Nordic Poster Collective レビュヌ

1,190
TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Absolutely stay away from this company you WILL LOOSE your well earned money go to the nearest drain and throw it away because that's what you will be doing so save yourself the time!

5぀星のうち1の評䟡

Gjort bestÀllning, betalat, fÃ¥tt orderbekrÀftelse. Skickat flera mail utan att fÃ¥ svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gÃ¥ng och fick dÃ¥ svar samt löfte om att de skulle ringa upp dÃ¥ nÃ¥got ”gÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gÃ¥tt tvÃ¥ veckor och inte hört ett pip. Mailat tvÃ¥ ggr men noll respons. SÃ¥ sjukt trÃ¥kigt dÃ¥ det förmodligen inte kommer komma nÃ¥gra varor innan sonens... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビゞネス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

ひどい

(1,190)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Lite ful ram men motivet var superfint

Lite ful ram men motivet var superfint 💕

2019幎8月1日

Hej Josefin,
tack för din feedback, blir så glad över att du gillade motivet! Men tråkigt att du inte var nöjd med ramen. Om den blivit skadad, kontakta oss gÀrna på info@nordicpostercollective.se så kan vi se hur vi kan lösa det.

inga problem alls

inga problem alls, bra leverans och mycket nöjd.

2019幎7月24日

Hej Hanna,
det gör mig vÀldigt glad att höra, tack för ditt fina betyg på oss!

Ha det gott!

5぀星のうち4の評䟡

Bra information efter att köpet

Bra information efter att köpet gemoförts. Det var dÀrför lÀtt att veta nÀr leveransen skulle ske.

2019幎7月23日

Hej Tony,
det var roligt att höra - tack för din feedback!

Ha en fin dag,

5぀星のうち3の評䟡

Varan var skadad i frakten

Varan var skadad i frakten. Kontaktade NordicPosterCollective omgående men har Ànnu inte fått svar.

2019幎7月20日

Hej Malin,
jag ber om ursÀkt för sent svar, det har blivit lite lÀngre svarstider nu i semestertider. Men jag har svarat dig, så att vi kan lösa problemet med skadan.

SÃ¥ snygg akvarell

Snabb leverans. Trevligt bemötande. Det viktigaste...Så fina akvarell ❀

2019幎7月16日

Hej Monica,
ja det Àr ju verkligen det viktigaste! :)
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både akvarell, och köpet hos oss - tack för ditt fina betyg!

5぀星のうち5の評䟡

Alltid samma höga kvalitet!

Alltid samma höga kvalitet!
Levererar alltid av klass och aldrig problem med leveransen. Perfekt!

2019幎7月14日

Hej Kent,
tack snÀlla du för din fina kommentar - den vÀrmer verkligen!

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans! Postern med tillhörande ram motsvarande mina förvÀntningar. Skulle absolut kunna bestÀlla hÀr igen!

2019幎7月8日

Hej Sophie,
vad glad jag blir - tack snÀlla du! Och du Àr så klart varmt vÀlkommen tillbaka nÀr som helst! :)

Ha det gott!

Snabb service!

2019幎6月24日

Hej Lisa,
tack för ditt fina betyg, det vÀrmer!

5぀星のうち1の評䟡

Varan jag fick var skadad

Varan jag fick var skadad. Och jag har inte fått något svar av er!!!

2019幎6月21日

Hej Anders,
jag Àr så ledsen att höra att din leverans blev skadad och jag beklagar att vårt svar har dröjt något pga semestertider. Jag har svarat dig via mejl nu, och hoppas att vi kan hitta en bra lösning på detta inom kort.

5぀星のうち3の評䟡

Poster jÀttefin kunde kanske vara lite

Poster jÀttefin kunde kanske vara lite svartare text (tjockare) hoppas ni förstår vad jag menar

Ullabritt

2019幎6月18日

Hej Ullabritt,
tack för din feedback, jag förstår precis vad du menar. Jag har tittat på din bestÀllning och på den poster du har bestÀllt har formgivaren valt att trycka fÀrgen i en mörkt grå ton (dvs inte svart). Om man förvÀntar sig att texten ska vara svart förstår jag att den kan upplevas som blek och svag, men det Àr alltså formgivarens val att göra den lite ljusare. Jag hoppas att den Àndå blir anvÀndbar i ditt kök!

Om jag kan hjÀlpa till på något mer sÀtt Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss på info@nordicpostercollective.se.

Bra kundtjÀnst

Bra kundtjÀnst! Svarade snabbt på mail och löste mitt problem.

2019幎6月1日

Hej Fabian,
vad glad jag blir - tack! Vi försöker alltid lösa problemen så gott vi kan.

Fin bild på kvalitetspapper

Fin bild på kvalitetspapper. Snabb leverans.

2019幎5月16日

Hej Therese,
tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss!

5぀星のうち4の評䟡

Trycket Àr inte helt knivskarpt.

2019幎5月13日

Hej Dan,
tack för din feedback, vad trist att höra att du inte var helt nöjd med kvaliteten på trycket. Utan att veta exakt vilket motiv du har köpt så kan det finnas flera orsaker, som vilken teknik som anvÀnds för att ta fram motivet, upplösning vid scanning, medvetna effekter osv. Jag hoppas att det Àr något som inte stör alltför mycket, om det skulle vara så får du höra av dig till oss på info@nordicpostercollective.se så får vi hitta en lösning för dig.

Grymt

Bra grejer...

2019幎5月11日

Tack Robert,
det var kul att höra, tack för din fina feedback!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。