Total fup og fuldstÊndig umuligt at fÃ¥âŠ
Total fup og fuldstÊndig umuligt at få byttet. De bliver ved at tilbyde rabatter men Þnsker ikke at oplyse, hvordan man sender retur og får sine penge tilbage.
Hold jer langt vÊk!
Hold jer langt vÊk!
De er et fup firma man fÃ¥r ikke den vare man har bestilt og man fÃ¥r bare en rabat kode sÃ¥ du kÞber mere og sÃ¥ fÃ¥r du en forkert vare igen , de svarer ikke nÃ¥r man gerne vil sende varen retur sÃ¥ man mister sine penge . svindel firmað¡
Det er IKKE et lille familiefirma i KÞbenhavn.
Jeg modtog en bluse i forkert farve fra Kina. Kvaliteten levede heller ikke op til billedet. Blev tilbudt fÞrst 50% på nÊste kÞb, derefter 100%, men skulle stadig betale forsendelsen. Jeg afslog at betale mere for en vare, jeg allerede havde betalt for. Så hÞrte jeg ikke mere.
Kjolen svarede slet ikke til den på billedet. Lignede hÞr, men var noget glat stof (udefinerbart). Helt uden kvalitet. Ligner noget, man kunne kÞbe hos Shein.
Nordholm KÞbenhavn er slet ikke dansk.
Der gik 2 måneder fÞr jeg fik min pakke.
Kan på det kraftigste fraråde at kÞbe hos dem.
Troede jeg bestilte hos et dansk firma, og at tingene var i orden.
Jeg har endnu ikke modtaget mine vare trods det at der er trukket penge fra min konto!!
Har fået besked om at varen er på vej fra Kina kan jeg se !!!!
Hold jer langt vÊk fra Nordholm
Jeg vil sige nÞjagtig ligesom Connie: "FUP FIRMA...
Meget, meget lang sendetid, og da varen endelig kom, var det slet ikke det, jeg havde bestilt! En dårlig Kina efterligning, lige til at smide i skraldespanden! FUP FIRMA...hold jer langt vÊk!!!"
Kan ikke få byttet hvis man bestiller en stÞrrelse og den er forkert. Man kan beholde den og få 50 % på nÊste kÞb det hvad de kan tilbyde Dårlig service ᅩᅩPS og man får den samme standard mail tilbage skriver til dem ᅩ
Kinafirma. Lang lang lang leveringstid. Dårlig kvalitet og stÞrrelse passer ikke .
Meget lang leveringstid. Dårlig kvalitet. Helt anderledes i virkeligheden end på billedet. Ikke samme farve, kvalitet. StÞrrelsen passer heller ikke.
KÞber aldrig noget derfra mere.
ADVARSEL:
Trods meget fin hjemmeside og mange lange fint udformede undskyldninger om forsinkelser hos distributÞren, modtog jeg aldrig mine varer. Heller ikke penge retur.
Hop ikke i fÊlden, som jeg gjorde.