レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte produkten men den fungerade dessvÀrre inte pÃ¥ mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att Ã¥terbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gÃ¥nger dÃ¥ nÃ¥gra pengar in... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Superbra kundservice. Jag fick kontakt med MÃ¥ns som hjÀlpte mig med mitt Àrende vÀldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag dÀremot inte testat. Lite krÃ¥ngliga instruktioner och de var bara pÃ¥ e... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan nÀr den inte kommit Ànnu sÃ¥ mailade jag dem och fick dÃ¥ till svar att min produkt var pÃ¥ vÀg. Ida... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde i förrgÃ¥r och det stod att det kunde vara lite lÀngre leveranstid ca 5-7 dagar. IgÃ¥r fick jag sms att den lÀmnats in pÃ¥ posten i Danmark. Och idag lÃ¥g den i brevlÃ¥dan! Är sjuuukt imponerande... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店
  2. 矎容補品提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Otroligt tillmötesgÃ¥ende kundservice

Otroligt tillmötesgående kundservice som löste mitt problem med en rejÀl bonus som de inte hade behövt i sak.
Allt har gått smidigt överlag gÀllande köp och kontakt med företaget. Att leveransen dröjde något Àr inget de kan belastas för

2021幎8月14日
5぀星のうち4の評䟡

UtmÀrkt kundservice

Grym kundservice. Fick en ny produkt direkt nÀr min tidigare blev galet varm efter en kort anvÀndning. Inte hunnit anvÀnda produkten tillrÀckligt lÀnge för att se slutresultatet, men iallafall grym service.

2021幎8月13日

Virkelig god service

Produktet virkede ikke på mig men der var 3 mdr gratis prÞvetid som de endda forlÊngede så jeg kunne teste lÊngere tid, det virkede fortsat ikke på mig men fik mine penge retur som lovet!
Vildt god service!!

2021幎8月11日
5぀星のうち3の評䟡

Bra kundservice och trovÀrdig garanti

Produkten fungerade inte för mig inom de 90 dagarna. I automat-lÀget kom ibland ljusblixten innan apparaten hunnit lÀggas mot skinnet vilket jag förstått kan skada ögonen. Men kundservice var mycket tillmötesgående nÀr de svarade (efter flera dagars vÀntetid). Jag fick pengarna tillbaka och Àr nöjd.

2021幎8月6日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig oplevelse - måtte give op.

Virkelig dårlig forretning, at man nÊsten tror det er scam.

Jeg bestilte en pakke i starten af juni mdr. og jeg fik et track’n’trace nr som ikke eksisterede. Jeg skrev til nordic skins at nr. ikke eksisterede, og de sendte derfor en ny.
Denne gang virkede track’n’trace nr. heller ikke.
Dette foregik 5 gange i der hele - altsÃ¥ ‘smed’ de 5 pakker af 1000 kr. vÊk, uden at ville kigge ind i hvad der gÃ¥r galt - og de ville bare blive ved med at sende en ny pakke.

Jeg gav til sidst helt op på at få min pakke tilbage, så bad om pengene retur.

Og også her kunne de ikke finde ud af det. FÞrste gang var der problemer med overfÞrslen. Og jeg tÊnker umiddelbart at man ikke kan kludre så meget rundt i det, i lige netop dette.
Men det gjorde de så..
Da jeg sÃ¥ skrev til dem igen at pengene ikke var kommet, satte de en ny overfÞrsel igang - men her var det ikke hele belÞbet, sÃ¥ mÃ¥tte igen skrive til endnu engang for at fÃ¥ overfÞrt pengene

Herved kommer tanken om scam, da man kommer til at tÊnke på om de overhovedet har gidet at sende pakken, det samme med pengene.

Jeg brokker mig normalt ikke over service, men det her er simpelthen gået over grÊnsen.

2021幎8月4日

Jeg kÞbte en IPL maskine

Jeg kÞbte en IPL maskine, som desvÊrre gik itu. Kundeservice var flinke og sendte mig en ny. DesvÊrre viste maskinen ingen effekt på undertegnet, trods ihÊrdig og omhyggelig behandling - og ideal hudtype og hår.

Derfor måtte jeg lave en returnering af produktet. Kundeservice har vÊret upåklageligt servicemindet hele vejen igennem, lige indtil at jeg skulle have mine penge retur.

Jeg fik fortalt, at jeg ville få udbetalt mine penge efter 1-3 hverdage. Der gik dog lige 13 dage og et par rykkere.

2021幎7月29日
Nordic Skin ロゎ

Nordic Skin からの回答

Hej Heidi. Jeg har sendt dig en mail, da jeg har fundet problemet :) - Dine penge vil blive refunderet med det samme! Vi beklager meget :) Rigtig god dag til dig

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。