レビュアーのコメントを見てみましょう
Veldig rask levering, og produktet virker bra.
Kjøpte en vare hvor siden deres bekreftet 3-6 virkedagers levering, og at varen var på lager. Gått 10 virkedager så langt, og har ingen info angående levering eller sporing. Vet ikke om varen fakti... もっと見る
Rask levering, varen som vist i nettbutikken.
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verre kundeservice skal man lenge lete…
Verre kundeservice skal man lenge lete etter! Jeg la inn en ordre og innså fort at det var feil størrelse. Har prøvd å komme i kontakt med kundeservice i flere dager for å kansellere ordren uten å få svar. I dag får jeg beskjed om at ordren er på vei. Ingen svarer meg. Styr unna!
Ingen vare eller svar.
Gått 10 virkedager så langt, og har ingen info angående levering eller sporing. Vet ikke om varen faktisk er på vei eller ikke. Kontaktet deres kundesupport og ble ignorert etter første e-post.
Raskt levert.
Useriøs bedrift med dårlig kundebehandling
Jeg kjøpte et sett med elektrisk salt og pepperkvern. Den ene gikk i stykker etter kort tid. Jeg tatt kontakt flere ganger, via mail og via nettsiden, men jeg får ingen respons.
Ikke til å få kontakt med
Har flere ganger forsøkt å komme i kontakt med Nordsphere på deres supportmail uten hell. Ba om å returnere en stol jeg hadde bestilt (som kom vesentlig senere enn først indikert). Endte opp med å ta kontakt med SVEA som stoppet utbetalingen og har siden sendt mail gjennom dem. Selv etter å ha (flere ganger) sendt over bevis på at jeg tok kontakt innen angrefristen så nekter fortsatt Nordsphere for dette et halvt år etterpå. Mye styr, inkassovarsel og fornektelser. SVEA har vært behjelpelige, men sitter kun som mellommann. Jeg har aldri mottatt en mail fra Nordsphere direkte. Vurdere nå å gå til forbrukertilsynet av rent prinsipp.
Både kvaliteten på varene og…
Både kvaliteten på varene og kundeservicen lever ikke opp til forventningene. Da jeg tok kontakt for å få hjelp, fikk jeg et generelt standardsvar som ikke besvarte det jeg faktisk hadde skrevet. Det oppleves som om henvendelsen min ikke ble lest ordentlig, og jeg fikk ingen konkret begrunnelse eller løsning.
Jeg forventer bedre oppfølging og mer seriøs behandling som kunde. Basert på denne opplevelsen kommer jeg dessverre ikke til å handle her igjen, og kan heller ikke anbefale stedet videre.
Fikk feil vare
Fikk feil vare, det ble ikke oppklart - må betale returfrakten, vanskelig å kommunisere med dem, kun per mail, usikkert om det er en robort som svarer pga svarer ikke konkret på spørsmålene.
Fantastisk og solid til bra pris🤗
Elendig kvalitet
Mottok et produkt som var av skikkelig dårlig kvalitet. Bruksanvisning var i miniatyrform og det manglet skruer. Ikke forsvarlig mtp at dette var en leke til et barn. Kommer ikke til å handle her igjen og anbefaler ingen det
Er dette rett og slett et svindelforetak?
Er dette rett og slett et svindelforetak?
Jeg bestilte og betalte en vare, og fikk bekreftelse på at ordren var mottatt. Siden har jeg hverken hørt noe, eller mottatt noen vare - etter flere purringer!
For all del - ligg unna dette foretaket!!!
Aldri vært borti dårligere service
Aldri vært borti dårligere service. Bestilte en vare for 2 uker siden, fått et ordrenummer og faktura fra Svea, men de svarer ikke på kundeservice. Har heller ikke mottatt noe videre varsel om at varen er pakket og på veg. Hold dere unna denne siden!
Fullstendig svindel
Fullstendig svindel! Rart at de dukker opp høyt i Google søk.
SVINDEL!!
SVINDEL!!
!Etter kjøpet var gjennomført og fikk ordrebekreftelse på e-post har ingenting skjedd. Umulig å kontakte de da meldingene kommer i retur. Og det ikke går an å ringe dem. For all del styr unna dette firmaet!!
STYR UNNA!
STYR UNNA!
Ingen oppdatering eller sporingsinfo etter kjøp.Ingen tilbakemelding på email.
Ingen svar på telefon som er oppgitt være i Sverige.
Bare bortkastet tid alt sammen!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。