Bestilte den 7/3, de trak belÞbet med det samme. Men her den 15/4 har jeg endnu ikke modtaget noget. Har skrevet til dem flere gange, hvor de kommer med en dum undskyldning, de vil undersÞge hvorfo... ãã£ãšèŠã
Minus 10 stjerner. Total svindel firma. Pengene trÊkkes men du ser aldrig dine varer. Har skrevet til Nordpaw at jeg vil have mine penge retur ellers politianmelder jeg dem. Tror desvÊrre ikke det hjÊ... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre er det en fupvirksomhed, sÃ¥ lad endelig vÊre med at placere ordre hos dem. De fÃ¥r 5 stjerner for at trÊkke pengene og minus10 stjerner for ikke at levere varen. UndgÃ¥ dem for guds skyld - det... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra dette svindelfirma! Deres leveringstid pÃ¥ 3 til 5 dage holder ikke en meter. TvÊrtimod, du skal vÊre heldig hvis du overhovedet modtager dine vare. Til gengÊld er dine penge hÊvet kor... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 13ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Bestilte den 7/3
Har skrevet til dem flere gange, hvor de kommer med en dum undskyldning, de vil undersÞge hvorfor den ikke er kommet. Har forlangt pengene tilbage ellers vil jeg politi anmelde dem for tyveri. Men der sker ikke en pindð€¬ð€¬
Svindel firma
Svindel firma. Pengene trÊkkes men man ser aldrig sin vare. Har kontakter dem flere gange.
De hÊver belÞbet, men forsendelsen kommer ikke
De hÊver belÞbet, men sender intet. Det er over en måned siden jeg bestilte 1 stk hundelegetÞj, og jeg har intet modtaget.
DÃ¥rlig oplevelse
Juhuu efter 3 mÃ¥neder fik jeg leveret varenð det er bare ikke godt nokð¡
ÃV ÃV ÃV
ÃV ÃV ÃV
jeg er desvÊrre også en af dem som er hoppet i fÊlden!
jeg har skrevet med dem op til flere gange og de kommer med flere sÞforklaringer gang pÃ¥ gang. Ãrgerligt for min hund.. de penge kommer ikke retur...
Fup firma varen kommer aldrig menâŠ
Fup firma varen kommer aldrig men pengene er trukket på kontoen.
FuldstÊndig fup
FuldstÊndig fup - trÊkker pengene hurtigt men 2 måneder efter har jeg fortsat ikke modtaget varer eller kan kontakte dem.
Det er Fup fup fup
Fupvirksomhed
DesvÊrre er det en fupvirksomhed, så lad endelig vÊre med at placere ordre hos dem. De får 5 stjerner for at trÊkke pengene og minus10 stjerner for ikke at levere varen. Undgå dem for guds skyld - det meste kan bestilles på andre Êrlige webshops.
Fup og svindel.HÊver penge men senderâŠ
Fup og svindel.HÊver penge men sender ikke varerne. Hold jer vÊk
Har aldrig fået min vare
Har aldrig fÃ¥et min vare, men pengene er trukket februar 26 ð
Svindler firma kÞbte bolde derfra d
Svindler firma kÞbte bolde derfra d. 19 februar. Og de trak 239; med det samme , og blir ved at skrive de er på vej, og der sker intet undtagen at de har taget mine penge.
Svindelfirma
Det er det stÞrste svindelfirma, trÊkker belÞbet, og man modtager aldrig varen
-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž-âïž
Minus 10 âïž
Vh Bente
Nordpaw svindelfirma
Som mange andre skriver. Man bestiller vare, tror det er et dansk firma. Får beskrÊftelse og link til sporing. Betaling er trukket. Har skrevet til dem 2 gange, selvfÞlgelig uden svar
Bestilt d 9/2-2026
Bestilt d 9/2-2026
Har aldrig fået varen .
Hold jer langt vÊk for denne forhandler .ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡Fup firma
Hold jer vÊk⊠man fÃ¥r aldrig varen ð€¬
Svindel!!
Svindel!!
Har som sÃ¥ mange andre kÞbt legetÞj til hunden, der aldrig bliver leveret. Bestilt den 8/2-2026 og det er ikke leveret endnuâŠ.
Deres kundeservice har ligeså langsom svartid som de har leveringstid!
HOLD JER VÃK!!!
Fup og svindelfirma !!
Fup og svindelfirma !!! Bestil IKKE noget derfra ! Pengene bliver trukket med det samme, varen dukker ikke op, har adskillige gange bedt om at få pengene retur ! Det sker overhovedet intet - jeg er rasende !!
Decideret tyveri!
Tyveri!
Bestilte den 6/2 en bold til hunden, de trak pengene og sendte en mail, hvor jeg kan tracke varen. Den er sÃ¥ bare aldrig leveret og stÃ¥r stadig her seks-syv uger senere som âunder leveringâ! Skrev til kundeservice og fik selvfÞlgelig ikke svar!
Man burde kontakte en myndighed af en slags âŠ. Eller âkontantâ! ð¡