äŒæ¥æ å ±
- ã¯ã©ãŠã ã³ã³ãã¥ãŒãã£ã³ã° ãµãŒãã¹
- ã¯ã©ãŠã ã¹ãã¬ãŒãž ãµãŒãã¹
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ã®ãµããŒããšãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norseya hjÀlper företag att förenkla arbetet, minska manuell administration och skapa mÀtbart vÀrde genom praktisk automation, AI-agenter och moderna Microsoft 365-lösningar. Vi arbetar med organisationer som vill öka effektiviteten utan att göra tekniken mer komplicerad. Vårt fokus Àr att identifiera repetitiva arbetsmoment, splittrade arbetsflöden och tidskrÀvande processer, och omvandla dem till smarta, sÀkra och skalbara lösningar som Àr enkla för teamen att anvÀnda i vardagen. Det som gör Norseya unikt Àr kombinationen av strategisk affÀrsförståelse och djup teknisk erfarenhet. Med bakgrund från ledande roller inom IT, telekom, drift och transformation förstår vi både det övergripande ledningsperspektivet och de praktiska utmaningar som team möter i det dagliga arbetet. Det gör att vi kan utforma lösningar som inte bara Àr tekniskt starka, utan också tydligt kopplade till affÀrsmål, mÀtbar avkastning och verkliga operativa behov. Norseya Àr specialiserat på automation, AI-drivna arbetsflöden, Microsoft 365-arbetsplatser, processförbÀttring och digital produktivitet. Vi hjÀlper kunder att ta bort onödiga manuella steg, förbÀttra samarbetet, öka transparensen och frigöra mer tid för vÀrdeskapande arbete. SÀkerhet, förtroende och enkelhet Àr centralt i hur vi arbetar. Vi fokuserar på GDPR-medvetna lösningar, ansvarsfull anvÀndning av AI och tydlig kommunikation utan onödig teknisk komplexitet. Hos Norseya får kunder direkt tillgång till erfaren expertis, ett personligt arbetssÀtt och lösningar som Àr utformade för att snabbt skapa synlig effekt. Vårt uppdrag Àr att göra modern automation och AI praktiskt, begripligt och vÀrdefullt för vÀxande företag.
é£çµ¡å
ALZ 904U Billo, 106 46, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³