Norsk Klimasenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En veldig flink service mann som kom her. Gjorde en god jobb. Noe jeg likte veldig godt, var at han forklarte hva han gjorde underveis. Veldig fornÞyd med jobben. Gir han full pott pÃ¥ stjerner. Anbefa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min 15 Ã¥r gamle varmepumpe begynte Ã¥ kjÞle mer enn den varmet. Etter MYE research pÃ¥ nett, og innhenting av tilbud var Norsk-Klimasenter uten tvil bÃ¥de rimeligst, hadde best service og ikke minst ras... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

VÃ¥r varmepumpe sluttet Ã¥ virke i romjulen 2025. Tok kontakt med Norsk Klimasenter. Fikk beskjed om at dette gikk pÃ¥ garantien og at de enten ville reparere den eller bytte den ut kostnadsfritt. Nor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rask respons fra kunnskapsrik mann som pÃ¥ befaring visste akkurat hva vi trengte for skifting av 17 Ã¥r gml anlegg. Superrask installasjon av hyggelig installatÞr som ogsÃ¥ kom nÞyaktig nÃ¥r avtalt og b... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Norsk Klimasenter er en leverandÞr av energismarte varmelÞsninger. Vi kan med hånden på hjerte si at vi kan varmepumper og ventilasjon.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Balansert ventilasjon

Fikk lagt inn balansert ventilasjon for noen måneder siden og er veldi fornÞyd. Opplever god kvalitet på luften og ikke hatt behov for å sove med vinduene åpne.
Ryddig,effektivt og lÞsningsorienterte folk. God kommunikasjon under hele prosessen.

2025幎8月27日
Norsk Klimasenter ロゎ

Norsk Klimasenter からの回答

Takker og bukker

5぀星のうち1の評䟡

Elendig oppfÞlging etter at montÞr

Elendig oppfÞlging etter at montÞr forlot utedel og innedel med skader. Ble fakturert for skade på innedel som montÞr Þdela, bilder av skadene var ikke god nok dokumentasjon på at skaden oppsto under montering. RÞr fra utedel har skader på isolasjon og er lagt i beskyttelseskanal med tvin på rÞrene.
MontÞr som kom for å se på skadene kunne ikke gjÞr seg forstått.

2025幎6月2日
Norsk Klimasenter ロゎ

Norsk Klimasenter からの回答

Hei,

Takk for tilbakemeldingen – og for en god samtale tidligere i dag.

Vi forstår at situasjonen har vÊrt frustrerende, og tar dette på alvor. Vi har vÊrt hos deg to ganger for å forsÞke å finne en lÞsning, og har nå involvert vår tekniske avdeling for å identifisere riktig del og hvordan vi best kan få ryddet opp i alt på en god måte.

Det er fremdeles uklart hvordan skaden oppsto, og vi Þnsker ikke Ã¥ legge skylden pÃ¥ deg – vÃ¥rt fokus er Ã¥ finne en lÞsning.

Det var fint Ã¥ hÞre at du er positiv sÃ¥ lenge vi ordner opp – og det lover vi at vi skal. Vi Þnsker Ã¥ levere god kundeservice, ogsÃ¥ nÃ¥r ting ikke gÃ¥r helt som planlagt.

Takk for tÃ¥lmodigheten sÃ¥ langt – vi fÞlger opp videre og holder deg oppdatert.

Vennlig hilsen
Norsk Klimasenter

Effektivt, rimelig og hyggelig

Vi hadde en hyggelig og uforpliktende befaring. Norsk Klimasenter kom med et bedre tilbud enn de andre vi hadde vÊrt i kontakt med, både når det gjaldt pris og valg av varmepumpe. I tillegg kunne de levere og installere raskere enn konkurrentene. Selve installasjonen ble utfÞrt effektivt og profesjonelt av en hyggelig montÞr. Alt i alt en svÊrt god opplevelse.

2025幎6月25日

Anbefales!

Ryddig og effektiv. FÞrst kom en ansatt på uforpliktende befaring i huset vårt. Han kom med gode forslag og påpekte hvilke vurderinger vi burde gjÞre. Etter vi valgte firmaet og da montÞren skulle komme, hadde vi gjort endringer til opprinnelig plan. MontÞren var veldig behjelpelig og tilpasset seg vår endringer.

Vi hadde en skade på pumpehuset, men det var ikke noe problem å fikse.

Veldig fornÞyd med kundeservicen og produktet som ble levert! Kan absolutt anbefaler norsk klimasenter til andre!

2025幎6月2日

Meget fint service

Meget fint service, alt fungerte bra fra befaring til valg av modeller (Air Condition) og punktlig montering.

Ingen overraskelser underveis.

En fornÞyelse å ha denne leverandÞren.

2025幎6月6日
5぀星のうち5の評䟡

Norsk Klimasenter = Perfekt!

Min 15 år gamle varmepumpe begynte å kjÞle mer enn den varmet. Etter MYE research på nett, og innhenting av tilbud var Norsk-Klimasenter uten tvil både rimeligst, hadde best service og ikke minst raskest responstid.
Det er dessverre sjeldent i dag å mÞte et firma med slik god service og med et svÊrt så kundevennlig prisnivå, så det var en meget positiv opplevelse å inngå en avtale med dette firmaet!

2025幎3月25日

Utmerket kjÞpsopplevelse og fÞrsteklasses service fra Norsk Klimasenter

Jeg er utrolig fornÞyd med mitt kjÞp hos Norsk Klimasenter! Fra fÞrste kontakt til ferdig montering, har opplevelsen vÊrt helt topp. KjÞpsprosessen var enkel, og jeg fikk rask oppfÞlging underveis. Montering av produktet gikk knirkefritt, og alt ble utfÞrt profesjonelt og effektivt.

Jeg er også veldig imponert over servicen og feilsÞkingsprosessen. Eventuelle spÞrsmål jeg hadde, ble besvart raskt og grundig, og teamet sÞrget for at alt fungerte perfekt etter installasjonen. Leveringstiden var kort, noe som var et stort pluss!

Jeg vil varmt anbefale Norsk Klimasenter til alle som er ute etter pålitelig og profesjonell service. Jeg er veldig fornÞyd med både produktet og servicen jeg har mottatt!

2025幎3月17日

Utmerket service !

Jeg hadde akutt behov for demontering av varmepumpe på loft ifm restaurering. ForsÞkte fÞrst assistanse fra AC senteret, men ble mÞtt med lang responstid og skjema. Tok derfor kontakt med Jemima hos Norsk Klimasenter. Her fikk jeg full forståelse for mitt akutte behov og jobben startet en time senere :-). Utmerket kundeservice. Anbefaler NK og Jemima om speed og vennlig service settes pris på. UtfÞrelse av selve jobben var også helt topp ! :-)

2025幎1月23日

Veldig fornÞyd

Hyggelig og kunnskapsrik selger. Rask montering etter vi aksepterte tilbudet. Ingen ting å utsette på montasjen og veldig hyggelig montÞr. Inneklimaet vårt har forbedret seg drastisk, så vi er svÊrt fornÞyd med vår nye Panasonic varmepumpe.

2025幎2月19日
5぀星のうち5の評䟡

Bunnsolid leveranse fra A til Å!

Fikk et veldig godt fÞrsteinntrykk av selger bÃ¥de med tanke pÃ¥ kunnskap og service. Alltid tilgjengelig for spÞrsmÃ¥l jeg hadde under salgsprosessen, og var villig til Ã¥ strekke seg langt for Ã¥ gi meg det beste tilbudet blant flere andre tilbydere. Pumpen ble levert og montert kun en uke etter bestilling av en svÊrt dyktig montÞr. Vi er superfornÞyd med resultatet 👌

2025幎1月18日
5぀星のうち4の評䟡

Norsk Klimasenter var de som leverte

Norsk Klimasenter var de som leverte best tilbud på flere alternativer, samt montÞren kom raskt og hadde 10 års erfaring, noe som er viktig om du har en installasjon utenom det vanlige. Han var meget god.
4 og ikke 5 er fordi plassering av innerdel kanskje ikke er helt omtimalt, men det er like mye vår «feil»

2025幎1月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス