äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordiglow.se Àr ett svenskt företag som erbjuder noggrant utvald fordonsbelysning för dig som stÀller höga krav på prestanda, design och hållbarhet. Med fokus på kvalitet, snabb leverans och personlig service vill vi göra det tryggt och enkelt att hitta rÀtt belysning för både vÀg och arbete.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt suverÀna backlampor lyserâŠ
Helt suverÀna backlampor lyser verkligen upp bakom bilen! Rekommenderas starkt!!!

Nordiglow ããã®åç
Jag har handlat hundratals lamporâŠ
Jag har handlat hundratals lampor igenom Ã¥ren frÃ¥n olika fabrikat o mÀrken. Men sirius r9 lamporna Àr det mest prisvÀrda jag varit med om. Mycket nöjdð. Mvh Claes B

Sirius R9
Riktigt imponerad av Sirius R9! Ljuset Àr otroligt starkt med både lång rÀckvidd och bra bredd, vilket gör stor skillnad vid mörkerkörning. KvalitetskÀnslan Àr hög och den var enkel att montera. Kan verkligen rekommendera den till alla som vill uppgradera sin fordonsbelysning.

Great quality and fantastic CustomerâŠ
Great quality and fantastic Customer services

Kanonföretag
Kanonföretag! Riktigt hög kvalitet på belysning och snabb leverans.
Kundservicen var toppen och det mÀrks att de kan sina grejer. Kommer definitivt handla hÀr igen nÀsta gång. Stark femma.

Nordiglow ããã®åç
Otroligt nöjd med mitt köp frÃ¥nâŠ
Otroligt nöjd med mitt köp från nordiglow.
Produkterna håller riktigt hög kvalitet och lyser extremt bra ute på vÀgen. Leveransen gick snabbt och kundservicen var både professionell och hjÀlpsam genom hela köpet.
Rekommenderas starkt till alla som söker kraftfull och pålitlig fordonsbelysning!

Jag köpte en lampa till min v70 ochâŠ
Jag köpte en lampa till min v70 och kvaliteten på produkten var fantastisk. Med hjÀlp av dessa lampor kan jag nu lysa upp hela vÀgen både för mig och för andra.
Prima hemsida med kvalitativa produkter
SÃ¥ fantastiskt underbara lampor och riggar! BÀsta i branschen! ð
Bra produkter med bra kvalitet
Bra produkter med bra kvalitet, köpte Sirius R9 riktig bra! Lyser upp riktigt långt så man ser bra i mörkret
Fina ljus med bra kvalite
Fina ljus med bra kvalite, lyser över förvÀntan
Riktigt lysande bra Ljus
Riktigt lysande bra Ljus, bra priser till kraftigt sikt på vÀgarna
Riktigt bra varor till ett otroligt braâŠ
Riktigt bra varor till ett otroligt bra pris!
Supernöjd med hela upplevelsen samt servicen. Det blir definitivt fler bestÀllningar i framtiden!
Deluxe
Jag köpte extraljus från Nordiglow till min Truck några månader sen och Àr så nöjd med styrkan och designen. stark rekommenderar!

Nordiglow ããã®åç
Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp!
Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp! Extraljusen var stilrena och fungerade riktigt bra. Trevlig och hjÀlpsam kundservice dessutom. Rekommenderas!
Köpte en Stellarbeam X22
Köpte en Stellarbeam X22. PrisvÀrda produkter av hög kvalitet. Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp och kundservicen var både trevlig och hjÀlpsam med alla mina frågor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹