Nordiskshop レビュー

企業情報

1. 美容製品卸業者
  2. 衛生用品卸売業者

当該企業による記述

Vi vill att det ska kännas enkelt, tryggt och personligt att handla hos oss. Därför finns vi alltid nära till hands, du väljer själv om du vill kontakta oss via telefon, mejl eller chatt. Oavsett hur du hör av dig, får du snabb och hjälpsam service. Vi satsar på att erbjuda populära och efterfrågade produkter till riktigt bra priser, utan att tumma på kvaliteten. Det ska vara kul att shoppa hos oss, men också kännas pålitligt så om du har funderingar så finns vi alltid nära till hands. Saknar du något i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig, vi lyssnar gärna och ser vad vi kan göra. Hos Nordiskshop.se handlar du inte bara produkter, du får en butik som bryr sig på riktigt.

優良

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra priser jämfört med andra…

Väldigt bra priser jämfört med andra hemsidor och väldigt snabb leverans!

2025年11月1日

Nordiskshop からの回答

Tack för din fina recension. Vi är glada att du uppskattar våra priser och den snabba leveransen!

5つ星のうち5の評価

De saker som jag hade beställt kom…

De saker som jag hade beställt kom mycket snabbt.

2025年10月31日

Nordiskshop からの回答

Tack för din recension. Vi är glada att din beställning kom fram snabbt och att du är nöjd med leveransen!

5つ星のうち5の評価

Bra pris samt snabb leverans

Bra pris samt snabb leverans! Uppskattat! ⭐️

2025年10月28日

Nordiskshop からの回答

Tack så mycket för din recension. Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både priset och leveransen! ⭐️

5つ星のうち5の評価

Kommer definitivt handla här igen!

Bra utbud av produkter till ett jättebra pris. Snabb leveranstid och professionell kundsupport. Rekommenderar verkligen!

2025年9月17日

Nordiskshop からの回答

Tack för din härliga recension. Vi är glada att du uppskattar vårt utbud, priser och service. Varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Bra utbud och snabb leverans.

Hittade min favorittandkräm (rek av tandläkare) till kampanjpris och de levererades snabbt!

2025年9月13日

Nordiskshop からの回答

Tack för din fina recension. Vad roligt att du hittade din favorittandkräm hos oss och att leveransen gick snabbt!

Bra produkter

Bra produkter. Mycket snabb leverans.

2025年9月10日

Nordiskshop からの回答

Tack för din recension. Vi är glada att du gillar våra produkter och att leveransen gick snabbt.

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra produkter som man behöver…

Väldigt bra produkter som man behöver med en snabb leverans tid. Det bästa var att jag kunde ringa kund support och få hjälp snabbt.

2025年9月1日

Nordiskshop からの回答

Tack så mycket för din fina recension. Vi är glada att du är nöjd med produkterna, leveransen och vår kundsupport. Välkommen tillbaka!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。