Nordichairgrowth レビュヌ 12

4.0

䌁業情報

1. 化粧品補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vi deler 24 års produktudvikling og skrÊddersyet uddannelse til professionelle frisÞrer for at hjÊlpe kunder med hår tabsudfordringer. Vores omfattende udvalg af hårsystemer og produkter er forbedret og udviklet gennem de sidste 24 år

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

12件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Jeg har brugt virkelig mange

Jeg har brugt virkelig mange forskellige hårvitaminer, men disse produkter er uden tvivl de bedste. Jeg vil så dog lige minde om - det handler også om mere end "bare" at tage en vitaminpille. Det er også at klippe regelmÊssigt, pleje håret, beskytte håret. Lidt ligesom, at vÊgttab ikke kun sker ved en masse trÊning, men at kost er ligeså vigtig. Men tager man alle de forholdsregler, så har man altså lagt et godt fundament for, at vitamin tilskud vil virke. Og jeg synes at Nordic Hairs vitamin er det bedste bud på et supplement!

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

Virker ikke spild af penge

2024幎8月31日

KÊre Boe,

Vi er rigtig kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

Hvis du har brugt produktet i overensstemmelse med vores anbefalinger og stadig ikke har opnået det Þnskede resultat, vil vi gerne minde dig om, at du kan benytte vores penge-tilbage-garanti. Vi står klar til at hjÊlpe dig med at starte denne proces, så du ikke fÞler, at dine penge er spildt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en god lÞsning.

Med venlig hilsen,
Laura Kristensen

KÊmpe anbefaling!!!!

Det her er en virksomhed som helt klart ved hvad de laver.

Jeg har nu brugt deres produkt i 3,5 måned og jeg må bare sige at det VIRKER. Jeg valgte deres produkt, da håret i mine tindinger var begyndt at blive tyndt. Det ville jeg gerne gÞre noget ved inden det var for sent og jeg fortryder ikke et sekund. Jeg kan tydeligt se en forskel!!

Og deres kundeservice har vÊret så sÞde og hurtige til at besvarer mine spÞrgsmål til brug og virkning!!!

Vil helt klart anbefale dem til folk der også synes at håret er begyndt at vÊre tyndt!!

Mvh Anette

2023幎10月22日

Hej Anette,

Tusind tak for din fantastiske anbefaling! Det er virkelig dejligt at hÞre, at vores produkt har hjulpet dig med at få tykkere hår, og at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Din tilfredshed og resultaterne, du har oplevet, er vores stÞrste belÞnning. Vi er glade for at have kunnet hjÊlpe dig med at tackle problemet med tyndt hår.

Hvis du nogensinde har brug for mere hjÊlp eller har flere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sÊtter pris på din tillid og anbefaling. Tak igen, Anette!

Nordic Hair Growth

Fin og god service venlig betjening

Fin og god service venlig betjening. Da jeg selv måtte ned og hente pakken talte jeg med en medarbejder om det og han tog sig af det — for gls har en elendig service 👍

2023幎10月4日

Hej Steen,

Tak for din venlige tilbagemelding! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og betjening. Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Det er Êrgerligt at hÞre om udfordringer med GLS, men vi er glade for at have kunnet hjÊlpe dig med at lÞse problemet.

Hvis der er noget andet, vi kan gÞre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi sÊtter pris på din stÞtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super betjening

Super betjening, alt vel

2023幎9月21日

Hej Helle,

Tak for din venlige tilbagemelding! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med vores betjening. Vi sÊtter pris på din stÞtte, og hvis du nogensinde har brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi Þnsker dig en dejlig dag!

2023幎9月17日

Hej Nicoline,

Tak for din besked! Vi sÊtter pris på din tilkendegivelse af, at du har oplevet god service hos os. Hvis der er noget mere, vi kan gÞre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at lade os vide det. Vi er her for at hjÊlpe.

Mange tak igen, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

2023幎7月8日

Hej Lisbeth,

Tak for din besked! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet en hurtig levering af din ordre. Vi gÞr vores bedste for at sikre, at vores kunder modtager deres varer så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for yderligere hjÊlp eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi vÊrdsÊtter din stÞtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Hej Camilla,

Det er fantastisk at hÞre, at du modtog varen allerede dagen efter din bestilling! Vi er glade for, at du har haft en så hurtig og effektiv leveringsoplevelse. Vores mål er at sikre, at vores kunder får deres produkter i rette tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Tak for din stÞtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Efter cirka 10 dages brug af Nordic

Efter cirka 10 dages brug af Nordic Hair Growth's produkter, må jeg sige, at jeg er meget tilfreds som kunde. Selvom Nordic Hair Growth selv angiver, at resultaterne fÞrst vil kunne ses senere i forlÞbet, har jeg allerede nu mÊrket en forbedring af mine hårsÊkke med deres Growth Kit.

Jeg mÃ¥ sige at der har vÊret en fantastisk kundeservice – hele vejen igennem forlÞbet – som altid har besvaret mine spÞrgsmÃ¥l om produktet og processen.

Jeg kan klart anbefale deres Hair Growth Kit til alle som har oplevet hårtab!

2023幎4月24日

Hej Asger,

Tusind tak for din vidunderlige feedback! Det glÊder os at hÞre, at du allerede efter 10 dages brug af Nordic Hair Growth's produkter har mÊrket en forbedring af dine hårsÊkke med vores Hair Growth Kit. Vi sÊtter pris på din tillid til vores produkt og er glade for at have kunnet hjÊlpe dig med dine behov vedrÞrende hårtab.

Vores dedikerede kundeservice er altid her for at besvare dine spÞrgsmål og stÞtte dig i hele processen. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsÊtte med at hjÊlpe dig med at opnå de Þnskede resultater.

Hvis du nogensinde har brug for mere hjÊlp eller har yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak igen for din feedback, og vi Þnsker dig alt det bedste på din rejse mod sundere hår.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。