連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Not as expected; rechargeable lint remover

This one does not live up to expectations, it quickly clogs in the middle of the blades and results in it tearing out stitches in the sweater.

2026幎2月16日

Dear Customer,
Thank you for your honest feedback. We sincerely apologize that the product’s performance . We understand your frustration and do not take such concerns lightly.
We are committed to addressing this issue promptly and fairly. Please contact our customer service team directly at service@norgenow.com , and we will work with you to find an immediate resolution.
We appreciate the opportunity to make this right.

5぀星のうち2の評䟡

Sugekoppen er alt for svak

Sugekoppen er alt for svak, lÞsner med en gang man gir den et slag.

2026幎2月23日

KÊre kunde,
Tak for din Êrlige feedback. Vi beklager oprigtigt, at produktets ydeevne . Vi forstår din frustration og tager ikke let på sådanne bekymringer.
Vi er forpligtet til at lÞse dette problem hurtigt og retfÊrdigt. Kontakt venligst vores kundeserviceteam direkte på service@norgenow.com , og vi vil arbejde sammen med dig for at finde en Þjeblikkelig lÞsning.
Vi sÊtter pris på muligheden for at gÞre dette rigtigt.

Har ikke prÞvd produktet

Har ikke prÞvd produktet, men det fungerer sikkert.
Imidlertid er prisen vanvittig hÞy. Disse låsene får man kjÞpt på Temu, Aliexpress mm. for ca 2 kroner stykket.
Også tullete at alle i pakken er av samme stÞrrelse, det finnes minst tre stÞrrelser.

2026幎2月18日

Norgenow からの回答

KÊre kunde, vi har modtaget din feedback, og mange tak!
Vi er virkelig kede af, at du havde en negativ oplevelse denne gang. Vi beklager oprigtigt. Vi vil gerne lÞse dette problem for dig med det samme. Kan du sende en kort beskrivelse af situationen til vores kundeservice-e-mailadresse? Adressen er: service@norgenow.com . Vores eftersalgsteam er klar og vil give dig et tilfredsstillende svar inden for 24 timer!
Giv os venligst en chance for at gÞre tingene rigtigt. Tak for din forståelse!

Virker som et fake sted

Virker som et fake sted. Ingen anmeldelser på Trustpilot. Sjekker man de forskjellige produkter er det i hovedsak ingen anmeldelser bortsett fra et produkt som de pusher via Facebook. Firmaet har adresse i Hong Kong.

2025幎11月26日

Norgenow からの回答

KjÊre kunde, tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.
Vi er et legitimt og lisensiert selskap, og vi forsikrer deg om at vi prioriterer din opplevelse og vil lÞse eventuelle problemer. Vi er ansvarlige for alle produkter vi tilbyr. Vennligst send informasjonen din til vår kundeservice-e-postadresse: service@norgenow.com. Vårt profesjonelle kundeserviceteam vil gi deg den beste lÞsningen innen 24 timer. Vennligst gi oss en sjanse til å rette opp situasjonen; tusen takk.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。