äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god og venlig service. Jeg ville annullere min ordre og fik hurtigt yderst venligt svar tilbage med at min ordre var annulleret men at jeg alligevel modtog den bestilte vare kvit og frit.... ãã£ãšèŠã
Lidt forvirrende aflÊsning af test. På brugsanvisning viser den ved svag streg negativt. Men går man på hjemmesiden skulle den vÊre positiv. Men ellers hurtig levering.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mega fed betjening! Jeg bestilte en pakke men fÞr den ankom fik jeg pludseligt ikke brug for den. Jeg kontaktede kundeservice og spurgte om jeg kunne fÃ¥ refusion men de tilbÞd mig at beholde pakken pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Peter Fabers Gade 42, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Oerhört lång leveranstid. Skickas till ombud i stÀllet för till brevlådan
En vecka efter bestÀllningen har jag fortfarande inte fÃ¥tt min varaâŠ.

Nordic Tests ããã®åç
D vitamin test vejledningen, synes jeg er meget dårligt lavet.
God kÞbe oplevelse.
Jeg havde bestilt nogle testkits og betalt ekstra for levering i dag (langt fÞr kl 12) bliver hjemme og har nu modtaget en sms om at det fÞrst blevet leveret efter 2 hverdage. Dvs fÞrst i nÊste uge. Det ikke helt i orden det der.
Opdatering:
Man kan da ikke andet end at Êndre antal stjerner når man får en respons der er over alle forventninger. Det da lige fÞr man får dårlig smag i munden for kritikken. Super fed service Nicolas, i hÞrer fra mig - og jeg bestiller gerne fra jer igen.

Nordic Tests ããã®åç
Varen er der dagen efter du har bestilt. ðð

Nordic Tests ããã®åç
Bestilte en quick test d-vitamin. Testen kom allerede nÊste morgen. Det var jo rigtig godt. Imidlertid viste testen at jeg have D-vitamin mangel. EfterfÞlgende fik jeg lavet en rigtig laboratorie test, som viste at jeg absolut ikke havde D-vitamin mangel, men derimod lå på et pÊnt niveau (91 nmol/L.)

Nordic Tests ããã®åç
Har bestilt et test kit men har ikke fået det hele og det er uden manual - lavet i Kina kan jeg se.

Nordic Tests ããã®åç
Nemt at bestille på hjemmesiden. Meget hurtig ekspedition og levering.
â----
Velbekomme. Og mange tak - i lige måde.