レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop kÞbt bil hos Nordic Carhouse, og oplevelsen har vÊret helt i top fra start til slut. Fra fÞrste kontakt med Mikkel, mÊrkede man med det samme en seriÞsitet og en Êrlig tilgang,... もっず芋る

Et sted jeg kan anbefale. Mikkel som jeg havde kontakt med hele vejen igennem processen, er en rigtig rar og imÞdekommende gut, som ydede den bedste service hele vejen igennem. Han gik endda lÊngere... もっず芋る

Excellent service og Êrlighed Mikkel fra Nordic Car House har hjulpet os med at importere en Range Rover fra Tyskland. Det har vÊret en perfekt oplevelse grundet flere forskellige Ã¥rsager:... もっず芋る

Jeg er skiftet til Nordic Car House og har nu leaset to biler hos dem. Beslutningen var enkel. Proaktiv, kompetent og ordentlig rÃ¥dgivning fra fÞrste kontakt. Deres priser er meget attraktive o... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Nordic CarHouse er en dansk bilforhandler med speciale i premium- og performancebiler, hvor kvalitet, design og kÞreoplevelse er i fokus. Vi har en klar ambition: at gÞre premiumbiler mere tilgÊngelige – uden unÞdige omkostninger. BilkÞb og leasing behÞver ikke vÊre dyrere end nÞdvendigt, og derfor har vi valgt en forretningsmodel, der udfordrer den klassiske bilbranche. Ved at arbejde med: • et mindre og effektivt showroom • et dedikeret team • et nÞje udvalgt lager pÃ¥ 5–15 biler • og hurtig omsÊtning gennem konkurrencedygtig prissÊtning kan vi tilbyde attraktive priser uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller service. Hos Nordic CarHouse fokuserer vi pÃ¥ det, der betyder mest: bilen, kunden og den samlede oplevelse. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ personlig rÃ¥dgivning, gennemsigtighed og fleksible lÞsninger – herunder bÃ¥de flexleasing og operationel leasing. Vores tilgang kan opsummeres i ét princip: Premium Made Personal. Vi bestrÊber os pÃ¥, at alle kunder fÃ¥r en tryg og professionel oplevelse – fra fÞrste kontakt til levering og videre i ejerskabet.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

BMW X5

Fra fÞrste kontakt med Mikkel, mÊrkede man med det samme en seriÞsitet og en Êrlig tilgang, som man ikke altid oplever i denne branche. Der var styr på detaljerne, hurtig respons på alle spÞrgsmål og en rådgivning, der fÞltes oprigtig og kompetent

Jeg kÞbte en BMW X5, og hele processen omkring bilen var professionel og gennemtÊnkt, og der bliver fulgt op, så man ikke sidder tilbage med ubesvarede spÞrgsmål.

Serviceniveauet er i top. Mikkel gik de ekstra skridt for at sikre, at alt var, som det skulle vÊre, og det giver en virkelig god kÞbsoplevelse.

Kan klart anbefale Nordic Carhouse, hvis man er på udkig efter en ny brugt bil og isÊr hvis man vil have en tryg, professionel og behagelig handel.

2026幎4月29日

Excellent service og Êrlighed

Excellent service og Êrlighed

Det har vÊret en perfekt oplevelse grundet flere forskellige årsager:

TilgÊngelighed ud over det sÊdvanlige
Ærlighed frem for alt
Hurtig eksekvering
Kundens interesse for Þje og langsigtede relationer

Vi er ovenud tilfredse og kan kun anbefale at anvende Nordic Car House

2026幎1月27日
自発的なレビュヌ

Et sted jeg kan anbefale.

Et sted jeg kan anbefale.
Mikkel som jeg havde kontakt med hele vejen igennem processen, er en rigtig rar og imÞdekommende gut, som ydede den bedste service hele vejen igennem. Han gik endda lÊngere end de fleste bilsÊlgere ville have gjort. Jeg kan kun anbefale dem til andre, og vil helt sikkert hente min nÊste bil der også :)

2025幎12月29日
自発的なレビュヌ

Professionel og tillidsvÊkkende - med fuld gennemsigtighed

Jeg har for nyligt handlet bil gennem Mikkel og haft et fremragende forlÞb hele vejen igennem. Professionel, tillidsvÊkkende, ordentlig og med fuld gennemsigtighed.

ForlÞbet var så godt, at jeg efterfÞlgende henviste en tÊt ven, som allerede to uger senere også handlede bil via Mikkel - med samme gode oplevelse.

Kan varmt anbefales.

2026幎1月5日

Professionelt og effektivt forlÞb

Vi havde en rigtig god oplevelse med Nordiccarhouse, som hjalp os med at importere en Volvo XC90 fra Tyskland.

Vi har modtaget en bil med hÞjt udstyrsniveau og fuld servicehistorik. ForlÞbet var effektivt og forlÞb som aftalt hele vejen igennem.

Nordiccarhouse var professionelle og fulgte sagen tÊt fra start til slut. Vi kan derfor give dem en klar anbefaling.

2026幎1月28日

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk oplevelse hos NordicCarhouse – varm anbefaling!

Vi har kÞbt en BMW X5 hos NordicCarhouse og hele oplevelsen har vÊret intet mindre end fantastisk.
Servicen har vÊret i top fra start til slut, og handlen blev gennemfÞrt hurtigt, professionelt og med stor gennemsigtighed.
NordicCarhouse har virkelig gjort en ekstra indsats for at gÞre os trygge i handlen.
De kom og hentede bilen, kÞrte den til service og leverede den direkte pÃ¥ vores adresse ved overlevering – en service man sjÊldent oplever i dag.

Kommunikationen har vÊret klar og behagelig hele vejen igennem, og vi har fÞlt os godt rådgivet og taget seriÞst. Det har samlet set vÊret en rigtig god oplevelse, og vi vil uden tÞven anbefale NordicCarhouse til alle, der overvejer at kÞbe bil.

Tak for en fremragende handel!

2026幎1月9日
自発的なレビュヌ

Service niveauet er hÞjt, dialogen er nem!

Jeg er skiftet til Nordic Car House og har nu leaset to biler hos dem. Beslutningen var enkel. Proaktiv, kompetent og ordentlig rådgivning fra fÞrste kontakt.

Deres priser er meget attraktive og fuldt gennemsigtige, uden skjulte overraskelser eller uklare vilkår. Man fÞler sig tryg i processen, fordi de forklarer tingene klart og holder hvad de lover.

Service niveauet er hÞjt, dialogen er nem, og de er tydeligt interesserede i at finde den rigtige lÞsning fremfor bare at lukke en handel.

Kan klart anbefales, hvis man vil have professionel leasing med styr på både rådgivning, service og pris.

2025幎10月1日

⭐⭐⭐⭐⭐
Var inde og kigge på bil hos Nordic carhouse og havde en rigtig god oplevelse. Mikkel og Marinus var super flinke og virkelig gode til at gennemgå tilbuddene ordentligt og forklare tallene, så man faktisk forstod, hvad man sagde ja eller nej til.

De tog sig tid til at regne tingene igennem, forklare forskellen på de forskellige lÞsninger og svare på alle de spÞrgsmål, der dukkede op undervejs. Der var ingen pres, bare god og Êrlig dialog.

Fik et rigtig fint tilbud til en god pris, og hele oplevelsen var tryg fra start til slut. Kan klart anbefale både Mikkel og Marinus, hvis man overvejer leasing.

2025幎12月13日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Super god oplevelse hos New Nordic Car House. Fedt showroom og virkelig personlig betjening.

Mikkel er utrolig kompetent og fandt den helt rigtige BMW til mig – man mÊrker tydeligt bÃ¥de viden og Êgte begejstring for biler. Kan varmt anbefales.

2025幎12月1日

Meget professionel oplevelse

Nordic Car House leverer en yderst professionel og gennemfÞrt oplevelse. Hele forlÞbet var prÊget af klar kommunikation, hÞj faglighed og fuld gennemsigtighed. Alt blev leveret prÊcis som aftalt og i meget hÞj kvalitet.

En seriÞs aktÞr, der kan anbefales uden forbehold.

2025幎12月1日

Nordic Car House

Nordic Car House - Mikkel og Marinus var igennem hele processen med min bil - BMW X 5 både struktureret, oplysende, nÊrvÊrende, og sÊrdeles servicemindede hvilket bare gjorde det til en fremragende oplevelse - de vil gå mere end hele vejen for deres kunder - det er deres DNA - og derfor bruger jeg dem også nÊste gang!

2025幎12月20日
自発的なレビュヌ

Jeg ringede for at hÞre nÊrmere om en

Jeg ringede for at hÞre nÊrmere om en Volvo XC90, og Mikkel var hurtig til at sige, at han kunne komme og vise mig bilen. Mikkel kom som aftalt, vi gennemgik bilen grundigt – og jeg var solgt med det samme. PÃ¥ under en uge havde vi handlet bil.

Mikkel er en rigtig reel fyr. Jeg har fÞlt mig godt serviceret hele vejen igennem.
Nordiccarhouse kan klart anbefales - 5 stjerner.

2025幎10月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。