レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Vareleveringen fungerer upåklageligt. Grunden til, at jeg kun giver fire stjerner, er, at bl.a. fiskefileter er maskin-udbenede, og at der derfor somme tider er ben i maden. Det betyder, at mindre b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Samlet set er Nordfras fisk af den højeste og bedste kvalitet. Laksen er fremragende, og paneret kuller er en favorit. Hvis jeg har én klage, så er fiskefrikadellerne skuffende. De er for gummiagtige.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Præcis levering. Hygiejne helt i top. Det er tydeligt, at fisken er friskfrosset, da køkkenet ikke lugter flere dage efter tilberedning. Vi kan få klipfisk, hvilket næsten er umuligt at skaffe i DK... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nordfra har den mest vidunderlige fisk man kan tænke sig.Og man får den hjerteligste betjening man kunne ønske sig. Ikke alene vi men også vores B&B gæster ELSKER den fisk vi serverer fra de... もっと見る

企業情報

1. オンライン食品注文サービス
  2. 魚屋
  3. 海産物卸売業者

当該企業による記述

Fisk og skaldyr fra Færøerne, fanget på krog i det friske farvand omkring Færøerne. Fisken er renset, enkeltfrosset og klar til brug. Både hverdagsmad, fest- og gourmetmad. Bæredygtig laks, der vokser op i vildt og strømfuldt farvand midt ude i Nordatlanten. Det betyder, at den bevæger sig meget, er mere mager i kødet og får ingen medicin. Bestilles on~line og leveres til døren på brofaste øer i Danmark efter en fast leveringsplan: www.nordfra.com/find-din-zone

4.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Verdens bedste fisk 🐟

Vi elsker fisk ❤️🐟, og efter at vi fik anbefalet Nordfra for år tilbage, køber vi kun herfra. Hvorfor? Fordi det er verdens lækreste fisk - især kuller og laks er favoritterne her i huset 😋😋. Mums mums ❤️

2025年11月12日

Nordfra Danmark ApS からの回答

Hej Lars. Hvor er vi glade for din fine anmeldelse, tusind tak.

Ha' en rigtig god dag og kør forsigtigt derude.

Lækker fisk

Lækker fisk. Smager. Fantastisk. Super god service👍

2025年11月12日

Tak, tak, tak, Kim!

Sødt af dig, at anmelde os så fint.

Vi er glade :-)

God dag

Delivery at our adress

Delivery at our adress. Best quality of fish, we can get.
That the fish is frozen seperatejy.

2025年10月12日

Nordfra Danmark ApS からの回答

Thank you so much for a 5-star review. We really appreciate it!

Have a great day,

Best regards,

5つ星のうち4の評価

We like their salmon and kullerloins

We like their salmon and kullerloins, but now we have to drive longer to get it, as the shop mowed

Hi Karin,

Thank you so much for your kind review and great rating.

We’re really sorry that you now have to drive a bit farther to get our delicious fish — unfortunately, we have no influence over our dealers’ decisions.

If it helps, we do offer home delivery straight to your door.

Best regards,
Poul Martin and the Nordfra Team

5つ星のうち5の評価

100% tilfreds med mine gentagne køb.

100% tilfreds med mine gentagne køb.
God og pålidelig service.
Kvalitet og smag af højeste kvalitet.

Kære Haidi

Mange tak for den gode anmeldelse, det varmer her i den kolde tid.

Må du få en rigtig god dag,

Vh
Eric Nordfra

Varerne i super kvalitet

Varerne i super kvalitet
Hurtig og effektiv betjening og forsendelsen i top.

Kære Ingelise

Mange tak for den gode anmeldelse. Det varmer her i den kolde vintersæson.

Ha' en skøn dag

Bedste hilsner,

Korrekt behandlet lækre fisk

Korrekt behandlet lækre fisk , jeg har kun gode erfaringer.
Super personale og højt serviceniveau

2025年9月14日

Kære Henrik

Mange tak for den gode anmeldelse. Den er vi meget glade ved :-)

Ha en rigtig god dag

Dejlig frisk fisk fra Nordatlanten

Dejlig frisk fisk,som man kan få leveret lige til døren😋

2025年9月11日

Netop, Elsebet

Vi leverer lige til døren og sætter meget stor pris på din anmeldelse og fordi du handler her os os.

God dag,

Eric fra Nordfra

5つ星のうち5の評価

Det er simpelthen et godt koncept og så…

Det er simpelthen et godt koncept og så nær det kan komme på fisk, der har gode forhold.
Der er godt udvalg og det smager skønt og er friskt

2025年8月13日

Hej Susanne

Tusind tak for de fine ord. Vi bestræber os på at gøre vilkårene så gode som overhovedet muligt, så fiskens kvalitet er i top og de andre miljømæssige forhold er bæredygtige.

God dag til dig

Trustpilot エクスペリエンス