I oredered a ASWEI ice maker. The product was presented as to operate at 220-240 V (standard outlet). Today I received my order and it doesn't operate on electric power. It is a simple plastic box to... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hÞrt fra virksomheden vedrÞrende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses pÃ¥ bundp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ca. 2 mdrs leveringstid.. Jeg skulle desvÊrre returnere varen, da den ikke passede ind i mit hjem alligevel. God kundeservice i forhold til at fÃ¥ varen returneret. Men da jeg over en mdr efter r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion pÃ¥ hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lÊkre kvaliteter og skandinavisk design. Vi fÞlger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Smukke kurve
Jeg har fået 2 fletkurve og de er meget smukke. De har en fantastisk glÞd og feltarbejdet er virkeligt flot og omhyggeligt. De oser vÊk af kvalitet og jeg nyder hver dag at kigge på dem.

Nordlyliving ããã®åç
DÃ¥rlig kommunikation og opbevaring af ens oplysninger
Brugte lang tid på at finde en interessant og passende kÞjeseng. Så fandt jeg endelig en på Nordlyliving som passede i mål og var på tilbud (ligesom alle andre firmaer også havde på davÊrende tidspunkt).
Skrev endda en mail til kundeservice for at hÞre om madrasser til sengene. Så har vÊret i kontakt med dem ang. produktet mv.
Efter ordren var lagt, så gik der 2-3 uger, så kom der besked om at varen var ude af sortiment og de derfor ikke kunne levere, og de beklagede og tilbÞd at give mig et godt tilbud på en anden seng.
SÃ¥ gik jeg igang med at sÞge pÃ¥ senge, som sÃ¥ nu ikke var pÃ¥ tilbud sÊrlig mange stederâŠ.
Knap 2 mÃ¥neder efter fÃ¥r jeg en besked fra et logistik firma med at de er klar til levering, og sÃ¥ en dage efter, at jeg skulle ignorere mailen, da det var en fejlâŠ.
SÃ¥ knap 1 uges tid efter fÃ¥r jeg en âFortÊl os om din oplevelseâ og sÃ¥ skal man rate pÃ¥ service og produktet pÃ¥ Trustpilot, virkelig??????

Lunkne anmeldelser herinde
Lunkne anmeldelser herinde. Så jeg vÊlger at finde et andet sted at handle

Nordlyliving ããã®åç
Refunderet en del af min defekte ordre
Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hÞrt fra virksomheden vedrÞrende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundpladen af det mÞbel jeg bestilte. De skriver at det tager mellem 2-4 hverdage at svare tilbage på mail, men det har de altså ikke kunne imÞdekommende. Jeg forstår der kan vÊre travlt, men simpelthen for dårligt at de ikke giver en status.
Update: Firmaet har givet 50% afslag i prisen.

Nordlyliving ããã®åç
Et dejligt produkt men der er alt forâŠ
Et dejligt produkt men der er alt for lang leveringstid, overvejede flere gange at annullereordren. Har nu og er tilfreds med produktet.

Nordlyliving ããã®åç
Forventet levering holdt stik.
Det bestilte var ikke klar på lager, men jeg fik i fÞrste mail besked om dette og at levering forventedes i en bestemt uge. Og varen blev leveret i pågÊldende uge.

Den dårligste kÞbsoplevelse
Den dårligste kÞbsoplevelse og kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.
Total misvisende varetekst i forhold til antal - troede jeg bestilte og betalte for 8 stk. havestole jf. varetekst på website, (4 x sÊt af 2). Det betyder hos Nordly 4 enkelte stole. Leveringen måtte jeg rykke efter adskillige gange - tog en måned og ingen information lÞbende fra den såkaldte kundeservice, som ifÞlge websitet gerne vil strÊkke sig en ekstra tand for den gode kÞbsoplevelse. OMG.
KÞb ikke derfra !!!!

DÃ¥rlig levering
Dårlig levering - leveringstid udskudt flere gange og fÞrst besked lige inden forventet levering!!! Kan ikke anbefale dem og man kan ikke regne med hvad der står ift. leveringstid.

frygtelig kundeservice og levering
Jeg har ventet i 4 uger på en tv-enhed som skulle vÊre leveret om max 10 dage. Jeg kontaktede transportÞren, som bekrÊftede, at de ikke havde modtaget pakken. Kundeservice gÞr intet på trods af adskillige påmindelser.

Nordlyliving ããã®åç
God service ved fejl på varen
Et garderobeskab var forkert konstrueret og kunne bare ikke samles. Dette anerkendte Nordly og gav en god kompensation. Dette var en god lÞsning i mit tilfÊlde, og jeg undgik en masse yderligere besvÊr med at sende det hele retur.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Havde bestilt en kommode, som bliver leveret mangelfuldt. Mangler diverse skruer til at samle. Forkert brugsanvisning, ben på kommode er i plastik hvilket ikke fremgår af produktbeskrivelse på hjemmeside. Når man efterfÞlgende kontakter nordly for at sende retur grundet manglende materialer mm. Så skal man betale 500 i fragt. Virkelig dårlig stil når fejlen ligger hos jer.

Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid. Ingen opdateringer på hvornår varen ville blive leveret.

Har i skrivende stund ventet 10 uger pÃ¥âŠ
Har i skrivende stund ventet 10 uger på den kommode jeg har kÞbt og betalt.
Den blev leveret efter nogle uger men flere del manglede så den ikke kan samles.
Jeg har i går skrevet (endnu en gang) og rykket. De har ikke svaret, men jeg har i stedet i dag modtaget en rykker for at anmelde min oplevelse af at handle med dem :)

Nordlyliving ããã®åç
Jeg mangler stadig min pakke som skulleâŠ
Jeg mangler stadig min pakke som skulle leveres i uge 13, jeg har skrevet og ikke modtaget noget svar - vi er i uge 16 snart

Nordlyliving ããã®åç
Sidst jeg kÞbte en lampe hos jer togâŠ
Sidst jeg kÞbte en lampe hos jer tog den nÊsten 1,5 mÃ¥nedet at fÃ¥ den leveret, da den sÃ¥ kommer er ledning ekstrem kort:/ rigtig Þv! Men jeres ting er rigtig finde inde pÃ¥ hjemmesidenððœ

SlÞveste leveringstid oplevetâŠ
SlÞveste leveringstid oplevet nogensinde, og man betaler en pris så man burde modtage varen dagen efter.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã