Nordensdronerレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte deres F15-mini pro, og jeg elsker man kan zoome ind og ud, og så har den endda night vision. Har fløjet en del forskellige droner, men har aldrig oplevet så mange funktionelle options til så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God oplevelse fra start til slut Bestillingen var enkel, og informationen på hjemmesiden var let at finde rundt i. Jeg købte GT50-dronen, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Levering... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super service hurtig tilbage meldinger når man skriver til dem. Meget hjælpsomme med at bestille lige den drone som passer efter ens ønske. Glæder min til at modtage min nye drone

企業が回答しました

企業情報

当該企業による記述

Vi sælger droner til hobbybrug

優良

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse! Kæmpe anbefaling herfra

2026年2月19日

Tusind tak for anbefalingen 🙏
Det gør os virkelig glade at høre 😊🚁

God oplevelse fra start til slut

God oplevelse fra start til slut

Bestillingen var enkel, og informationen på hjemmesiden var let at finde rundt i. Jeg købte GT50-dronen, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Leveringen gik hurtigt og problemfrit, og alt var pakket forsvarligt.

Det er tydeligt, at der er styr på både produkter og kundeservice hos NordensDroner. Den medfølgende vejledning var overskuelig og nem at følge. Jeg handler meget gerne her igen og kan varmt anbefale NordensDroner til andre.

2026年2月19日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at hele oplevelsen – fra bestilling til flyvning – har været god. Tak for den varme anbefaling 🚁😊

5つ星のうち5の評価

Gennemskuelig hjemmeside og nem…

Gennemskuelig hjemmeside og nem bestilling. Har købt GT50-dronen, som fuldt ud lever op til det, NordensDroner lover. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos NordensDroner og vil helt sikkert gøre det igen.

Hurtig og sikker levering 🙂 Stor ros for den gode og brugbare vejledning, som følger med. Tak fra en meget tilfreds kunde.

2026年2月16日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at både webshop, levering og vejledningen levede op til dine forventninger 😊🚁

Jeg har købt en drone

Jeg har købt en drone ved nordensdroner, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt op til forventningerne. Dronen er nem at sætte op, flyver stabilt, kameraet tager flotte og skarpe billeder.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og god værdi for pengene. Kan klart anbefales.

2026年2月9日

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at både levering, kvalitet og oplevelsen med dronen levede op til dine forventninger 🚁😊

Super hurtig

Super hurtig

Det gik bare helt uden problemer – bestilt – betal og lynhurtig levering 💪 med en lille personlig hilsen fra den der pakkede ordren.
Mig hører i fra igen en anden gang

2026年2月13日

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at alt gik nemt og hurtigt – og fedt at den personlige hilsen blev værdsat 💙 Vi glæder os til at høre fra dig igen 🚁😊

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra! Varen lever helt op til mine forventninger, og kvaliteten er virkelig god. Derudover ankom den allerede efter 2 hverdage, hvilket var en positiv overraskelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2026年2月16日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for den varme anbefaling 🙏
Det glæder os meget at høre, at både kvalitet og levering levede op til dine forventninger 🚁😊

Alt godt herfra 👍

Alt godt herfra 👍

Pakken og indholdet lever op til det forventet !
Intet at klager over 👍 alt i alt godt tilfreds

Men jeres pakke firma (post nord) vælger at køre pakken længere væk fordi de ikke kunne finde plads på aftalte stedet og dermed flytter de min pakke længere væk for afhentning.

2026年2月5日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pakken og indholdet. Beklager ulejligheden med PostNord – og tak for din forståelse 👍

5つ星のうち4の評価

Jeg modtog min gt drone i dag

Jeg modtog min gt drone i dag, og den er super brugervenlig og nem at komme i gang med. Dog var der en smule forsinkelse på levering derfor 4 stjerner

2026年2月12日

Tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at dronen er nem at komme i gang med – og tak for din forståelse omkring den lille forsinkelse 😊

5つ星のうち5の評価

Super sjovt at kunne følge med på…

Super sjovt at kunne følge med på skærmen hvor dronen flyver. God anbefaling herfra

2026年2月13日

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du synes, det er sjovt at følge med på skærmen. Tak for anbefalingen 🚁😊

Serviceminded

De er serviceminded og går op i at levere den bedste service til kunder

2026年2月8日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for de pæne ord 🙏
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Velfungerende drone.

Velfungerende drone.
Jeg brugte den til at lave en reklame video til min transport virksomhed.
Super godt alternativ til at gå ud og betale dyre domme for en fotograf til at lave en reklame video.

2026年1月24日

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er fedt at høre, at dronen har fungeret godt og kunne bruges til en reklamevideo til din virksomhed. Vi er glade for, at den har været et godt og økonomisk alternativ. Rigtig god fornøjelse fremover ✈️📹

5つ星のうち5の評価

Top klasse drone har mange sindssyge…

Top klasse drone har mange sindssyge funktioner og godt kamera folk kommer hen og er interesseret i den når man flyver med den godt køb 😀

2026年1月27日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for den fede anmeldelse 🙌
Fedt at høre, at du er tilfreds med både funktionerne og kameraet – og at dronen vækker interesse! Rigtig god fornøjelse med flyvningen 🚀📸

Hurtig levering. Nemt at styre. Og fantastisk vejledning 🙏🏼

2026年1月21日

Tusind tak for anmeldelsen 🙏🏼
Vi er glade for, at du er tilfreds med levering, styring og vejledning. God fornøjelse med dronen ✈️

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse – super tilfreds!

Jeg har for nylig købt en drone herfra, og jeg er virkelig glad for mit køb. Alt fra bestilling til levering gik hurtigt og problemfrit. Dronen lever fuldt op til mine forventninger – den er nem at styre, har flot billedkvalitet og føles solid og gennemført.

2026年1月18日

Nordensdroner からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både købsoplevelsen og selve dronen. Det betyder meget for os, at levering, brugervenlighed og kvalitet lever op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du får spørgsmål eller brug for hjælp fremover.
God fornøjelse med dronen ✈️📸

Trustpilot エクスペリエンス