䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos Nordic Collect handler det om én ting: en god oplevelse for samlere og spillere. Vi tilbyder et nÞje udvalgt sortiment af trading cards, sealed produkter og tilbehÞr — og vi lÊgger vÊgt pÃ¥ hurtig levering, fair priser og personlig service. Vi er stolte af at skabe et afslappet og trygt community omkring hobbyen, bÃ¥de online og i butikken. Tak fordi du handler hos Nordic Collect ✌

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

18件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

God butik men imÞdekommende folk

Jeg har vÊret i butikken flere gange med min datter, og vi har altid haft en rigtig god oplevelse.

Personalet er flinke, imÞdekommende og gode til at tage sig tid – isÊr overfor bÞrn. Min datter samler Pokémon kort, og hun synes det er et hyggeligt sted at komme, hvor hun fÞler sig velkommen hver gang.

Jeg ved ikke selv så meget om kort, men vi har altid fået god hjÊlp, og stemningen i butikken er rar og afslappet.

Kan klart anbefales, isÊr hvis man har bÞrn der er interesserede i Pokémon 👍

2026幎3月24日

Hej Christian,
Tusind tak for de sÞde ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏

Det er prÊcis den stemning vi gerne vil skabe – et sted hvor alle fÞler sig velkomne, uanset om man er erfaren kortsamler eller helt ny i hobbyen. Og bÞrn er altid sÊrligt velkomne hos os! 😊

Vi hÃ¥ber at se jer igen snart – og hils din datter fra os! ✌

⭐⭐⭐⭐⭐ Super oplevelse hver gang

⭐⭐⭐⭐⭐ Virkelig god oplevelse hos Nordic Collect

Jeg må Êrligt indrÞmme, at Nordic Collect nok er en af de fedeste kortbutikker, jeg har besÞgt i lang tid. Det er ikke kun udvalget, men isÊr stemningen i butikken der gÞr forskellen.

Man fÞler sig virkelig velkommen, og man bliver ikke bare behandlet som endnu en kunde i kÞen. De ansatte tager sig tid til folk, og det giver en meget mere afslappet og hyggelig oplevelse.

Jeg bliver ofte mÞdt af Emil eller Benjamin, som altid er i godt humÞr og klar på lidt sjov og en snak om kort. Det gÞr bare, at man har lyst til at komme tilbage igen.

Sidste gang jeg var forbi, havde jeg en bunke byttekort med. Vi fik sammen lavet en rigtig god lÞsning, hvor jeg både kunne komme af med nogle kort og samtidig få nogle nye produkter med hjem. Det fÞltes som en fair handel for begge parter, og den slags service sÊtter man virkelig pris på.

Alt i alt en super god oplevelse hver gang jeg har vÊret der.
Kan klart anbefale Nordic Collect til andre samlere – jeg kommer i hvert fald helt sikkert igen.

2026幎3月4日

Nordiccollect からの回答

Hej Niclas 🙂 Tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse, det sÊtter vi pris pÃ¥ 🀩 Vi glÊder os til at se dig igen

Super butik

Super butik, og virkelig hjÊlpsomt personale.

Har kun gode ting at sige om dem.

2026幎2月19日

Nordiccollect からの回答

Tusind tak for de dejlige ord 🀩 Vi glÊder os til at se dig igen 🙏

Var til release for Riftbound

Var til release for Riftbound Spiritforged kl. 00.00
hvor der var blevet udmeldt at booster boxen kostede 1600 kr.
Da vi så ankommer får vi at vide at boxen sÊlges for 1800 kr.
Der er 2 andre grutter som får lov til at kÞbe den til 1600 kr men os andre skal stadig give 1800 kr?

Hvorfor sÊrbehandling?
Dette er da mega dårlig kundeservice??
Prisen var Êndret dagen efter til Nordic card show
Var dette bare for lige at lokke nogle sÞlle ekstra 200 kr ud af folk pga en release??
Alle andre solgte booster box'ne billigere.

Har vÊret forbi butikken 2 gange, og kommer ikke igen.

2026幎2月12日

Hejsa 🙂
Jeg beklager den trÊlse oplevelse. Vi er dykket ned i det og grunden er at de 2 foran havde solgt alle deres bulk kort fra Origins til os – sÃ¥ derfor fik de rabatten. NÊste gang skal du endelig bare spÞrge, for sÃ¥ havde du fÃ¥et svar med det samme ✌

Af hvad vi ved har vi ikke reklameret nogle steder med 1.600 kr. for en Booster Box, sÃ¥ hvis du ved hvor det er sket, vil vi gerne se det og derved finde en kompensation efterfÞlgende 🙂

En varm anbefaling

En varm anbefaling. Vi besÞger jÊvnligt butikken og får altid god og kompetent vejledning. Det er en fornÞjelse når vi kommer og bliver taget varmt imod.
Så skÞn med en Pokemon butik i byen.

2026幎2月13日

Nordiccollect からの回答

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 🙂 Vi elsker at fÃ¥ jer forbi – nÊste gang mÃ¥ jeg huske min samling 🀩

Fantastisk oplevelse

Vi har besÞgt Nordic Collect adskillige gange, og hver eneste gang bliver vi mÞdt af imÞdekommenhed og fantastisk service. Som helt intetanende omkring Pokémon spurgte jeg efter et crash course – og det fik jeg uden tÞven. Det er fascinerende at hÞre Emil og Benjamin fortÊlle om deres passion.

Noget af det, der gÞr stÞrst indtryk, er den måde, min sÞn bliver mÞdt på hver gang, han kommer ind i butikken, og hvor seriÞst han bliver taget, når han viser sin mappe.

Byttedagen i starten af januar var også en virkelig god oplevelse. Erfarne voksne var rummelige og imÞdekommende over for min 6-årige sÞn, som kom med sin begyndermappe og ikke havde meget spÊndende at bytte med set fra en samlers perspektiv. Alligevel fik han byttet og gik derfra utrolig stolt.

Alt i alt en kÊmpe anbefaling!

2026幎1月31日

Tak for den dejlige anmeldelse 🀩 Vi glÊder os til at se jer igen 🙏

Fantastisk sted!

Vi var nede med vores sÞn med en hel del pokemon. En ansat i butikken tog sig god tid, og vurderede kortene, fortalte os hvilke var Êgte og ikke. Forklarede om stand og priser og var helt igennem bare fantastisk! Vores sÞn havde den bedste oplevelse imens vi kunne sidde i deres lounge område og få en sodavand og kop kaffe. Rogerz havde bare kigget hurtigt og tilbudt et belÞb men her fik vi nÊsten dobbelt så meget for kortene. Fantastisk oplevelse!

2026幎1月30日

Dejligt i havde en god oplevelse 🀩 Tak fordi i kom forbi 🙏

//Anders

Nordic Collect er en velorganiseret og

Nordic Collect er en velorganiseret og indbydende butik med et stort udvalg af Pokémon-kort og tilbehÞr. Stemningen er afslappet, og det er tydeligt, at personalet har stor viden og passion for hobbyen.

Under mit besÞg blev jeg lÞbende guidet i forhold til investering i Pokémon-kort. Medarbejderne tog sig tid til at forklare, hvilke kort der har potentiale, hvad man skal vÊre opmÊrksom pÃ¥ i forhold til stand og udgaver, samt hvordan markedet udvikler sig. Samtidig fortalte de engageret om kortenes historie og sjÊldenhed, hvilket gjorde oplevelsen bÃ¥de lÊrerig og tryg. Man fik helt lyst til at tÞmme kontoen 😅

Tak for hjÊlpen og guide Emil og Benjamin og selvfÞlgelig resten er teamet! Jeg kommer bestemt igen.

2026幎1月28日

Tak for de dejlige ord 🙂 Vi glÊder os til at se dig igen 🙏

//Anders

God service og hyggelig butik!

Personalet var super sÞde og hjÊlpsomme. Butikken har også et hyggeligt "lounge" område hvor jeg fik lov til at kigge kort igennem. Super godt fÞrstehånds indtryk!

2026幎1月23日

Tak for de sÞde ord 🙂 Vi hÃ¥ber at se dig igen 🀩

//Anders

Super god service og fair priser!

FÞrste gang jeg var i butikken, da jeg ledte efter et specifikt One Piece kort. Trods de super hÞje priser generelt i andre butikker, så fulgte de card market for en fair pris.

FÞlte mig super velkommen fra super venligt personale som hjalp med alle spÞrgsmål. Endte med at hyggesnakke i lang tid og gik tilfreds derfra med fedt kort. Kommer der helt sikkert igen.

Kan klart anbefales !

2026幎1月29日

Nordiccollect からの回答

Tak for din anmeldelse 🀩 Altid rart at komme hjem med et fedt kort til samlingen 🙏 Vi glÊder os til at fÃ¥ besÞg af dig igen

Tak for god service

Tak for god service. Skulle kÞbe en gave til min dreng og den ansatte var sÞd til at anbefale forskellige produkter.

2026幎1月27日

Tusind tak for den dejlige besked 🙂 HÃ¥ber han blev glad for gaven 🀩

Overvejede at kÞbe hos nordiccollect på

Overvejede at kÞbe hos nordiccollect på trods af de dårlige anmeldelser. Jeg ville kÞber 5 pakker kort, og da jeg kom til betalingen, så kunne jeg se at fragten ville koste 135kr ?!?? Hvordan i h3lvede kan det lade sig gÞre at levering til pakke shop hos gls koster 135?!

2026幎1月9日

Nordiccollect からの回答

Hej Kevin, vi beklager den dårlige oplevelse på hjemmesiden. Vi har haft problemer med fragt og lagerstatus, som du jo så er ramt ind i. Hvis vi i en oprettelse af et produkt har glemt at tilfÞje vÊgt, vil den automatisk smide den dyreste fragt på.

Lavede telefonisk en aftale med ejeren

Lavede telefonisk en aftale med ejeren omkring nogle gradede kort, da det så kommer til dagen jeg vil hente dem har han pludselig kun 3 ud af 11 kort. Svarer ikke når man skriver og virker egentlig ret ligeglad med handlen.

Svar: Vil meget gerne hÞre den anden side af historien, da jeg fik tydeligt afvide jeg skulle vente til nÊste sending af gradede kort kom hjem, men der skete ikke mere derefter :)

2026幎1月8日

Nordiccollect からの回答

Hej Frederik, vi er virkelig kede af din oplevelse med de gradede kort og manglende svar. Der er helt sikkert to sider af historien, men om ikke andet tager vi det til os og sÞrger for at blive bedre 🙏

Pas på ved handel med disse personer

Jeg vil gerne gÞre forÊldre og unge opmÊrksomme på en meget ubehagelig oplevelse, vi har haft med Benjamin Beyer Clausen og hans partner Daniel.
Gennem en handel på DBA forsÞgte de efter min opfattelse at få min 14-årige sÞn til at afgive et Pokemon kort til en vÊrdi af 15.000 kr.

PÃ¥ baggrund af forlÞbet fÞler jeg mig nÞdsaget til at sÊtte spÞrgsmÃ¥lstegn ved den mÃ¥de, de driver forretning pÃ¥ – ogsÃ¥ i relation til virksomheden Nordic Collect ApS.

Jeg ligger inde med dokumentation for hÊndelsen og overvejer en politianmeldelse af de involverede personer.

2025幎7月22日

Sindsyg hÞje priser

Denne butik går med enorm hÞje priser.
Var bare inde for at se hvad der var. De har en fin vÊg med en del Gradede kort. Hvor jeg så tjekker priserne på flere forskellige markedswebsite, viser endda priserne til ham gutten. Så 2 PSA 10 kort, hvor sammenlagt vil de ligge på omkring 720 kr. Butikken vil have 1500.-. Altså dobbelt op. Hvor expedienten siger: Jaa vi er jo en professionel butik, så hÊver man priserne.........?
Af hvad??? SÃ¥ tror man bare man kan tage dobbelt pris?
De går helt sikkert konkurs en dag fordi folk finder ud af de er for dyre.

2025幎11月5日
自発的なレビュヌ

Super dyrt og dårlig service

Super dyrt og dårlig service. Det samme produkt kan kÞbes hos BR 30 % billigere end hos Nordiccollect. Tjek priserne! Jeg talte med en medarbejder hos dem, som sagde, at det var en 'collector'-vare, men i virkeligheden er det bare et helt almindeligt produkt. Så det handler kun at tejne penge og ikke give noget service.

2025幎9月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。