Nordisk lån レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alt føltes sikkert i forhold til at man ansøger online og med følsomme oplysninger. God og hurtig service.

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Super nem og overskuelig brugerflade - der er ingen skjulte beskeder man skal være opmærksom på. Gennemskueligt og nemt 👍

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Det har været dejlig nemt og hurtig Jeg er rigtig glad for at jeg kunne låne af jer👍👍👍👍❤️

5つ星のうち1の評価

Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Nordisk lån er, i samarbejde med Basisbank, Danmarks attraktive lån. Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto senest næste hverdag. Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker, at bruge pengene til – vi ønsker blot, at give dig muligheden for at gøre dine drømme, små som store, til virkelighed!

まあまあ

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

God kundeservice

Hej Vedran,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse af vores service, og vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med Os og vores kundeservice.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig!

De bedste hilsner og med ønsker om en rigtig god dag fra,

Benjamin, Nordisk lån-Teamet

Tilfreds

Tilfreds. Tak

Hej Patrick,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå :-)

Vi ønsker dig en skøn dag!

Superlån

Hurtigt og nemt

Hej Christina,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi sætter stor pris på din feedback og din anmeldelse af Os som et "superlån" :-)

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet en hurtig og nem service, og vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå.

Vi ønsker dig en skøn dag!

God og hurtig service

Hej Tommy,

Mange tak for de pæne ord - vi sætter stor pris på din feedback og din anmeldelse af Os :-)

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet god og hurtig service, og vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå.

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag!

Benjamin, Nordisk lån

5つ星のうち4の評価

Kan ikke finde udaf hvornår pengne…

Kan ikke finde udaf hvornår pengne kommer

2019年6月17日

Hej Dan,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån og vores service!

Vi kan informere dig om, at vores samarbejdspartner Basisbank, udbetaler lån alle hverdage omkring kl. 14.00 - pengene vil derfor lande på din konto senest hverdagen efter, du har underskrevet din låneaftale med dit NemID :-)

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Benjamin, Nordisk lån

Super

Lækkert og hurtigt

2019年6月16日

Hej René,

Mange tak for de pæne ord - vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet, at det var lækkert og hurtigt at benytte Nordisk lån, og vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå :-)

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Anne Sofie, Nordisk lån

Super nemt

Super nemt hurtigt udbetaling

2019年6月15日

Hej Melike,

Mange tak for de rosende ord - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet, at det var super nemt og hurtigt at benytte Nordisk lån, og vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang :-)

Rigtig god dag til dig!

Bedste hilsner,
Anne Sofie, Nordisk lån

Hurtig og efektiv

2019年6月14日

Hej Armin,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - dem er vi meget glade for!

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån, og at du havde en hurtig og effektiv oplevelse med Os :-)

De bedste hilsner og med ønsker om en rigtig god dag og weekend fra,

Nemt og hurtigt

2019年6月14日

Hej Jørgen,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Nordisk lån - den sætter vi stor pris på :-)

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån, og at du havde en nem og hurtig oplevelse med Os.

De bedste hilsner og med ønsker om en rigtig god dag og weekend fra,

5つ星のうち5の評価

Det gik nem og smertefrit

2019年6月13日

Hej Karina,

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån, og at du havde en nem og smertefri oplevelse ved brugen af vores service :-)

De bedste hilsner og med ønsker om en god dag og weekend fra,

Det er bare super

2019年6月13日

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi sætter meget stor pris på din feedback :-)

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån, og at du havde en super oplevelse ved brugen af vores service!

Med de bedste hilsner og ønsker om en god dag og weekend fra,

super hurtigt

2019年6月12日

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån :-)

Med de bedste hilsner og ønsker om en god dag fra,

Super fint

Super fint
God Service

Hej Michelle,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse af vores service på de 5 stjerner, og vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit ønskede lån :-)

Vi hos Nordisk lån, ønsker dig en rigtig skøn dag!

Hurtig og nem betjening

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback af vores service, og vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig!

Vi hos Nordisk lån, ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Joakim, Nordisk lån

nemt og hurtigt

Hej Jannik,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse af vores service, og vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsner,

Joakim, Nordisk lån

5つ星のうち5の評価

Altid mega hjælpsomme til folk der…

Altid mega hjælpsomme til folk der virkelig er nød.

Hej Jesper,

Vi ønsker dig tillykke med dit nye lån og en rigtig skøn dag!

Benjamin, Team Nordisk lån

5つ星のうち5の評価

Fremragende, og de skal da nok få dem tilbage!

Hej William,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af Os på de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet opstå :-)

De bedste hilsner og med ønske om en skøn dag fra,

Anne Sofie og Nordisk lån-Teamet

super

super service

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til at byde dig velkommen igen en anden gang :-)

Med ønsker om en skøn dag fra,

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en super god oplevelse

2019年6月9日

Hej Kenneth,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på!

Vi super stolte af at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå :-)

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag!

Anne Sofie og Nordisk lån-Teamet

5つ星のうち5の評価

Det var hurtigt og effektivt

2019年6月9日

Hej Birte,

Tusind tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - dem er vi meget stolte af :-)

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en hurtig og effektiv oplevelse med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。