Voyager ResvÀskor
Magisk service genom mail och helt magiska Voyager vÀskor, rekommenderar massor/Freddan

Nordley ããã®åç
Vi Àr ett svenskt företag som drivs av viljan att erbjuda produkter dÀr design, kvalitet och funktion möts. FrÃ¥n kabinvÀnliga resvÀskor till eleganta tote bags och rymliga duffelvÀskor â vi har handplockat varje modell med omsorg för att möta de krav en modern resenÀr stÀller. VÃ¥rt sortiment riktar sig till dig som söker pÃ¥litliga vÀskor för allt frÃ¥n affÀrsresor och weekendÀventyr till vardagslivets pendling. Vi tror pÃ¥ en enkel men genomtÀnkt design, dÀr detaljer som smart förvaring, slitstarka material och tidlös estetik alltid stÃ¥r i centrum. Med trygga leveranser, personlig service och produkter vi sjÀlva Àlskar, Àr vÃ¥r ambition att bli din sjÀlvklara vÀskleverantör â oavsett var du Àr pÃ¥ vÀg.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Nordley ããã®åç
Nöjd med vÀskorna, vid liten skada fick jag jÀttefin service och snabb hjÀlp hela vÀgen!
Supertrevlig service!!!

Nordley ããã®åç
Ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande dÃ¥ jag missade att hÀmta ut vÀskan vi hade bestÀllt och den skickades tillbaka âŠ
Fick snabb respons och blev trevligt bemött och uppdaterad under tiden som jag fick hjÀlp med att få vÀskan tillbakaskickad till mig .
Nordley stod dessutom för fraktavgiften som jag egentligen skulle ha betalat
Har sÀllan fått sån fin service som hÀr !

Nordley ããã®åç
Höga priser för vÀskor som håller låg kvalitet. Handtag i plast. Låsen i plast och som efterliknar aluminium. TSA-lås av låg kvalitet. De förstÀrkta hörnen på vÀskan har en glipa som sticker ut från sidan av vÀskan och hakar i nÀr man sÀtter den på en hylla. Hjulen rullar bra men helhetsintrycket Àr som på de dropshipping vÀskorna man hittar på kinesiska sajter. De vÀskorna kan man få till ett mycket lÀgre pris.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã