I oredered a ASWEI ice maker. The product was presented as to operate at 220-240 V (standard outlet). Today I received my order and it doesn't operate on electric power. It is a simple plastic box to... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hÞrt fra virksomheden vedrÞrende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses pÃ¥ bundp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ca. 2 mdrs leveringstid.. Jeg skulle desvÊrre returnere varen, da den ikke passede ind i mit hjem alligevel. God kundeservice i forhold til at fÃ¥ varen returneret. Men da jeg over en mdr efter r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion pÃ¥ hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lÊkre kvaliteter og skandinavisk design. Vi fÞlger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Udeblivende levering
Jeg bestilte 4 varer i uge 4.
De to af varerne kom i uge 5 som lovet. Jeg hÞrte ikke noget om hvorfor de to sidste varer ikke blev leveret som lovet ved bestilling.
I uge 9 fik jeg en besked på at de to sidste varer ville komme i uge 11. (Ingen undskyldning, forklaring eller opmÊrksomhed på, at jeg allerede havde ventet i 4 uger på mine varer. )
I uge 12 var varerne stadig ikke kommet og jeg havde intet hÞrt. Men pengene blev trukket fra min konto og 2 dage senere modtog jeg et brev om at mine varer var i restordre og jeg kunne få en kompensation på 15 procent, hvis jeg ville vente yderligere 4-5 uger på dem, og som kompensation få 15 procent på de forsinkede varer, eller jeg kunne få mine penge tilbage. (Vi snakker 9 uger efter planlagt ankomst)
Jeg synes at 15 procent var til grin- isÊr fordi jeg som almindelig kunde kan få 10 procent i rabat på nuvÊrende tidspunkt, så den reelle kompensation vil blive 5 procent hvilket i kroner og Þrer svarer til ca 100kr.
Jeg skrev tilbage, at jeg ikke var tilfreds med kompensationen. Et par dage senere modtog jeg prÊcis det samme brev med samme formuleringer som de havde sendt til mig 2 dage tidligere. Der blev ikke svaret på de spÞrgsmål jeg havde stilt og jeg fik ikke svar på om det måske kunne vÊre muligt med en kompensation jeg på en eller andenmåde kunne mÊrke. Jeg er mildest talt rystet over den måde, som min handel er håndteret. Jeg ved stadig ikke om jeg får mine varer og eller hvornår. Der var ingen forklaring på forsinkelsen fÞr jeg selv efterlyste dem og det på trods af, at jeg ved leveringen havde fået besked om at mine varer ville ankomme efter 5-9 hverdage. Ingen undskyldninger fra firmaet, ingen forklaringer og så 9 uger senere, da jeg stadig undrer mig er de forresten i restordre og jeg kan få 100kr, hvis jeg lige gider vente 4-5 uger mere - hvilket vil betyde en leveringstid på 14 uger- eller 3-1/2 måned. Sur smiley herfra.

IK KÃB HERFRA
IK KÃB HERFRA! Utrolig utrolig dÃ¥rlig kundeservice
Jeg bestilte et sofabord 20/02.
Der er nu gået over en måned og jeg har hverken modtaget bordet eller modtaget mail på at bordet er blevet sendt.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange uden at få et svar.
*update* jeg har i dag fået en mail om at jeg skal betale et gebyr på 500kr, hvis jeg Þnsker at annullere mit kÞb. Utrolig latterlig forretning
Jeg havde endda tÊnkt mig at kÞbe et spejl herfra, men det kan i godt tro jeg ik gÞr nu

Nordlyliving ããã®åç
Fine but probably wouldn't buy again
Quality of product was not up to expected standard. Took a long time

DÃ¥rlig service
Min bestilling skulle komme i uge 9. Jeg fik snakket med en medarbejde der fra i slutning af uge 8, Som oplyste at min bestling var sendt afsted til mig, og sku komme i uge 9 som aftalt. Så får jeg ligepludselig en mail om at min bestilling ikke er på lager endnu, og at jeg skal vente til uge 11. Har sendt flere mails, og prÞvet at ringe uden noget svar fra dem. Dårlig kundeservice !! Og holder ikke aftaler!

Nordlyliving ããã®åç
lang leveringstid til trods varen varâŠ
lang leveringstid til trods varen var på lager - ekstrem dårlig kvalitet af varen

Nordlyliving ããã®åç
Fik ikke den rigtig vare og venter pÃ¥âŠ
Fik ikke den rigtig vare og venter pÃ¥ at modtage den, men har intet hÞrt fra dem ð¥

Ekstrem lang leveringstid
Ekstrem lang leveringstid - forsÞg på at få mig til at annullere ordren. Det eneste positive er, at jeg mod forventning til sidst fik mÞblet leveret.

Vores vare blev leveret 1 1/2 mÃ¥ned âŠ
Vores vare blev leveret 1 1/2 måned senere end forventet og leveret på forskellige tidspunkter. Vi kÞbte et skrivebord som er så grimt og ustabilt at vi ikke vil bruge det og en reol som overoverhovedet ikke passer med de mål der er angivet på hjemmesiden.
Vi har klaget til virksomheden men det eneste de ville give var en vocher på 100kr til vores nÊste kÞb. Så nej tak til alt fra denne shop.

Nordlyliving ããã®åç
Falsk varebetegnelse og ingen kundeservice
Hej med Jer.
Jeg må sige at jeg ikke har megen fidus til denne virksomhed, hvilket skyldtes nedenstående proces.
1. Bestiller et lille tÊppe til en entré.
2. Leveres efter ca. 2 mdr. (og kan så i Þvrigt kÞbes til 1/3 på Temu...men nevermind)
3. TÊppet viser sig så at vÊre RUNDT, trods salgsbilledet viser firkantet tÊppe, og angiver str. = 80x80cm (hvis noget er rundt angiver man en diameter - OG viser et rundt tÊppe).
4. Jeg skriver til deres kundeservice 1/3-24 - og jeg har endnu ikke hÞrt noget (28/4-24).
Det var så desvÊrre fÞrste og sidste gang jeg handlede her.

Nordlyliving ããã®åç
LAD VÃRE MED AT HANDLE HER!
Nordlyliving bliver min fremtidige påmindelse om, at huske at lÊse på trustpilot, INDEN jeg handler på nettet!
Jeg bestilte en hylde med 15-20 dages leveringstid - helt fint!
Jeg hÞrer intet, der gives ingen opdateringer på min ordre - det er vel også okay.
Om aftenen på 19. Hverdag efter min bestilling, sender jeg en mail med Þnske om at annullere min ordre, da de tydeligvis ikke formår at leve op til den opgivet leveringstid (jeg har ikke modtaget besked om en afsendelse, og pengene er ikke trukket endnu).
På 20. Hverdag efter min bestilling bliver mailen besvaret - jeg kan ikke annullere min ordre, da den allerede er på vej, og vil blive leveret i dag - hvilket er super underligt, da jeg jo ikke har modtaget besked om afsendelse, tracking, pengene er ikke trukket endnu osv.
På trods af at min pakke er bestilt til pakkeshop, står der pludselig et bud fra GLS ved min dÞr, for at aflevere min hylde⊠Hvorfor bliver pakken pludselig leveret med hjemmelevering?
Det skulle vel aldrig vÊre fordi virksomheden udelukkende bestÃ¥r af uÊrlige mennesker, som ikke vil indrÞmme, at de har lavet en fejl, og derfor sender pakken med ekspres hjemmelevering? Det vil de sjovt nok ikke svare pÃ¥âŠ
Pakken sender jeg retur samme dag og venter i spÊnding pÃ¥ min refundering af belÞbetâŠ
Min ordre var på fÞlgende; 499,- for hylden, heraf 110,- i moms. Derudover 49,- for fragt. Jeg har tilmed betalt 90,- for returfragten.
I mailen fra virksomheden om refundering modtager jeg 458,- âŠ. Hvordan pokker nÃ¥r de frem til det belÞb?!
Jeg sender straks en mail retur om, at jeg forventer som minimum at få refunderet hyldens pris på de 499,-!
Da der ikke kommer svar, sender jeg endnu en mail om, at såfremt de ikke refunderer det fulde belÞb, vil jeg se mig nÞdsaget til, at involvere politiet.
Dagen efter modtager jeg besked om, at de refunderer yderligere 90,-âŠ.
Magen til dårlig service skal man saftsuseme lede lÊnge efter!
Jeg håber fremtidige kunder holder sig LANGT vÊk!

Nordlyliving ããã®åç
Der svares ikke pÃ¥ mail angÃ¥endeâŠ
Der svares ikke på mail angående manglende skruer til et skab jeg har fået leveret. Står derfor med en bunke trÊplader, som ikke kan samles.
Flere varer i samme ordre gik tabt under fragt, men dem har jeg dog fået en refundering for efter noget tid.

KÞber aldrig herfra igen
KÞber aldrig herfra igen, havde jeg dog bare gÃ¥et pÃ¥ trustpilot inden jeg bestilte, har sÃ¥ meget fortrudt mit kÞb, men de tager aldrig telefonen, og det er den samme standard mail jeg for, bestilte en lampe den 2. Marts, de har trukket pengene, men er ikke pÃ¥ vej , har sÃ¥ meget fortrudt mit kÞbð¡

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, sÃ¥ havde jeg gjort det. For pokker for en ÃV oplevelse at handle det her sted. Kig efter et andet sted at shoppe dine ting!
Hvor skal jeg overhovedet starte..
For flere måneder siden efterhånden kÞber vi en dyr sofa inde på siden. Udover at sofaen er forsinket og vi derfor fÞrst får den leveret flere uger efter kÞbet, så modtager vi den i fuldstÊndig smadret tilstand. Dette reklamerer vi naturligvis over og udover at der er utrolig lang svartid fra kundeservice får vi at vide at vi enten kan modtage en tilsvarende sofa med det samme i en anden farve (hvid) eller vente 10 uger på at få en ny i samme farve (beige), da den skal produceres fra ny. Fordi at vi har hund og bÞrn er vi jo ganske givet ikke interesseret i en hvid sofa, hvorfor vi takker ja til at vente i over 2 måneder på at få en ny i beige.
Efter de her to mÃ¥neder kommer vores nye sofa endelig som vi har ventet og ventet i flere mÃ¥neder pÃ¥, mens vi har levet fuldstÊndig midlertidigt med alle mulige alternative sofalÞsninger. Men til vores STORE skuffelse, er sÃ¥dan vi modtager efter at have ventet i flere mÃ¥neder pÃ¥ en beigeâŠâŠ HVID.
Har nu prÞvet at finde en lÞsning på dette med med kundeservice i en uge, uden at have nået frem til noget, fordi de svarer i tide og utide. Der går dage imellem at man hÞrer noget, også stiller de sig kritisk på, om vi nu faktisk har modtaget en forkert farve, på trods af tonsvis af billeder. Sindssygt elendigt sted at handle.
Jeg vil bare have mine penge retur og at de kommer og henter den her hvide sofa, som vi kunne have modtaget for 2 måneder siden, HAVDE VI VILLE HAVE EN HVID SOFA!

Nordlyliving ããã®åç
Total dÃ¥rlig service har bÃ¥de ringetâŠ
25. Marts
Stadig ingen lÞsning på reklamationen, og deres kundeservice kan man stadig ikke komme igennem til pr. Telefon.
Total dårlig service har både ringet og skrevet flere mails
Jeg kÞbte en lampe flere af skÊrmen var bulet
Men de svare ikke så lad vÊr med at kÞbe hos dem

Nordlyliving ããã®åç
Fik varen leveret som lovet og udenâŠ
Fik varen leveret som lovet og uden forsinkelse.
Kontaktede support som var hurtige og venlige med svaret.

Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice.
Havde bestilt en lampe, hvor der manglede lampeskÊrm. Jeg kontaktede kundeservice, der oplyste, at de ville vende tilbage. Efter 7 dage skrev jeg en mail uden svar. Efter yderligere 10 dage skrev jeg en ny mail uden svar.
Da jeg fik telefonisk kontakt sagde de, at varen var på vej. Jeg modtog den resterende del af min ordre 3-4 dage efter.

Nordlyliving ããã®åç
KÞbte en sofa til Black friday d
KÞbte en sofa til Black friday d. 24/11/2023 der stod de forventede at afsende den fra lager i uge 50. Ellers står der 10-25 hverdage.
Jeg måtte selv rykke for den flere gange og som andre har beskrevet er firmaet ikke til at ringe op og deres svar pr mail er ikke optimal.
Jeg får leveret min sofa d. 15/02/2024. Det skal dog siges at jeg spurgte om der ikke skulle et afslag af prisen når nu jeg har ventet så lÊnge og jeg fik da også 10% af prisen.
Da vi fik pakket sofaen ud havde den ikke vÊret pakket ordentligt ind, sÃ¥ der var var mudder pÃ¥ ð©

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã