Ãlskar normal, handlar dÀr varje vecka, flera gÃ¥nger i veckan ibland. Finns alla mina produkter jag anvÀnder och mÃ¥nga nya favoriter. Enda nackdelen Àr att kampanjer och populÀra varor ofta tar slut o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Normal Àr det bÀsta som finns det finns personal som man kan fÃ¥ hjÀlp ifrÃ¥n och om man vill ha ner nÃ¥got frÃ¥n en hylla exempelvis sÃ¥ kan dom alltid ta ner den eller om man letar efter nÃ¥got sÃ¥ kan man... ãã£ãšèŠã
Som alltid var det ett bra besök med nya inköp. Jag blir alltid inspirerad hos Normal och fåt alltid med mig mig något nytt och spÀnnande hem som jag inte visste att jag behövde.
Kvaliteten och priset, Det som skulle vara bra för utvecklingen Àr att Normal butikerna behöver större lokaler med Ànnu mera plats både för produkter och besökarna
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos NORMAL sÀljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kÀnda mÀrkesvaror inom t.ex. hudvÃ¥rd, hÃ¥rvÃ¥rd, tandvÃ¥rd, schampo, makeup och rengöring. Alla varor sÀljs till fasta, lÃ¥ga priser, vilket innebÀr att du inte hittar specialerbjudanden och reor hos oss. Men det du garanterat kan hitta Àr massor av nya och spÀnnande varor pÃ¥ hyllorna. För NORMAL Àr mycket mer Àn fasta, lÃ¥ga priser och vÀlkÀnda varumÀrken. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att det alltid ska vara en ny och unik upplevelse att besöka en av vÃ¥ra butiker. DÀrför skiftar vi löpande ut vÃ¥rt sortiment hos NORMAL pÃ¥ hyllor och podier â med undantag frÃ¥n det fasta sortimentet av kÀnda mÀrkesvaror, sÃ¥ det alltid finns nya varor att hitta och utforska. VÃ¥r butikslabyrint bjuder in kunden att gÃ¥ pÃ¥ skattjakt bland de mÃ¥nga och spÀnnande varorna frÃ¥n bÃ¥de kÀnda och okÀnda brands och det Àr enkelt att fylla varukorgen â utan att tömma bankkontot.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- normal.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
The best shop
The best shop! I find everything I want with good price â€ïž
Normal i KungÀlv har bra och hjÀlpsamâŠ
Normal i KungÀlv har bra och hjÀlpsam trevlig personal och bra produkter och priser.
Rolig butik och mycket att vÀlja på
Rolig butik och mycket att vÀlja på. Har både billiga och mÀrken på skönhet.
Bra utbud & trevlig personal
Bra utbud, trevlig & hjÀlpsam personal ð
JÀttetrevlig personal och hjÀlpsamâŠ
JÀttetrevlig personal och hjÀlpsam personal! Alltid vÀlfyllt och fint frontat i Barkarby!
Personalen Àr mycket trevliga i minâŠ
Personalen Àr mycket trevliga i min lokal butik. Det finns ett bra sortiment av kÀnda mÀrken till mycket låga priser.
Great place with great drugstore brandsâŠ
Great place with great drugstore brands and amazing prices.
Rekommenderar Normal
Bra personal och mycket stort utbud av varor finns alltid något för alla till oftast plånboks vÀnliga kostnader.
Bra priser på nödvÀndiga Produkter
Bra priser pÃ¥ större flaskor shampo o balsam. Ãven mkt andra produkter tandvÃ¥rd o hushÃ¥llsprodukter tex Ajax handdiskmedel som Àr toppen.
Mycket nöjd med både produkter
Mycket nöjd med bÃ¥de produkter, pris och kvalitet ð
Det finns verkligen allt dÀr
Det finns verkligen allt dÀr. Från hud o nagelvprd till stÀd. Spel o pyssel för liten som stor och snacks som tillbehör el den extra kryddan till middagen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ