Nordic Drop レビュー 640

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte tidligere to børne flasker til mine døtre på 5 år og 1,5 år, da jeg længe havde kigget på dem og gerne ville skifte lidt ud i de klassiske, utætte plastik drikkedunke, som drev mig til vanvi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super troværdige. Fantastisk flotte og prisrimelige termoflasker. Har nu købt i flere farver og størrelser 🥰🩷 Nordic Drop holder alt hvad de lover og så lidt til😊 Super hurtig levering og alt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har købt 2 flasker til mine børn. Oplevede den ene kørte rigtig stramt, når man skulle lukke den, og skrev derfor til Nordic drop, da det ville blive et problem for min dreng, hvis han selv skull... もっと見る

企業情報

1. 日用品店

当該企業による記述

Gør noget godt for dig selv og miljøet - Kvalitets flasker i flotte farver

Dansk brand og god kvalitet

当該企業による記述

Vi går op i kundetilfredshed
Hos Nordic Drop går vi rigtig meget op i glade kunder. Vi har altid 1-2 dages levering, gratis retur og 100 dages tilfredsheds garanti

1-2 Dages Levering

Gratis på ordre over 399,-

Bestil inden klokken 13:00 og vi sender din ordre afsted samme hverdag. Alle ordre bliver sendt fra vores lager i Danmark med enten DAO eller GLS

Promotion box for Nordic Drop

Danmarks flotteste vandflasker

Dansk brand med en mission om at eliminere plastik

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god kundeservice 👍

Super god kundeservice 👍 jeg har købt 4 børnedrikke dunke og den ene begyndte at sige en forkert lyd inden imellem metal beholderen og flasken, jeg skrev med kundeservice og de sender en ny 🤗

2026年4月15日

Hej Dorthea,

Super gode flasker

Super gode flasker, som lever op til forventningerne 😊⭐️

2026年4月13日

Hej Vibeke,

5 store stjerner

Varerne lever fuldstændig til det beskrevne, det er dejligt at der følger flere forskellige låg med.
Fedt med de sjove returmails :-)

2026年4月6日

Hej Helene,

5つ星のうち5の評価

Lækre produkter i lækre farver

Super nemt og hurtigt - vildt lækre produkter - har nu 1 i hver str - de holder vandet koldt længere end mine andre drikkeflasker og så er de super fede i farverne og med deres lækre låg hvor der følger 3 slags med - dog ikke på den mindste hvilket er lidt træls da jeg netop bruger den til te 😂
Men alt i alt 5 stjerner herfra ♥️

Hej Lotte,

5つ星のうち5の評価

Jeg har lige fået sendt en drikkedunk…

Jeg har lige fået sendt en drikkedunk med en lille farvefejl i. Da jeg skrev og gjorde opmærksom på det, blev der straks sendt en ny. Virkelig god service.

2026年4月9日
自発的なレビュー

Hej Janni,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏

5つ星のうち4の評価

Det er nogle gode drikkedunke og holder…

Det er nogle gode drikkedunke og holder vandet koldt i mange timer. Har været til et event på flere timer og havde fyldt isterninger i den ene dunk, efter 5 timer var der stadig lidt isterninger tilbage og vandet var stadig koldt.. eneste ulempe er at med en masse ture i opvaskeren holder belægningen ikke til i bunden samt en masse ture op og ned af skoletasken. Den ene vi har har også fået et kæmpe tryk/bule i bunden men kan stadig bruges( dog ved jeg ikke hvor stort fald den drikkedunk har fået i forbindelse med skoletiden. Men er godt tilfreds med kvaliteten af ellers at være robuste.

Har kun prøvet koldt drikkelse og der holder de det de lover. Nemme vaskbart

2026年4月8日

Hejsa,

Tak for anmeldelsen - den er vi glade for - Dog skulle belægningen meget gerne kunne holde til opvaskemaskinen - Kan jeg få dig til at sende dit ordre nummer til support@nordicdrop.dk - så hjælper vi med en løsning :)

Fantastisk kundeservice

Vores drikkeflaske begyndte at boble i malingen og jeg kontaktede nordicdrop. Allerede samme aften havde jeg en mail retur med en undskyldning, og en ny på vej. Tusind tak for en god kundeservice

2026年4月8日

Hej Lene,

Super troværdige

Super troværdige.
Nordic Drop holder alt hvad de lover og så lidt til😊 Super hurtig levering og alt spiller max 😉
Helt klart fem store stjerner herfra, det er ikke sidste gang jeg handler hos dem🩷

Hej Helle,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Som alle kan lide

Som alle kan lide, gode priser samt god kvalitet

Hej Mustafa,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏