企業情報

2. 宝飾・時計保険会社
  3. 宝飾デザイナー
  4. ジュエリー製造業者

当該企業による記述

Nordisk Diamant er skabt med én ambition: at forene kompromisløs diamantkvalitet med moderne gennemsigtighed og nordisk design. Vi tror på, at et diamantsmykke ikke blot er et produkt, men et symbol på livets vigtigste øjeblikke – kærlighed, løfter og minder. Derfor har vores mål fra begyndelsen været at kombinere høj diamantkvalitet med en tryg og personlig købsoplevelse. Vi arbejder udelukkende med lab-grown diamanter, som har de samme kemiske, fysiske og optiske egenskaber som naturlige diamanter. Den kontrollerede fremstillingsproces giver mulighed for høj kvalitet og en mere transparent tilgang til diamanter. Navnet Nordisk Diamant afspejler vores værdier: ærlighed, kvalitet, enkelhed og tidløst design.

4.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Personlig service og en oplevelse udover det sædvanlige

Jeg valgte at besøge Nordisk Diamant fysisk, og det var helt klart den rigtige beslutning. Fra start til slut blev jeg mødt med en meget professionel og imødekommende tilgang.

De tog sig god tid til at guide mig igennem valg af ring, især ift. størrelse, design og hvad der faktisk passer til personen, den skulle gives til. Det føltes ikke som et hurtigt salg, men som en reel rådgivning, hvor de gerne ville sikre, at jeg traf det rigtige valg.

Resultatet blev den flotteste ring, som jeg gav i gave, og den vakte virkelig stor begejstring. Det er tydeligt, at der er fokus på kvalitet og detaljer.

Efter den oplevelse er jeg ikke i tvivl: Jeg kommer ikke til at købe diamantsmykker andre steder fremover.

2026年4月17日
5つ星のうち5の評価

God kvalitet og professionel rådgivning

Jeg brugte en del tid på at sammenligne forskellige steder, før jeg endte med at købe fra Nordisk Diamant. Det, der i sidste ende gjorde forskellen for mig, var deres måde at forklare forskellen på sten, kvalitet og pris – det virkede fagligt funderet frem for bare salgsorienteret.

Jeg havde nogle specifikke ønsker til design og størrelse, og her oplevede jeg, at de faktisk lyttede og kom med relevante forslag i stedet for bare at skubbe én løsning. Det gav en mere seriøs og professionel oplevelse.

Selve produktet lever fuldt op til det, jeg blev lovet. Finishen og detaljerne er i orden, og det virker ikke som et “standardprodukt”.

Alt i alt en god oplevelse, især hvis man gerne vil føle sig lidt mere tryg i en ellers ret dyr beslutning.

2026年4月21日
5つ星のうち5の評価

En handel i trygge hænder

Jeg faldt over virksomheden, da jeg var på udkig efter en diamantring. I starten var jeg lidt skeptisk, da der endnu ikke var nogen anmeldelser, men jeg valgte alligevel at give dem et kald – og det er jeg virkelig glad for i dag.

Jeg blev mødt af en imødekommende og tryg tone, som gav mig ro i maven til at gennemføre købet. Pakken ankom flot indpakket og med dokumentation for smykkets ægthed, hvilket gav en ekstra god følelse.

Jeg er super tilfreds med min oplevelse og kan varmt anbefale virksomheden til andre, der leder efter diamantsmykker.

2026年4月12日
Nordisk Diamant ロゴ

Nordisk Diamant からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi ved godt, at det kræver lidt ekstra tillid at handle hos en virksomhed uden mange anmeldelser, så det betyder virkelig meget for os, at du valgte at give os en chance. Det glæder os især at høre, at du følte dig godt taget imod og tryg i dit køb – det er noget, vi prioriterer meget højt.

Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på, og vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Nordisk Diamant

Trustpilot エクスペリエンス