Jeg har nu haft fornÞjelsen af at prÞve BodyPillowen, og den har absolut forbedret min sÞvn. Har prÞvet tre forskellige slags gravid puder, bÃ¥de under min fÞrste og nu under min anden graviditet, og m... ãã£ãšèŠã
PÃ¥lidelig & Super kundeservice Super kundeservice. Bestilte en kÞlende âkrammeâ pude d.14 januar 2026. En sÞd medarbejder ringer samme dag og spÞrger om jeg vil bestille et pudebetrÊk med ( det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er virkelig imponeret over mit saunatÊppe! Det er super nemt at bruge, varmer hurtigt op, og jeg fÞler mig helt afslappet efter hver session. Perfekt til at fÃ¥ en svedetur og samtidig afstresse. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik leveret saunatÊppe hurtigt og problemfrit. hjemmesiden var nem at navigere pÃ¥, fandt hurtigt det vi skulle bruge. Sauna tÊppet lever op til vores forventninger og kvalitet. Vi havde nogle spÞr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitets wellnessudstyr med fokus på velvÊre sundhed, og skÞnhed.
Hvidemosevej 15, 4070, Kr Hyllinge, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nordiczen.dk
- nordiczen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kan klart anbefales!
Jeg har nu haft fornÞjelsen af at prÞve BodyPillowen, og den har absolut forbedret min sÞvn. Har prÞvet tre forskellige slags gravid puder, både under min fÞrste og nu under min anden graviditet, og må erkende at denne her slår dem alle. Den mister ikke formen og er hverken for hård eller for blÞd. Kan klart anbefales!
Jeg bestilte Kropspuden til 399
Jeg bestilte Kropspuden til 399, og helt Êrligt så troede jeg det nok var dårlig kvalitet siden den var så billig.
Det er den slet ikke!!
Den er fantastisk, og jeg har lige kÞbt en til :-)

Super kundeservice.
Min pakke forsvandt, men jeg fik hurtigt fat i kundeservice og de sendte en ny med det samme.
Selve produktet og prisen er fin.

PÃ¥lidelig & Super kundeservice
PÃ¥lidelig & Super kundeservice
Super kundeservice.
Bestilte en kÞlende âkrammeâ pude d.14 januar 2026. En sÞd medarbejder ringer samme dag og spÞrger om jeg vil bestille et pudebetrÊk med ( det havde jeg glemt ) sÃ¥ de fÃ¥r det sendt afsted sammen.
Hurtig sending af ordre, super sÞd medarbejder og service.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Kan klart anbefales :)

Body pillow ð
SaunatÊppe og rejsebÊlte
Jeg er ny i forhold til infrarÞd teknologi, men til gengÊld meget erfaren med daglige smerter efter 25+ Ã¥r med bÃ¥de fibromyalgi, hormonrelaterede smerter samt gigt. Jeg har prÞvet mangt og meget uden varige resultater, og var da derfor ogsÃ¥ naturligt skeptisk, da jeg hÞrte om det infrarÞde saunatÊppe. Hos Toni fik jeg en prÞvetime inden, jeg besluttede mig for et kÞb, og virkningen udeblev ikke allerede efter fÞrste behandling. Positivt overrasket oplevede jeg en lindring og en lethed i kroppen, som stod i skarp kontrast til den blytunge betonfornemmelse, jeg efterhÃ¥nden har vÊnnet mig til at leve med. Det varede ca. 14 timer. SelvfÞlgelig Þnskede jeg at fortsÊtte med behandlinger hjemme â prÊcis nÃ¥r jeg har tid og behov for det. Efter blot en uge har jeg oplevet en bedring, som dog endnu ikke er permanent, men som giver hÃ¥b om at vedvarende hyppige behandlinger kan skabe âden gode cirkelâ af bedring og dermed blive selvforstÊrkende. IsÊr om morgenen kan jeg vÊre meget smerteplaget, og finder lindring ved at starte dagen med âen tur i posenâ. Derved har jeg desuden kunne skÊre lidt ned pÃ¥ smertestillende medicin. Jeg investerede ogsÃ¥ i det infrarÞde rejsebÊlte, som jeg let kan bringe med mig, og som er et rigtig godt supplement til saunatÊppet, isÊr for mine kroniske lÊndesmerter.
Toni skal isÊr have stor ros for sin vejledning, imÞdekommenhed og udstrakte kundeservice. Kunder kan roligt vÊre trygge i hans hÊnder.
God service
God service, hurtig afhandling. Jeg havde ikke bestilt pudebetrÊk til puden til min gravide kone, men ejeren var så venlig at kontakte mig og minde mig om det, så betrÊkket kunne komme med i samme ordre.
Bedste kundeservice
Toni yder en kundeservice udover det sÊdvanlige.
De produkter jeg har prÞvet/kÞbt er af hÞj kvalitet - kan kun anbefale Nordiczen
Anmeldelse af InfrarÞd Travel BÊlte
Anmeldelse af InfrarÞd Travel BÊlte
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, da jeg kÞbte det infrarÞde Travel bÊlte â men hold nu op, hvor har det hjulpet! Jeg har dÞjet med lÊndesmerter i lang tid, isÊr nÃ¥r jeg sidder meget ned eller kÞrer bil. BÊltet giver en virkelig behagelig varme, der gÃ¥r dybt ind og lindrer smerterne pÃ¥ en mÃ¥de, jeg ikke har oplevet fÞr. Det er nemt at tage med overalt, og jeg bruger det nu nÊsten dagligt. Det fÞles som en lille pause til kroppen â og det har virkelig gjort en forskel for mig.
5/5 pude
5/5 pude
Jeg har brugt deres store pude, som er i super kvalitet. Den er praktisk, da man kan fylde fyld i og tage fyld ud, hvis man Þnsker det
KÞbte en luksus PEMF mÃ¥tte i gave tilâŠ
KÞbte en luksus PEMF måtte i gave til min mor. Der var rigtig hurtig levering på kun 2 dage. Og fik god og uddybende hjÊlp og information efterfÞlgende.
KÊmpe anbefaling!
Jeg har kÞbt en âbody pillowâ og sover nu meget bedre! Den aflaster min krop de rigtige steder, og er ogsÃ¥ brugbar nÃ¥r man f.eks. sidder op ad den i forskellige stillinger. Fantastisk service og vejledning ved spÞrgsmÃ¥l, og jeg fÞlte mig vÊrdsat som kunde.
Super fleksibel lÞsning / produkt
Super produkt, kvalitet. Kan bruges i rigtig mange sammenhÊnge. Super service/dialog, god pris og hurtig levering. 1000 TAK
Aldrig har en online oplevelse vÊret så god
Nordic Zen leverer en helt uovertruffen service, på et niveau vi endnu ikke har oplevet andre steder i Danmark. Det har vÊret så forfriskende at kÞbe hos en webshop, som faktisk gÞr en indsats for at yde en personlig betjening! Jeg kan ikke beskrive nok hvor godt vi fÞler os behandlet og vi kan ikke anbefale Nordic Zen nok, hvis I falder over et produkt på deres hjemmeside. De er et pragteksemplar på, hvordan alt online handel burde foregå i Danmark.

De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. God service og hurtig levering af det skÞnne saunatÊppe. Det er nemt at betjene, varmer hurtigt op og nemt at pakke vÊk igen. Det er som et varmt kram af hele kroppenâŠ.. om man fryser eller har spÊnding i kroppen, sÃ¥ giver det en skÞn afslappende effekt. Har anbefalet det til flere allerede her en mÃ¥ned efter mit kÞb.

Min bodypillow fra Nordiczen erâŠ
Min bodypillow fra Nordiczen er fantastisk til stÞtte, isÊr nÃ¥r man slapper af pÃ¥ sofaen. Den aflaster hofter og ryg, giver ekstra komfort og gÞr det nemt at finde en behagelig position, isÊr for dem, der ligger pÃ¥ siden. Et must haveð

Nordiczen ããã®åç
Kan man virkelig få så god service?
Kan man virkelig få så god service?
Ligger med et akut lÊndehold og de har tilbudt at komme ud på min adresse og levere en madres.
Da de ikke havde det Þnskede produkt på lager lige nu, låner jeg et andet infrarÞd produkt indtil da.
Vender tilbage med anmeldelse-virkning af produkt.
Er det lige så godt som deres service, er der ikke noget at sÊtte en finger på.

Nordiczen ããã®åç
Jeg er virkelig imponeret over mitâŠ
Jeg er virkelig imponeret over mit saunatÊppe! Det er super nemt at bruge, varmer hurtigt op, og jeg fÞler mig helt afslappet efter hver session. Perfekt til at få en svedetur og samtidig afstresse. Jeg kan klart mÊrke, at min hud bliver blÞdere, og jeg fÞler mig lettere bagefter. Kan varmt anbefale det til alle, der vil have en spa-oplevelse derhjemme!

Nordiczen ããã®åç
God service og fint produkt
Rigtig god kundeservice fra start - da jeg manglede at få mail på forsendelsen, skrev jeg til dem, og blev hurtigt ringet op og fik senere en besked med tracking nr.
Jeg kÞbte deres aeroplus 360 styler, som jeg synes fungerer rigtig godt. Den kommer desuden i en mega fed Êske til at have den i. Jeg har bÞlget/krÞllet hår, og kÞbte den primÊrt for at få en god lÞsning til at glatte og tÞrre det vÊrste, så jeg ikke skal bruge lang tid på at style mine krÞller eller glatte hår.
Jeg er ret tilfreds med hvordan den glatter håret, det ser mere naturligt ud, end når man bruger et glattejern, og det bliver ikke ligeså tyndt og fladt heller :D

Aroniasaft var god:)
Saften gjorde det virkelig godt i forhold til at rense ud i
systemet