Ingen kontakt med bedrift
Ingen kontakt med bedrift. Ei uke etter bestilling og to eposter så bre kansellerte jeg ordren. Dette er ikke noe å satse på. Klarna vil få beskjed i morgen.
Totalt useriÞs bedrift. Ref Homelight så er varene kopiert fra Sparelys.no og lagt på mva 25% påslag i forhold til Sparelys sine priser inkl mva.. Eier svarer ikke.. Og 0 respons på avbestilte varer.. Heldigvis forhåndsbetalte jeg ikke.. Aldri gjÞr det da du ikke får pengene tilbake igjen. Synd at det er så lett og starte butikk på nett.. Har varslet klarna om hvor useriÞs bedrift dette er.
Lite hjelp. Feil pris på nette. Bestilte sykkel på nett via klarna og da ringte han å sa att det var feil pris så han sletta regninga på klarna og sendte mail med ny regning. Ville ikke sende sykkelen fÞr jeg betalte regninga. Rett å slett useriÞs type.
Bestilte en snÞfreser for 20.000 kr, den kunne dem ikke levere så fikk beskjed dem kunne sende en annen fres som var likens.
Fikk fresen og den var ikke i nerheten av det jeg hadde bestilt.
Så begynte problemer å komme med fresen etter 1 time i bruk, har hatt fresen i 3 år å vÊrt brukt ca 15 timer tilsammen og x antall måneder på verksted... Har måttet punge ut mellom 10 og 20.000 kr for dette men fortsatt bare elendighet... Norsat sa at dem sa ifra seg garanti ansvaret fra fÞrste stund.. styr unna!! Bare svindel...
Får ikkje varer eller i oversikt, kjÞpte utstyr til hÞytrykksvasking for 19k og betalte 2k i frakt. Fikk beskjed at varene tok 3-5dager fÞr de kom, per nå har det gått 3 uker og når jeg ringte for og hÞrre hva som skjedde fikk jeg beskjed om og sende bestillingsnr og navn+addresse men det ble aldri oppfÞlget.
Opptatering: etter 3mnd kom endelig selve spyleren men da uten lande og slanger osv. fikk start på spyleren og fÞlgte oppstarts-prosedyren men dagen derpå sluttet den og funke totalt og star-snor rÞyk da jeg dro i den samt el-start ga opp⊠etter mye frem og tilbake med kundeservice er det ingen reel hjelp og få tak i. Synes det er meget dumt at de utnytter en 18 år gammel som prÞver og tjene penger selvstendig samt bygge erfaring som entreprenÞr. KjÞp i fysisk butikk som TESS hvor du faktis får hjelp og kvalitet på varer.