Nordicbilcenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nordic Bilcenter Islevdalsvej: Adam levede super service, da jeg kÞbte en brugt bil (Nissan Leaf 2021, blÃ¥) Altid klar over telefonen eller han ringer tilbage. God information via sms, f.eks. da bil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse med dem Super flink og behagelig sÊlger og fÞlte mig ikke presset til noget som helst Alt gik som aftalt og bilen var helt som beskrevet. God service hele vejen igennem og hurtig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lad vÊre med at kÞbe bil her! Vi tog forbi for at se pÃ¥ en bil, men blev mÞdt af to personer, der sad ved deres skriveborde. Vi spurgte, om vi mÃ¥tte se bilen, men blev mÞdt pÃ¥ en meget arroga... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imÞdekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare pÃ¥ mine sp... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

God og tryg oplevelse hos Kims Auto Center

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imÞdekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare på mine spÞrgsmål og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg i mit bilkÞb.

Jeg oplevede en Êrlig og behagelig dialog uden pres, og hele forlÞbet var overskueligt og professionelt fra start til slut. Det gÞr en stor forskel, når man fÞler, at man bliver taget seriÞst som kunde.

Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale Kims Auto Center til andre, der leder efter en seriÞs bilforhandler.

2026幎3月2日

KÊre Maisson,
Mange tak for din grundige og flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Det glÊder os, at du fÞlte dig tryk gennem hele forlÞbet samt dialogen levede op til dine forventninger.
Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Adam.
Du er altid velkommen igen.

Kimsautocenter

Fem ud af fem

Min oplevelse var rigtig god. besvarede alle mine spÞrgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎3月13日

KÊre Israa,
Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi pris på!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Kimsautocenter

Personalet var yderst professionelle og

Personalet var yderst professionelle og lod mig ikke forlade deres butik indtil jeg fik den bedste service. Jeg kÞbte min Mercedes A-klasse, som kÞrer snor lige og uden problemer. Har haft den i 3 måneder og vil helt klart anbefale Kims Auto center!

2026幎2月13日

Nordicbilcenter からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Hans Carl.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har vÊret tilfreds med båder servicen og din Mercedes.
Tak for din anbefaling, og vi Þnsker dig mange gode kilometer. Du er altid velkommen hos Nordicbilcenter.

Min oplevelse var rigtig god!

Min oplevelse var rigtig god. De var yderst hjÊlpsomme, tålmodige og besvarede alle mine spÞrgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎2月2日

Nordicbilcenter からの回答

Tusind tak for de flotte ord, det betyder meget for os, at du oplevede vores team som hjÊlpsomme, tålmodige og serviceorienteret. Vi er glade for, at kunne besvare alle dine spÞrgsmål og give dig en god oplevelse. Tak for din anbefaling.

Notdicbilcenter

Vi kÞbte en brugt Peugeot 208 den 7

Vi kÞbte en brugt Peugeot 208 den 7 januar i år. Adam som vi handlede med var flink og sympatisk, der var en skramme på hÞjre forskÊrm, men Adam ville sende noget reparationslak.
Vi fik at vide at der var helårsdÊk på, men et par dage efter kÞrte vi fast i sneen, de rare folk der hjalp os kunne ikke fatte at vi havde sommerdÊk på. For ikke at få en bÞde kÞrte vi til det nÊrmeste vÊrksted og fik det klaret.
Samme tid var der en motorlampe der lyste så vi kÞrte ud til Kims auto. Der skulle nok en ny katalysator på så vi fik en aftale om tidspunkt.
Samtidig talte vi med Adam om dÊk, men når vi ikke havde dokumentation (billeder) ville han på ingen måde godkende vores regning.
Vi gav op og blev tilbudt et gratis service på 10 minutter,
Vi sagde nej tak og fik tilbudt nye vinduesvisker som de kunne sÊtte på mens bilen blev repareret.
Vi fik en lånebil uden at skulle skrive under og uden at vise kÞrekort!
Da vi hentede bilen, fortalte mekanikeren at katalysatoren kun skulle renses.
De lovede vinduesvisker passede ikke og Adam at han ville sende en ordre til Thansen som han ville sende til og vi kunne hente dem i Roskilde.
Efter et par dage ringede vi efter ordrenummeret men nu kunne vi pludselig ikke få det. Det var en helt anden tone. Nu blev Adam aggressiv, på pludselig ud af det blå at han havde skiftet hele undervognen, hvor kom det fra!!!
Han var virkelig meget ubehÞvlet og talte grimt. Mente at vi da selv kunne bruge 100 kr på nye viskere, det på trods af vores aftale.
Altså ingen vinduesviskere og ingen reparationsarbejde.
Vi har givet op, så derfor:
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED KIMS AUTOCENTER
De er ikke seriÞse og ikke til at stole på.
Knud og Jytte Nielsen

2026幎3月5日

Hej Knud og Jytte '

Tak for jeres anmeldelse.
Vi kan forstå, at jeres bil er blevet udbedret under garantien uden beregning, hvilket vi naturligvis er glade for. Vi håber derfor, at bilen nu kÞrer, som den skal. Skulle der opstå noget mekanisk fremadrettet, er i selvfÞlgelig forsat velkomne til at kontake os, vi bestrÊber os altid på at imÞdekomme vores kunder og yde den bedst mulig service.

Når det er sagt, har vi svÊrt ved at forstå, at der bliver ringet 18-22 gange fra flere forskellige numre vedrÞrende en vinduesvisker. det gÞr dialogen unÞdigt vanskelig. Vi vil forsat gerne hjÊlpe jer, men det skal foregå i saglig tone og med gensidig respekt.

kims Auto Cneter

Fantastisk service hos Kimsautocenter

Fantastisk service hos Kimsautocenter! De er hurtige, Êrlige og professionelle. HjÊlpen var meget vÊrdsat og prisen fair samtidig med at man fÞler sig godt behandlet og hÞrt!
Kan helt klart anbefales

2026幎2月18日

Nordicbilcenter からの回答

KÊre Sarah, mange tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det glÊder os virkelig!
vi sÊtter en stor Êre i at vÊre hjÊlpsomme og tilgÊngelige gennem hele forlÞbet. Rigtig god fornÞjelse med bilen.

Nordicbilcenter.

Fantastisk service

Jeg har kÞbt min bil hos Kims Autocenter cirka en måned siden, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Fantastisk service fra start til slut, de var super hjÊlpsomme, Êrlige og tog sig tid til at svare på alle mine spÞrgsmål.
Man fÞler sig virkelig godt behandlet. Jeg er så glad for min bil, den lever helt op til forventningerne. Klart en stor anbefaling herfra!!

2026幎1月28日

KÊre Sarah,
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling, og vi håber vi kan hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Nordicbilcenter

Kan anbefales

Jeg kÞbte min ford KA i septemper sidste år, og er super glad for den den kÞre ubeklageligt.
Jeg havde et Per udfordringer med vinduesvisker, som han skiftede ud.
Virkelig god og profesionelle medarbejder altid imÞdekommende, og kommer helt klart igen når min sÞn skal have bil efter kÞrekort.

2026幎2月24日

KÊre Christine Ramming,

SkÞnt at hÞre, at bilen lever op til dine forventninger!
Tak for din anmeldelse og tak for din tillid!

GOD SERVICE

Jeg kÞbte i november en Kia Niro 2018 plug-in hybrid, som levede fuldt op til beskrivelsen og stod rigtig flot ved levering. Efter cirka tre måneder oplevede jeg desvÊrre at bilen ikke ville starte Jeg kontaktede Adam som med det samme bad mig indlevere bilen på deres vÊrksted. Efter en fejlsÞgning viste det sig at start/stop-systemet var defekt Fejlen blev udbedret på garantien uden nogen form for bÞvl, og jeg oplevede en rigtig god og professionel håndtering hele vejen igennem. Allerede to dage senere kunne jeg hente bilen igen.
Som en ekstra positiv overraskelse havde de ovenikÞbet rengjort bilen både indvendigt og udvendigt, inden jeg fik den tilbage det er virkelig god service. Jeg har kun oplevet god kommunikation, hurtig handling og en trovÊrdig behandling. Kan klart anbefale stedet venlige mennesker og en tryg

2026幎1月19日

KÊre Rikke Hansen,

Tusind tak for din udfÞrlige anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at bilen levede op til dine forventninger, og at vi kunne hjÊlpe, da problemet opstod.
Vi lÊgger stor vÊgt på god kommunikation og en tryg handel, så det betyder en del for os at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem.
Vi Þnsker dig mange gode kilometer i din Kia, og du er altid velkommen hos os!

Klar anbefaling

Rigtig godt sted, venligt personale og gode biler samt service. Rigtig tilfreds med kÞbet og personale var virkelig sÞde! Klar anbefaling

2026幎2月15日

KÊre Abdallah Ibrahim

Tak for din anbefaling! samt feedback. Vi er glade for at hÞre, at både bil og service levede op til dine forventninger.

Kims Autocenter

Havde en rigtig god oplevelse og fÞlte

Havde en rigtig god oplevelse og fÞlte mig hÞrt og vejledt på en behagelig og god måde, og har siden vÊret virkelig tilfreds med min nye bil.

Kan varmt kun anbefale stedet, nu er det lidt siden, men de bÞr da få lidt godt feedback, når der er det

2025幎10月2日

KÊre Sarah Tange,

Det er vi rigtig glade for at lÊse.
Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os at hÞre, du har fÞlt dig godt hjulpet og tilfreds med forlÞbet hos os.

Gik sku meget godt

Gik sku meget godt. Hurtigt respons, altid tilgÊngelige, sÞde og professionelle mennekser.

Kan klart anbefales!

2026幎2月2日

KÊre Shayan,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi sÊtter stor pris på din feedback.
Det er dejligt at hÞre du er tilfreds med med både service og forlÞb.

HOLD JER VÆK !

HOLD JER VÆK !! KÞbte bil der bÃ¥de skulle vÊre nysynet, nyserviceret og undervognsbehandlet...INTET var korrekt... Til gengÊld var varmeapparat defekt og blinklys i sidespejl skulle have vÊret eftersendt og selv repareret....Har kostet mig 11.000 indtil videre. HOLD JER VÆK !!!

2025幎5月7日

Hej Lars Nordgaard Jakobsen

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse. Vi har dog dokumentation for at bilen ved levering fik monteret helt nye helårsdÊk, blev undervognsbehandlet, nysynet samt serviceret. Jeg forstår godt, at du er frustreret over, at vi ikke Þnskede at udskifte dit hÞjre bliklys på din måde, flere mdr. efter kÞbet. et bliklys betragtes dog som en almindelig sliddel. Alligevel tilbÞd vi at hjÊlpe med at udskifte det. Du Þnskede dog at få arbejdet udfÞrt på dit eget vÊrksted, hvilket vi godt kan forstå, da du bor et stykke fra os. Vi kan desvÊrre ikke acceptere fakturering fra andre vÊrksteder, da vi ikke har muligheden for at kontrollere arbejdet eller prissÊtningen. Vi tilbÞd derfor i stedet at senden selve bliklyset-delen til dig med posten, så du kunne få den monteret lokalt og blot betale for arbejdslÞnnen hos dit vÊrksted. Dette Þnskede du desvÊrre ikke at acceptere.

Vi har forsÞgt at hjÊlpe så vidt muligt inden for rimelighedens rammer.

Kims Auto Center

God oplevelse ᅩ

Stor ros til KimsAuto Center! Jeg har kÞbt en Skoda og er meget tilfreds. Fantastisk god behandling, god service og en behagelig oplevelse fra start til slut. De får min varmeste anbefaling.

2026幎1月22日

KÊre Nat,

Mange tak for din anmeldelse, det glÊder os!
Vi håber du bliver rigtig glad for din Skoda og Þnsker dig mange gode kilometer.

Kimsa Autocenter

Kan IKKE anbefales

Kan kun advare mod at kÞbe bil hos Kims Autocenter, da vi har haft en rÊkke dårlige oplevelser ifm med bilkÞb:
Den 31/3 2025 kÞbte vi af Adam en VW up. Ca. 8 mÃ¥neder senere, den 3/12, ringede Adam og fortalte at der desvÊrre var sket en fejl i forbindelse med vores kÞb: der var blevet byttet om pÃ¥ registreringsattesten til vores bil og en anden VW up, de havde solgt. Det vil sige at stelnummer og nummerplader pÃ¥ bilerne ikke passede sammen. Alt var rodet sammen, selv nÃ¥r vi prÞvede at slÃ¥ det rigtige stelnummer op, passede det ikke med vores bil. Det var blevet opdaget ved, at den anden kÞber havde kÞrt sin bil til syn, og fandt ud af at det var den forkerte bil, hvorefter kÞberen kontaktede Adam. FÞrst mente Adam at vi bare kunne mÞdes pÃ¥ en parkeringsplads og sÃ¥ lige bytte nummerplader
 heldigvis accepterede hverken vi eller den anden kÞber det tÃ¥belige forslag. Vi mÞdte derfor begge op ved Kims Autocenter om fredagen for at fÃ¥ omregistreret bilerne hos den synshal, der ligger tÊt pÃ¥. I samtale med den anden kÞber kunne vi konstatere, at Adam havde drejet en del pÃ¥ sandheden overfor ham, f.eks. at bilerne var solgt samtidig og deraf fejltagelsen ( der var en mÃ¥ned imellem de to kÞb) og at bilerne var i samme stand og havde kÞrt samme antal km ( vores havde kÞrt 20.000 mindre). Det viste sig ogsÃ¥, at vores bil nu var lÃ¥st hos Skat, fordi den anden synsmand havde rapporteret den som mistÊnkt for at vÊre klonet, da stelnummeret ikke passede. Heldigvis tog synsmanden i Glostrup sig af dette om mandagen, men det gav da en del bekymringer, og hvis vi havde fulgt Adams anvisning om at mÞdes og “bare bytte nummerplader”, havde vi stÃ¥et med en ulovlig bil og alt besvÊret selv. Nu skulle vi sÃ¥ bare have besvÊr med at tegne forsikring igen.
Efter en alvorlig snak med Adam, tilbÞd han som kompensation at lave en gratis service pÃ¥ bilen, men da vi lige havde haft den til service (9000 kr, fordi vi ogsÃ¥ skulle kÞbe nye dÊk i stedet for de ubrugelige vi fik med), bad vi i stedet om en undervognsbehandling - da den ellers annoncerede behandling tydeligvis ikke lÊngere var effektiv. Adam sagde straks at det ville de gerne lave, pÃ¥ deres eget vÊrksted nÃ¥r der blev tid. Det accepterede vi, men kunne umiddelbart efter mÊrke, at vi ingen tillid havde til stedet lÊngere , og skrev derfor, at vi gerne vil have undervognsbehandling som kompensation, men vi vil have det pÃ¥ et certificeret vÊrksted, sÃ¥ vi er sikre pÃ¥ at de har alt det rigtige udstyr og kompetence til at udfÞre en grundig og korrekt behandling. Han skrev tilbage, at de havde deres eget vÊrksted og selv ville lave det og ville give dokumentation for arbejdet. Men efter alt hvad vi har oplevet, er den slags “garanti” ikke meget vÊrd, vi tÞr ikke stole pÃ¥ at vi ender med en bil der er ordentligt beskyttet mod rust. SÃ¥ vi gentog vores Þnske, og Adam svarede at de selv ville lave det, da han ikke ville risikere at der opstod problemer med bilen efterfÞlgende pga. arbejde han ikke selv kunne stÃ¥ inde for. Vi er ikke interesserede i at have mere at gÞre med det utrovÊrdige foretagende, sÃ¥ vi har afslÃ¥et. Vi vil hellere betale selv, oveni de andre ekstraudgifter vi har haft, end at stole pÃ¥ den forretning igen
Udover denne graverende fejl, var der flere andre ting, der samlet set bidrog til oplevelsen af en utrovÊrdig forretning:
Dagen efter kunne den ikke starte, det viste sig at batteriet var faldet samme og skulle udskiftes, det kostede os 1200 kr. Handlen inkluderede et sÊt vinterdÊk, dem fik vi ikke med hjem, så et par dage efter kom vores datter for at hente dem. Hun har aldrig haft bil, så hun tÊnkte ikke på at tjekke om de var okay. Da det blev tid til at skifte til vinterdÊk og vi fandt dem frem, viste det sig at det var nogle andre hjul, der aldrig har siddet på den bil: gamle skÊve alufÊlge og dÊk der var slidt helt skÊve. Det eneste vi fik ud af dette, var besvÊret med at bortskaffe dem.
I annoncen stod der at bilen var undervognsbehandlet. Det er den måske også, men det er så lÊnge siden, at vores mekaniker ved sidste service fortalte at den har brug for undervognsbehandling. Så den del var bare et smart salgstrick. Sammenlagt med de ting Adam fortalte os og den anden kÞber om de to biler, er den samlede oplevelse af Kims Autocenter, at det er et sted man skal holde sig langt vÊk fra!
Opdatering efter svar:
Fejlen med registreringsattesterne blev fÞrst opdaget i forbindelse med den anden kÞbers syn. Da vi blev kontaktet, blev det indledningsvis foreslået, at vi kunne mÞdes og bytte nummerplader. Det fandt vi ikke forsvarligt, og vi Þnskede derfor, at sagen blev håndteret korrekt via synshal, hvilket også blev lÞsningen.
Ja, der blev efterfÞlgende tilbudt kompensation, men pga svÊkket tillid Þnskede vi, at en evt. undervognsbehandling blev udfÞrt på certificeret vÊrksted.
Anmeldelsen afspejler den samlede oplevelse af forlÞbet.

2025幎12月3日

Hej Majken

Du har skrevet denne anmeldelse flere steder, men du for lige samme svar igen..

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi vil gerne redegÞre for vores side af sagen.

Der skete desvÊrre en administrativ fejl i forbindelse med ombytning af registreringsattester mellem to biler. Fejlen stammer fra en tidligere kollega og er fÞrste gang, noget lignende er sket hos os. Det er naturligvis beklageligt, og vi tog straks ansvar for at få fejlen rettet korrekt, hvilket også blev gjort via synshal og SKAT.

Den anden kunde accepterede den tilbudte kompensation og gik tilfreds herfra. I jeres tilfÊlde tilbÞd vi ligeledes kompensation i form af arbejde udfÞrt på vores eget vÊrksted, som vi kan stå inde for og dokumentere. Det var desvÊrre ikke en lÞsning, I Þnskede at acceptere, da I krÊvede at få arbejdet udfÞrt eksternt, hvilket vi af principielle og ansvarsmÊssige årsager ikke kunne imÞdekomme, da vi har faste retningslinjer for den slags aftaler.

Vi respekterer fuldt ud, at I fÞler jer utilfredse, men vi kan ikke imÞdekomme ethvert Þnske, hvis det ligger uden for vores retningslinjer. At man IKKE får sin vilje, er ikke det samme som, at man ikke bliver forsÞgt hjulpet.

Vi har dokumentation for hele forlÞbet og står ved, at vi har gjort, hvad vi kunne for at rette op på fejlen og minimere generne. Mennesker kan begå fejl, det afgÞrende er, hvordan man håndterer dem, og det mener vi, at vi har gjort korrekt og ansvarligt.

Vi tager kritik seriÞst og beklager oprigtigt den frustration, sagen har medfÞrt, men vi kan ikke genkende det billede, der tegnes af vores forretning.