䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Dårligt håndvÊrk og ingen morale!

Der blev bygget en overdÊkket terrasse pÃ¥ det hus vi lige har overtaget af Nordmarkens TÞmrer og snedker, og taget har 3 forskellige hÊldninger, huller over det hele sÃ¥ vandet vÊlter Ind og helt generelt dÃ¥rligt og grimt finish. Ikke nok med det sÃ¥ har de smidt byggeaffald i tagrenden sÃ¥ den blev ophobet sÃ¥ vandet vÊltede ned i kÊlderen igennem lyskasserne fordi vandet ikke kunne komme til nedlÞbsrÞret og har forsaget en oversvÞmmelse. Tidligere da vi har snakket med ham om han vil komme ud og kigge pÃ¥ hvad han har lavet af fejl sÃ¥ aftalte vi en dato hvor han sÃ¥ aldrig valgte at mÞde op eller kontakte os. VÆLG ALDRIG DETTE FIRMA!!!!!!

2026幎6月15日

Top anbefaling

Jeg kan kun varmt anbefale Nordmarken. Vi er virkelig tilfreds med den renovation af vores leglighed på Frederiksberg, som de hjalp med.
Det er altid Êrgerligt at lÊse om andres uheldige oplevelser. Vi fÞler os meget heldige med vores valg af Nordmarken i junglen af håndvÊrkere.
Benjamin gav dybdegående rådgivning og håndhÊrkere leverede som aftalt på trods af travlhed.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

2026幎3月11日

Virker ikke super professionelt

De kom forbi og kiggede på det tÞmrerarbejde, jeg skulle have lavet i mit hjem, og gav derefter et tilbud. Tilbuddet var over dobbelt så dyrt, ville tage tre gange så lang tid og krÊvede dobbelt så mange håndvÊrkere sammenlignet med et tilbud, jeg fik fra en anden lokal tÞmrer. Jeg er rigtig glad for, at jeg ikke sagde ja til Nordmarkens tilbud.

En måned efter bliver jeg ringet op af dem og nÊrmest konfronteret med "hvad det er for noget med en kreditansÞgning der ikke er blevet godkendt", hvilket jeg slet ikke forstod, så vi blev enige om at han havde fået forkert nummer og lagde på. Det er jo hvad der kan ske - men synes stadig det er en underlig måde at ringe og tale til sine kunder. Virker ikke super professionelt, men har ikke set kvaliteten af deres arbejde, derfor de 2 stjerner.

2026幎1月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ