Har vÊret forbi to gange for filer og meget tilfreds med resultatet begge gange ð€ De er sÃ¥ sÞde og tager godt hÃ¥nd om en
Fantastisk godt sted, hvor man bliver mÞdt af professionelle og kompetente medarbejdere. Jeg fik lavet ansigtsbehandling med frugtsyre og er såååå glad for resultatet efter bare den fÞrste behandling.... ãã£ãšèŠã
Jeg har ingen ord der beskriver denne klinik eller de 2 dejligeste mennekse jeg nogen sinde har mÞdt â¥ïž Og fÃ¥et ind i mit liv Jeg anbefaler dem med hele mit hjerte og deres dygtige sygeplejers... ãã£ãšèŠã
Bedste oplevelse til dato! Jeg skulle have filler i lÊberne, da et andet sted havde lavet det meget grimt og âÞdelagtâ dem! Deres smukke sygeplejerske gav den rareste og sÞdeste behandling! Jeg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NORDERM Privatklinik udfÞrer fÞlgende kosmetiske behandlinger: - BOTOX behandlinger. - Filler behandlinger m. - Microneedling - Profhilo - Profhilo Structura - Laserbehandlinger for Permanenthårfjerning. - PRP/ PRF -Laser Tattoo fjernelse. Vi sÊtter en Êre i tryghed, hÞj faglighed og de bedste kundeoplevelser. Alle behandlinger udfÞres af dygtige sygeplejerskere, som fÞlger dig trygt igennem dit forlÞb. Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og har klinikansvarlige lÊger tilknyttet.
Bredgade 46 st, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- norderm@hotmail.com
- norderm.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Kan kun vÊre tilfreds!
De er så sÞde og tager godt hånd om en
Elsker resultatet
Elsker resultatet, kan klart anbefale dem!!ð
Meli var Så sÞd og imÞdekommende
Meli var SÃ¥ sÞd og imÞdekommende. jeg fÞlte mig i rette hÊnder og er sÃ¥ glad for resultatet!!!â¥ïž
KÊmpe anbefaling!!!ð
Rigtig god service og sÞde mennesker
Rigtig god service og sÞde mennesker
Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse, og de smukkeste lÊber jeg nogensinde har fÃ¥et lavet, jeg har nu fÃ¥et lavet mine lÊber af Meli 2 gange, og der er ingen andre der fÃ¥r lov mere, de er sÃ¥ smukke, og hun ved hvad hun laver ð
Mega sÞde folk!
Mega sÞde folk!! Man fÞler sig tilpas og set! KÊmpe anbefaling her fra!!
Det er med rette- og utroligâŠ
Det er med rette- og utrolig velfortjent at Norderm har 4,8 stjerner.
En formidabel kundeservice hver gang jeg kommer, hvor det uden tvivl er kunden, der er i hÞjsÊdet. Der forekommer en betryggende behandling, hvor det er tydeligt, at den er tilrettelagt og tilpasset kundes individuelle behov.
Meli har en sans for at se de små detaljer, og hun tydeligvis en god menneskekender, da det falder hende naturligt, at mÊrke kundens behov og har forudsÊtningerne til at forstå dem og derefter sÊtte handling på.
Jeg har brugt Norderm i 4 år, og jeg er positivt overrasket over, hvordan de prioriterer et flot resultat fremfor en hÞjere fortjeneste.
Jeg nyder at komme hver gang, og man fornemmer at de tager sig god tid til hver kunde. Samtidig gÞr de sig også umage for at sikre tryghed efter behandlingen, hvor man må kontakte ved behov, hvilket jeg flere gange har benyttet mig af.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale en bedre klinik at lÊgge sin tid, penge og tillid !!
Den bedste service
Her fÃ¥r man den bedste vejledning og serviceð..jeg kan varmt anbefale stedetðjeg er en en meget tilfreds kundeâ€ïž
Klinik Norderm
Jeg har gÃ¥et ved Meli fra klinik Norderm i over 1,5 Ã¥r ca og hun er bÃ¥de fantastisk som menneske og SÃ
dygtig til sit arbejde! â Jeg har bÃ¥de fÃ¥et lavet Botox og filler. Hun er virkelig dygtig, sÞd og professionel, og man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Resultaterne er flotte, naturlige og hun er enormt grundig i hendes arbejde. Mine resultater er, prÊcis som jeg Þnskede dem og mere til!
Jeg er efterhÃ¥nden en fast kunde og det fortsÊtter jeg med at vÊre ðð¥°â€ïž
Nu er det 2 gange jeg har vÊret hosâŠ
Nu er det 2 gange jeg har vÊret hos norderm og fÃ¥ lavet mine lÊber, og jeg mÃ¥ bare sige, det er helt fantastisk et resultat man fÃ¥r!! ikke nok med det sÃ¥ er de Sà sÞde derinde og mega professionelle. de sÞrger for at du som kunde fÞler dig tilpas og tyg. derimod guider de dig igennem processen sÃ¥ du ikke skal sidde og vÊre forvirret over hvad og hvordan tingene skal foregÃ¥â€ïž
eg er virkelig positivt overrasketâŠ
eg er virkelig positivt overrasket over, hvor dygtige og professionelle de er hos Norderm! Jeg fik en tandblegningsbehandling, og mine tÊnder blev 2 toner lysere. Samtidig fik de fjernet alle mine rygerstreger â resultatet er fantastisk! Tusind tak til jer for den flotte behandling ðâ€ïž
Varm anbefaling
Jeg har fået botox hos Norderm af Meli, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hun tager sig altid god tid til at lytte og rådgive, så man får det resultat, der passer bedst til ens eget ansigt og naturlige udtryk. Man mÊrker tydeligt, at hun går op i kvalitet frem for bare at "sÊlge" en behandling.
Jeg kommer helt klart igen og kan kun anbefale hende til andre! âºïž
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Meli er yderst professionel og har Þje for detaljer. Mig og en veninde kÞrte helt fra Frederikshavn til herning for at få lavet botox, og det var 100% det vÊrd. Klinkken har helt sikkert fået to faste kunde!
Jeg har fÃ¥et fjernet mine tatoveringerâŠ
Jeg har fået fjernet mine tatoveringer hos Privatklinik Norderm gennem laserbehandling, og jeg er utrolig tilfreds med hele forlÞbet. Personalet er professionelt, imÞdekommende og dygtige til at informere om processen. Behandlingerne blev udfÞrt med stor omhu, og resultatet er langt over mine forventninger. Kan varmt anbefales!
Absolut byens bedste
Absolut byens bedste
Top behandling, service og resultat
Meli er meget professionel i sit arbejde
Varm anbefaling
Jeg har vÊret i et PRP-behandlingsforlÞb hos Norderm, og jeg kan varmt anbefale hende. Fra fÞrste konsultation fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Hun er utroligt professionel, venlig og dygtig til at forklare både behandlingen og forventningerne på en Êrlig og forståelig måde. Klinikken er desuden super ren, pÊn og indbydende, hvilket skaber en ekstra fÞlelse af tryghed og kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Norderm til andre, der overvejer PRP-behandling.
Varm anbefaling hos skÞnne Meli
Jeg er enormt glad for mine behandlinger hos Meli â bÃ¥de Botox og filler. Hun er virkelig dygtig, sÞd og professionel, og man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Resultaterne er flotte, naturlige og hun er enormt grundig i hendes arbejde. Mine resultater er, prÊcis som jeg Þnskede dem. Hun gÃ¥r meget op i, at man er tilfreds med resultatet, og er altid hurtig til at svare, hvis man har spÞrgsmÃ¥l efter behandlingen. Kan varmt anbefales!
Jeg kÞrte hele vejen fra KÞbenhavn tilâŠ
Jeg kÞrte hele vejen fra KÞbenhavn til Jylland â og det var det hele vÊrd!
Hvis ikke det siger alt, sÃ¥ lad mig understrege det: Jeg valgte bevidst at tage turen fra hovedstaden til Jylland for at fÃ¥ lavet filler i mine lÊber â og jeg ville gÞre det igen uden at blinke!
Fra fÞrste Þjeblik jeg trÃ¥dte ind i klinikken, blev jeg mÞdt med varme, professionalisme og en Êgte passion for faget. Personalet var sÞde, rolige og virkelig dygtige til at lytte til mine Þnsker. Resultatet? Helt naturlige, smukke lÊber der komplimenterer mit ansigt perfekt â uden at det ser "overgjort" ud.
Det er tydeligt, at der bliver gÃ¥et op i bÃ¥de kvalitet, sikkerhed og Êstetik â og man fÞler sig tryg gennem hele processen. Klinikken fortjener seriÞst ros for at have den her standard!
Hvis du overvejer filler og leder efter nogen, du kan stole pÃ¥, sÃ¥ er det her stedet. At jeg kÞrte over 3 timer hver vej for at komme hertil, siger vel alt. Tak for en fantastisk oplevelse â vi ses igen inde lÊnge ðâš
Jeg kan varmt anbefale Norderm
Jeg kan varmt anbefale Norderm! Det er et utroligt professionelt sted, hvor man straks fÞler sig tryg og i gode hÊnder. Personalet er dygtige, imÞdekommende og har virkelig styr pÃ¥ deres behandlinger â hvad enten det drejer sig om botox, filler eller andre skÞnhedsbehandlinger.
Der bliver taget god tid til at forklare alt grundigt, og man mÊrker tydeligt, at de vÊgter bÃ¥de Êstetik og sikkerhed hÞjt. Resultaterne har vÊret naturlige og meget tilfredsstillende hver gang. Klinikken er desuden flot, ren og indbydende â det hele emmer af kvalitet.
Jeg kommer helt sikkert igen og giver mine varmeste anbefalinger videre!
5 stjerner herfra!ðððMeli er denâŠ
5 stjerner herfra!ðððMeli er den skÞnneste dame og gÞr man fÞler sig 100% tryg ved ens behandling og viser interesse for en efterfÞlgendeâ€ïž