企業情報
当該企業による記述
Nordic Pure tilbyder en række produkter, der er designet til at holde dit vand kold, friskt og lige ved hånden. Vores elegante, genanvendelige flasker er designet med stor omhu, hvor hver eneste detalje er nøje overvejet for at garantere den højeste kvalitetsstandard ♻️ Velkommen til Nordic Pure – hvor hver dråbe tæller💧
デンマーク
- nordic-pure.dk
Fantastisk bruger service
Efter den første forsendelse var blevet væk for DAO, har Nordic Pure gjort et godt stykke arbejde for, både at finde den og rende DAO på dørene, men samtidig også sendt mig en NY FORSENDELSE.
Derfor er min erfaring med Nordic Pure blevet radikalt anderledes end min første erfaring.
Derfor 5 stjerner til Nordic Pure.

Nordic Pure からの回答
Virkelig god kvalitet og super…
Virkelig god kvalitet og super oplevelse.
Jeg modtog min flaske og var virkelig overrasket over hvor god kvaliteten var. Teknologien virker og generelt en rigtig positiv oplevelse af handle med Nordic Pure.

Ikke så meget at sige.
Ikke så meget at sige.. Det er et lækkert produkt og levede 100% op til mine forventninger! Tak for god service :)

Nordic Pure からの回答
Super produkt, service og levering
Super godt! Har længe ville have en selvrensende vandflaske, da jeg går op i kvalitet, og denne virker perfekt. God kundeservice og hurtig levering

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。