䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til NORDEN. NORDEN er ikke en cykel i traditionel forstand, selvom den vÊrner om klassiske dyder og designtraditioner. NORDEN er moderne retro og retorik. Den bringer folk frem, bringer folk sammen og bringer folks fortÊllinger.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Den er tung, ruster

Den er tung, ruster, stÞtteben falder hurtigt af, skÊrme ruster, lÞs bagaebÊre, hurtigt grimt stel
Alt i lever den op til de forventninger som jeg var blevet advaret imod 🙈

2025幎9月10日

Hej !
Tak for din kommentar, selv om vi er kede af at lÊse den.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere, men for at kunne hjÊlpe dig bedst muligt, vil vi bede dig sende en e-mail til info@creinhardt.dk med fÞlgende oplysninger:

• Cyklens stelnummer
• Dato for kÞb af cyklen
• Billede af cyklen

NÃ¥r vi har disse oplysninger, kan vi hurtigere finde frem til sagen.

Vi håber at hÞre fra dig og få mulighed for at rette op på din oplevelse.

Rikke / NORDEN BIKES

Faktisk er jeg meget glad for min

Faktisk er jeg meget glad for min Norden el cykel. Jeg har haft den i 11/2 Ã¥r, sÃ¥ da den punkterede i sidste uge, var jeg meget forbavset, jeg gik som en selvfÞlgelighed ud fra at en cykel til 18.000 kr var udstyret med punkterfri dÊk. Min cykelsmed sagde at dÊkket var fuld af smÃ¥ huller sÃ¥ det er bare spÞrgsmÃ¥let hvornÃ¥r jeg punkterer igen ☹. Det er sgu ikke acceptabelt.

2025幎6月21日

DÃ¥rlig kvalitet

Jeg kÞbte en Norden cykel for 3 år siden og der har ikke vÊret andet end problemer med den. Jeg er blevet nÞdt til selv at skifte både gearkabel og stÞtteben, da det gik i stykker efter kort tid. Derudover ruster nÊrmest alt på cyklen. Jeg har lige forsÞgt at få justeret mit styr, men dette er ikke muligt fordi det er rustet fast. Har netop vÊret hos en cykelsmed der siger det skal brÊndes op og at det nemt kan koste over 1000kr at få gjort. Jeg vil ikke anbefale nogen at kÞbe cykler herfra - kvaliteten er slet ikke i orden

2024幎8月30日

Hej Camilla
Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med din NORDEN cykel.

Ud fra din anmeldelse alene kan vi ikke se, om du har vÊret forbi en Norden forhandler og om din sag har vÊret igennem vores system.

Hvis du sender en mail til norden@nordenbikes.dk med cyklens stelnummer og information om hvor og hvornår du har kÞbt cyklen, så vil vi undersÞge sagen nÊrmere.

Rikke, NORDEN Bikes

DÃ¥rlig kvalitet

Min Norden cykel, som jeg ellers har vÊret glad for, skal allerede, efter kun 3 år have skiftet gearnav )eller hvad det nu hed) Det er ret dyrt når man rÊnker på at jeg har overholdt alle services.
Min gamle Nishiki cykel var der ALDRIG noget med. Jeg er SÅ skuffet og havde regnet med at dansk kvalitet havde vÊret bedre! Øv.

2024幎6月3日

NORDEN からの回答

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med din NORDEN cykel.

Hvis du sender en mail til norden@nordenbikes.dk med cyklens stelnummer og information om hvor og hvornår du har kÞbt cyklen, så vil vi undersÞge sagen nÊrmere med vores leverandÞr af gearnav.

Rikke, NORDEN Bikes

Er meget skuffet over kvaliteten

Er meget skuffet over kvaliteten på cyklen. Efter ikke engang 2 år skal der skiftes kÊde, tandhjul og gearkabel. Derudover er kÊdeskÊrmen igen revnet, det er den anden kÊdeskÊrm jeg selv skal betale og forkromningen på dynamolygte er skallet af. Beskeden fra forhandler og Norden er " at det må man forvente i det danske klima". Tjae forkromningen på pyntelister på biler holder da meget godt! Jeg cykler 30 km om ugen og den står overdÊkket. Jeg har aldrig tidligere haft en cykel hvor slitagen er så stor på så kort tid. Jeg fortryder at jeg kÞbte Norden og ikke bare fortsatte med Kildemoes, der var aldrig noget bÞvl.

Lidt noget gejl i svarer, jeg kan ikke bruge det til sÊrlig meget, får jo bare at "det er det danske klima". Men faktum er at jeg de sidste 10-12 år har kÞbt 3 nye cykler. De 2 andre var Kildemoes og der var der slet ikke tale slitage - de har åbenbart en kvalitet, som kan holde til det danske klima.

2024幎5月24日

KÊre Marianne

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet problemer med din cykel. Vi sÊtter stor pris på dine kommentarer, da de hjÊlper os med at forbedre vores produkter og service.

Vi forstår din frustration over de udfordringer, du har haft og det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder. Selvom det danske klima kan vÊre hårdt ved cykler, bÞr vores produkter stadig leve op til hÞje standarder.

Vi kan se at du er i dialog med vores serviceafdeling, der beder dig kontakte en NORDEN forhandler som skal vurdere om fejlen på kÊdeskÊrm og lygte skyldes en fabriksfejl. Skulle der vÊre tale om en fabriksfejl dÊkkes dette naturligvis af din reklamationsret.

Du skal kontakte din forhandler så vi i samarbejde med dem kan finde en lÞsning på, hvordan vi bedst kan hjÊlpe dig videre.

Vi håber, at vi kan få mulighed for at rette op på din oplevelse og genoprette din tillid til vores mÊrke.

Jeanette / NORDEN BIKES

KÞb ikke en damecykel fra Norden

KÞb ikke en damecykel fra Norden. Den er tung, tungt gearet, alle skruer falder af og Nordens skindsadler smitter af på tÞjet. Når du gÞr firmaet opmÊrksom på dette problem, er de frÊkke og affejer med at det må man påregne når det regner. Nu kÞbte jeg bare min cykel, da vi var inde i en periode med tÞrvejr

2023幎6月1日

KÊre Pernille

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med din NORDEN cykel.

Alle cykler uanset mÊrke har brug for efterspÊnding af skruer og bolte, da de kan lÞsne sig under indkÞring. Vi anbefaler derfor at få cyklen efterset efter maks. 3 måneders brug.

Med hensyn til Brooks lÊdersadlen, så er lÊder et organisk materiale, som kan smitte af, hvis det ikke er behandlet korrekt. Vi beklager, hvis dette har vÊret til gene, og vi anbefaler at behandle sadlen med lÊderplejeprodukter for at minimere afsmitning.

Vi beklager, hvis du har haft en negativ oplevelse med vores kundeservice. Det er ikke vores intention, og vi vil bruge din feedback til at forbedre vores service.

Jeg har kÞbt en Norden elcykel Elvira

Jeg har kÞbt en Norden elcykel Elvira og er virkelig glad for den. Den kÞre fantastisk, den hjÊlper når der er brug for det og så ser den også tjekket ud.
Kan virkelig anbefale den.

2023幎4月3日

KÊre Ellen

Mange tak for de fine ord og for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er glad for din NORDEN elcykel og du vil anbefale den til andre.

Skuffende

DÃ¥rlig kvalitet
Jeg kÞbte min grå/blå Norden cykel for 3 år siden og allerede fra start af skulle den strammes op alle steder, da flere ting var lÞse og skÊrmen konstant gik imod hjulet.
I januar faldt skÊrmen så pludselig af, mens jeg kÞrte på den, som resulterede i et slemt fald. På trods af at den tages til regelmÊssige tjek hos cykelhandleren.
Den står tÞrt i aflåst skur hver nat, da jeg synes det er/var en fin cykel, men er meget skuffet til prisen, da jeg forventede noget kvalitet. I går var den desuden pludselig punkteret, hvilket selvfÞlgelig kan ske., men cykelhandleren viste mig at begge dÊk var fyldt med små huller, og stod ikke til at redde. Så der rÞg lige en ekstra udgift. Nu er bagskÊrm så rustet og går i hjulet. Så afsted til cykelhandleren IGEN! Har brugt 2000 kr. På reparationer nu. Gå efter et andet mÊrke!

2022幎9月29日

Hej Line,
Vi er meget kede af at hÞre om dine oplevelser med din NORDEN cykel.

Din anmeldelse er vigtig for os og vi vil gerne vide mere om din sag.
Vi beder dig kontakte os på norden@nordenbikes.dk med information om cyklens stelnummer og hvor den er kÞbt.

Vi ser frem til at hÞre fra dig, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og se om der er noget vi kan gÞre for dig, så du igen bliver glad for din NORDEN cykel.

Rikke / NORDEN BIKES

Skuffende kvalitet

Min smukke blå Norden cykel er nu 3 år gammel og afskallet flere steder😔
Den takker desuden over i 5. gear og har altid gjort det. Min cykelsmed har forsÞgt at fikse det, men uden held.
Den bliver passet på efter alle kunstens regler og står tÞrt og godt i kÊlderen hver nat.
Man forventer en vis kvalitet til den hÞje pris, men nej. Det har vÊret en skuffende oplevelse.
Der går nok ikke lÊnge, inden den skal udskiftes, og så vil jeg klart gå mere efter en garanteret kvalitetscykel der kan tåle at blive brugt frem for et smukt look.

2021幎10月1日

KÊre Bente

Jeg er ked af at hÞre, at du har vÊret utilfreds med din Norden cykel.
Ud fra din anmeldelse alene kan jeg ikke se, om du har vÊret forbi din Norden forhandler og om din sag har vÊret igennem vores system.

Hvis du sender en mail til norden@nordenbikes.dk med information om hvor og hvornår du har kÞbt cyklen, samt dine kontaktinformationer, så vil vi meget gerne fÞlge op på sagen.

Jeanette /C. Reinhardt as

Meget skuffende

Jeg kÞbte forrige år en NORDEN Liva cykel Dame, den stod mig i 5000,-
Jeg valgte Norden, da de slår som op for den gode kvalitet, og fordi jeg synes den var rigtig pÊn.
Jeg cykler 4 gange om ugen, og resten af tiden står den beskyttet i min gård.
Her et år efter, og adkillige cykelsmed besÞg senere, er jeg bare rigtig skuffet..
DÊkkene er ifÞlge min cykelsmed, af dårligste kvalitet, og da jeg skal pumpe dem hver uge fordi de taber luft gang på gang, kan jeg jo kun give ham ret.
Håndbremsen sÊtter sig konstant fast i fÊlgen, gearene klikker og virker on og off, som gÞr den tung at cykle, og noget af hÞjre håndtag er gledet af.
Jeg har på to år haft cykelsmed regninger for 2300,- så jeg kan ikke anbefale Norden cykler.

2020幎3月19日
自発的なレビュヌ

Flot cykel men kvaliteten er tvivlsom og ingen hjÊlp at få

i kÞbte i juni 2018 en Norden Clara til min datter. Hun Þnskede sig den brÊndende, fordi den var så pÊn. DesvÊrre var den gal med forbremsen, som hun ikke kunne lide at bruge, fordi den hakkede. Jeg undersÞgte den og fandt årsagen til den ujÊvne bremsning: En ringe samling på fÊlgen. Jeg prÞvede med et forhjul fra min sÞns Giant-cykel, som straks eliminerede problemet. Da jeg indleverede den hos Jupiter cykler i Lyngby, regnede jeg derfor med, at det ville vÊre en formalitet at få skiftet hjulet. Her satte de et andet hjul på, som havde samme fejl. Cyklen kom derefter forbi grossisten, Reinhardt, som ikke mente at fejlen skulle udbedres. De havde åbenbart ikke et bedre hjul, og det er det, der for alvor er problematisk i denne sag.
I prisklassen omkring 4000 kr er vi oppe i bÞrnecyklernes superliga blandt Batavus; Gazelle og Puky og her kan med rette forvente topkvalitet. Det er bare ikke tilfÊldet for denne Norden cykel som bl.a. er monteret med lavprisdÊk fra Indonesien og så altså med disse fÊlge, der klart er for ringe. Selv den X-Zite cykel (til under œ pris!) fra T.Hansen min datter lånte, bremsede jÊvnt og uden problemer.
Vi cykler meget og bÞrnene har tidligere kun haft Puky cykler lige fra lÞbecyklerne og opefter. Der har aldrig vÊret problemer med disse, så dette er en stor skuffelse. Jeg må i gang med at bygge hjulene om med ordentlige fÊlge, så cyklen kan bremse sikkert.

2018幎8月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。