Nordic Health Group レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Åderbråcksklinikerna Göteborg - Mycket trevligt och professionellt bemötande - tfnbokning, instruktion, undersökning, förklaring, kirurgiskt utförande och postop råd - av all personal (administratör,... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Idag var ja på kliniken och opererades för åderbråck. Hela upplevelsen var otrolig bra och trygg. Kirurgen Khatereh är professionell, duktig och lyhörd, kan starkt rekommendera henne. Sköterskan som... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot: Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell... もっと見る

企業情報

1. 専門クリニック

当該企業による記述

Nordic Health Group offers high quality medical and surgical healthcare services through its specialised clinics. We believe it is adamant to operate within specialised areas, where we can focus on the things we are best at. For us, this is what it means when we say that Nordic Health Group is "Improving quality of life through specialised healthcare".

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Åderbråckskliniken Karlstad

Mycket trevligt och proffesionellt bemötande under hela processen. Jag fick snabb hjälp och de var måna om att slutresultatet skulle bli bra. Rekommenderar!

2024年5月16日

Hej Malin

Vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande under hela processen.

Din rekommendation betyder mycket för oss. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Åderbråcksklinikerna

5つ星のうち5の評価

Väldigt vänligt och trevligt bemötande

Väldigt vänligt och trevligt bemötande. Kände mig väl omhändertagen och fick bra information under hela tiden behandlingen pågick.

2024年5月13日

Hej Lena

Tack så mycket för din fina recension! Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig väl omhändertagna och informerade under hela behandlingen, så vi är glada att höra att du upplevde ett vänligt och trevligt bemötande hos oss.

Mvh
Åderbråcksklinikerna

5つ星のうち4の評価

Tyckte det hela flöt på bra när jag väl…

Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömdes bort.

2024年5月13日

Hej Katri

Vi beklagar att du fick vänta och att vi glömde att ge dig vatten efter behandlingen.

Din feedback är viktig för oss och vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att sådana saker inte glöms bort i framtiden. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.

Mvh Åderbråcksklinikerna

Världens trevligaste personal!

Världens trevligaste personal!
Rekommenderas starkt.
Tack för all hjälp!

2024年5月16日

Nordic Health Group からの回答

Tack. Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig och vi uppskattar verkligen dina vänliga ord :)

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Ger ett seriöst intryck både kliniken och personalen. Jag kommer definitivt att gå tillbaka om ytterligare behandling behövs. :)

2024年5月3日

Nordic Health Group からの回答

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår personal och klinik. Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka om du behöver ytterligare behandling. 😊

5つ星のうち5の評価

Bra kontakt och information innan…

Bra kontakt och information innan besöket. Supertrevlig och kunnig personal, från sköterskan i receptionen till övriga sköterskor och läkare.

Hej Hannah

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen redan från början. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga upplevelsen, och ditt omdöme betyder mycket för oss.

Varmt välkommen åter!

Allt var bra

Allt var bra från första kontakten till operationen. Proffesionellt omhändertagande och trevligt bemötande av alla inblandade.

2024年4月30日

Hej Erik

Vi är glada att höra att du upplevde hela processen som professionell och trevlig. Det är precis så vi önskar att alla våra patienter ska känna sig.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Trevlig och kompetent personal

Trevlig och kompetent personal, kan varmt rekommenderas!

2024年4月26日

Hej Peter

Tack för dina vänliga ord och för din rekommendation!

Det är alltid glädjande att höra att vår kompetens och service uppskattas :)

5つ星のうち5の評価

Grymt bra bemötande och genomfört i…

Grymt bra bemötande och genomfört i grepp - i trygga händer och professionellt genomförande - supernöjd

Nordic Health Group からの回答

Tusen tack för din feedback! Att höra att du kände dig i trygga händer och är supernöjd med behandlingen gör oss väldigt glada. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet :)

5つ星のうち5の評価

Väldigt trevlig och tillmötesgående…

Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, dom svarar på alla konstiga frågor man har och tog sig tid att förklara så man förstår. Jag fick en positiv upplevelse som jag varmt kan rekommendera

Nordic Health Group からの回答

Det värmer att höra att du fick en positiv upplevelse och kände dig väl informerad. Vi tackar för din rekommendation :)

5つ星のうち5の評価

Jag är väldigt nöjd med operationen

Jag är väldigt nöjd med operationen. Så professionell, organiserad, vänlig och omtänksam.

2024年4月17日

Hej Natalia

Vi är otroligt tacksamma för dina ord och glada att du är nöjd med operationen. Det är vår ambition att alltid leverera på högsta nivå och att vara omtänksamma i vårt bemötande :)

Proffsigt, vänligt och tryggt

Jag nappade på en annons på Fb och gick på en konsultation. Kändes väldigt proffsigt och vänligt så jag bestämde mig för att boka en tid. Jag hade inte jättesvåra åderbråck. Operationen tog en timma. Kände mig helt trygg och omhändertagen. Kan varmt rekommendera.

2024年4月10日

Hej Lena

Vad roligt att höra att vår annons fångade ditt intresse och att du hade en positiv upplevelse! Tack för att du valde oss och för din rekommendation. Det uppskattas verkligen :)

5つ星のうち5の評価

Det uppstod inga negativa situationer…

Det uppstod inga negativa situationer under min vistelse på sjukhuset. Läkarna och sjuksköterskorna tog mycket väl hand om mig.Jag rekommenderar kliniken. De är vönliga och hjälpsamma.

2024年4月9日

Hej Seda

Det är fantastiskt att höra att din tid hos oss var utan negativa situationer och att du kände dig väl omhändertagen.

Tack för din rekommendation och ditt förtroende för vår klinik :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。