Super firma , skÞnt med direkte kontakt med ejer, en mand der til og stole pÃ¥ en aftale er en aftale. har kÞbt mine trÊpiller her i mange Ã¥r, i Ã¥r kÞbte 33 paller , helt trÊk god pris og god kvalitet... ãã£ãšèŠã
Har kun positivt at sige om Nordens BrÊnde, altid et bredt udvalg af trÊpiller, trÊ og briketter. Gode konkurrence-dygtige priser, og altid en god lagerbeholdning. Servicen er ogsÃ¥ helt i top, al... ãã£ãšèŠã
Så kan det vist ikke gÞres bedre. Bestilling onsdag aften, opfÞlgning, via tlf. fra firmaet torsdag og levering af ordren fredag middag, på SjÊlland. Godt produkt, fremragende service. Sådan!
Opdatering: Nordens BrÊnde er vendt tilbage pÃ¥ min henvendelse og har beklaget den manglende kvalitet af brÊndet, en kvalitet som de desvÊrre ikke altid selv er herre over. Vi har efterfÞlgende... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores fokus er at sÊlge billig kvalitetsbrÊnde til glÊde for miljÞet og Þkonomien. Vi fokuserer altid på at tilbyde kunderne de bedste priser, så du kan
Knivholtvej 9, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- nordenssalg.dk
Meget flotte brÊndestykker. TÊt pakket i tårnet. Fugtighed i midten under 15 % .
Flotte ensartede tÊtpakkede brÊndestykker. Fugtighed under 15 %.Hurtig levering .God service.
Supergod service
Supergod service, kvalitet og altid pålidelig gennem de seneste 8-10 år. Aldrig haft en dårlig oplevelse.
Har handlet hos Nordens BrÊnde i flereâŠ
Har handlet hos Nordens BrÊnde i flere år og er super glad for deres brÊnde kvalitet og service.
Alt er som aftalt
Alt er som aftalt. Kan varmt anbefale at handle her. Du bliver ikke skuffet
Kundeservice i top
Altid en fornÞjelse at afhente hos dem. kundeservice i top.
Rigtig god service
Rigtig god service, levering af brÊndetårn dagen efter og hjÊlp til at kÞre tårnet på plads. Det fåes ikke bedre
HÞjkvalitets trÊ piller.
HÞjkvalitets trÊ piller.
TÊske god service
Hurtig levering
Gode priser
Overskuelig hjemmeside og hurtigâŠ
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering inden for 2 hverdage. TrÊbriketterne som jeg havde bestilt var af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.
Nem Hjemmeside
Nem Hjemmeside, hurtig levering lige til dÞren, inden for et dÞgn, fragtmand der ringede og spurgte hvor han skulle sÊtte pallen. Fuld tilfredshed.
Så kan det vist ikke gÞres bedre.
Så kan det vist ikke gÞres bedre.
Godt produkt, fremragende service.
SÃ¥dan!
God og venlig betjening.
Leveret prÊcis som Þnsket
Gode trÊpiller til en fornuftig pris. Mit Þnske om hvor de blev placeret ved levering blev efterkommet.
dejligt sted at handle
God kvalitet og god service
Jeg har idag lige modtaget en palleâŠ
Jeg har idag lige modtaget en palle lÞvtrÊ. Tak for den hurtige levering tak for den blev placeret i min carport og tak for nettet med optÊndings brÊnde. Jeg lev virkelig rÞrt over den ekstra hilsen. Bedste hilsener Anne-Grethe VejlÞ. JERUP
Altid god kundeservice
Altid god kundeservice, punktlig med levering,gode varer til gode penge,et rigtig godt firma.
Hurtige og pålidelige
Hurtig og Êrlig snak, handler her gerne fremover mht. brÊnde.
perfekt ..2 paller kom dagen efter jegâŠ
perfekt ..2 paller kom dagen efter jeg havde sendt betaling.. fint pakket og leveret..tak herfra vil bruge igen
Hurtigt og effektivt. Jeg bestilte og fik mine varer ugen efter.
Man kan roligt bestille varer hos Nordens brÊnde. Hurtigt og effektivt. Er fuld tilfreds