Bestilte et sÊt rangler til mitâŠ
Bestilte et sÊt rangler til mit barnebarn i den tro, at firmaet var dansk. Varerne kommer imidlertid fra Kina, og det er nu 11 dage siden, jeg bestilte. Vil absolut ikke anbefale at handle hos dem !!
Jag gillar den snabba servicen. Har inte öppnat dörpackningen, men det verkar som varan motsvarar beskrivningen.
Dessverre er ikke null stjerner mulig å gi. Varer sendt fra Kina på tross av norsk nettside. Lot meg dessverre lure av at Klarna var tilgjengelig betalingsmulighet, så tenkte det var legitimt. Varene som ble bestilt var defekte. Fikk lov å sende i retur etter å ha klaget, men frakt til Kina på min regning kostet mer enn varene. Styr unna.
Fikk levert dårlig pakket produkt som hadde rustskader på skruer. Spinkelt. Ikke som annonsert. Og den var sendt fra utlandet. Ikke fra firma i Norge som det fremstår i annonse.
Drop shipping av produkter av forferdelig kvalitet og ikke i nÊrheten av beskrivelsen, sendt direkte fra Kina (med lang leveringstid i tillegg). Må også returnere produktet til Kina for egen kost dersom man Þnsker å angre kjÞp. Unngå.
Jeg bestilte en leke til hund, ball som kunne lades. Den virket ikke, og kunne ikke lades. Jeg tok kontakt med Klarna, da det ikke fulgte med noe info ved levering!! Det hjalp ikke, så Klarna er også helt ubrukelige. Jeg ba om kontaktinformasjon til salgssted noe jeg ikke fikk!! Måtte til slutt betale for defekt vare, og da dukket navnet Nordklover opp i Klarna appen!!Bestill ikke herfra!!!
Styr unna!
KjÞpte Lumabeam hodelykt. Helt ubrukelig til mitt bruk. Sendes fra Kina.
Bortkastede penger.
KjÞpte lys der flammen klikker veldig hÞyt. Kan ikke brukes. SvÊrt dårlig kvalitet.
Bare lureri. Agent for XKG... Sikkert kinesisk dritt. KjÞpte 6 stk solcelle fakler til hagen. Etter knappe 3 mnd virker bare 2. Fikk beskjed at reklamasjon måtte skje innen 14 dager.
For noe tull dette var! Definitivt et av mine verste kjÞp, noen gang. Det er såvidt selve apparatet/sliperen kan berÞre huden, så stopper det fullstendig opp. Elendig kvalitet på hele produktet og i tillegg bestilte jeg ekstra "slipeputer". De lå hulter til bulter liggende rundt selve apparatet. FÞler meg rundlurt! Apparatet går rett i sÞppla for det kan dessverre ikke brukes til noe som helst. Styr langt unna.
Elendig kvalitet på produktet. Ingen fullgod kvittering (uten mva), og ikke svar fra kundeservice etter 6 dager. Retur må via kundeservice... som ikke svarer.
Dette er det verste kjÞpet jeg har gjort. Det er rent skrap, med plastdeler som faller fra hverandre og en ubrukelig bruksanvisning. Dessverre oppdaget jeg for sent at dette produseres i Kina, og en retur blir for kostbar. I tillegg kommer at siden dette er et produkt for hudpleie (fotslipemaskin) kan det ikke returneres.
Produktet jeg har mottatt er ikke likt som produktet på reklamen i det hele tatt. Når jeg kontakter kundeservice får jeg beskjed om at jo det er det, men at jeg kan returnere varen hvis jeg Þnsker det. Men da må jeg betale porto selv til Kina. Styr unna!
Fikk Þdelagt vare!
Må betale retur frakt selv for å få pengene tilbake, og sende til utlandet. Koster mere en det man kjÞpte.
Slett kundeservice ð¡ styr unna denne butikken ð¡
Produktet jeg har kjÞpt er på ingen måten på hÞyde med det som blir beskrevet. Kundeservice vil ikke forholde seg til henvendelsen min fordi jeg har kjÞpt produktet på tilbud.