En veldig flink service mann som kom her. Gjorde en god jobb. Noe jeg likte veldig godt, var at han forklarte hva han gjorde underveis. Veldig fornøyd med jobben. Gir han full pott på stjerner. Anbefa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Min 15 år gamle varmepumpe begynte å kjøle mer enn den varmet. Etter MYE research på nett, og innhenting av tilbud var Norsk-Klimasenter uten tvil både rimeligst, hadde best service og ikke minst ras... もっと見る
Vår varmepumpe sluttet å virke i romjulen 2025. Tok kontakt med Norsk Klimasenter. Fikk beskjed om at dette gikk på garantien og at de enten ville reparere den eller bytte den ut kostnadsfritt. Nor... もっと見る
Rask respons fra kunnskapsrik mann som på befaring visste akkurat hva vi trengte for skifting av 17 år gml anlegg. Superrask installasjon av hyggelig installatør som også kom nøyaktig når avtalt og b... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Norsk Klimasenter er en leverandør av energismarte varmeløsninger. Vi kan med hånden på hjerte si at vi kan varmepumper og ventilasjon.
連絡先
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fikk montert to varmepumper.
Fikk montert to varmepumper.
Den ene innedelen ble montert for høyt på vegg opp mot tak slik at det er for lite klaring noe som resulterer i unødvendig mye sus, dårligere kapasitet og hyppige avriminger.
Utedeler er også montert feil i hht. monterings anvisning.
Tok kontakt for å få ordenet opp i det, montør kom for å se på det men sa bare at det ikke var noe problem og ville ikke gjøre noe med det.
Har akuratt samme pumpe montert av annet firma der det er nok klaring til tak, denne bråker mye mindre!

Vi er kjempefornøyd med varmepumpe fra Norsk Klimasenter
Vi er kjempefornøyd med varmepumpe fra Norsk klimasenter. Det dukket opp noen problemer underveis etter monteringen, men dette tok de tak i og ordnet raskt og effektivt.

Norsk Klimasenter からの回答
Panasonic lager mye støy.
Ble anbefalt Panasonic da jeg skulle ha ny varmepumpe i juni. Installasjonen gikk helt greit. Men synes pumpen lager mye lyd. Klaget og en montør kom og sjekket diverse ting i innedelen men synes ikke det har hjulpet. Har ny Mitsubishi (levert av annen leverandør) på hytten og den er omtrent lydløs.
Angrer på at jeg ikke valgte Mitsubishi og vil ikke kunne anbefale Panasonic til andre. Min gamle Daikin var også mer stillegående enn denne nye.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd!
Jeg har brukt dette firmaet to ganger.
Kan også anbefale Ismar og hans kollegaer på det varmeste til flere kunder.
Godt tilbud , flinke og raske gutter som installerer.
Anbefaler til alle jeg kjenner som tenker å kjøpe seg varme pumpe.

Svært fornøyd!!
Svært god kommunikasjon.
God pris, samt rask installering.
Kan anbefale Ismar og hans kollegaer på det varmeste!

Godt fornøyd!
Er veldig fornøyd med kjøp og installasjon av varmepumpe via Norsk Klimasenter. Det var hyggelig og ryddig kommunikasjon underveis, en god befaring og hjelpsomme folk.

Rask og god levering
Rask og god levering, hyggelige, serviceinnstilte folk. En veldig god erfaring.

Norsk Klimasenter からの回答
Ryddig og god dialog hele veien
Ryddig og god dialog hele veien. Både i tilbudsfasen og under installasjonen fremsto de som ryddige og pålitelige.

Norsk Klimasenter からの回答
Bestilling og montering av varmepumpe
Bestilling og montering av varmepumpe.
Kompetente og pålitelig folk som følger deg godt gjennom hele prosessen. Alltid på tilbudssiden. Finner gode løsninger som er tilpasset deg og din bolig. Anbefales på det sterkeste!

Norsk Klimasenter からの回答
Levering og montering av ny varmepumpe
Ba om tilbud på levering og installering av ny varmepumpe. God kommunikasjon underveis i tilbudsprosessen. Flere alternativ tilbudt, og fikk et godt tilbud på vp tilpasset våre behov. Montøren kom på avtalt tid og var ferdig på forespeilet tid. Monteringen med litt vanskelig tilkomst ble løst på en utmerket måte. Det hele ble gjort til tilbudt og avtalt pris. Varmepumpen har fungert suverent siden da og vel verdt prisen. Suveren opplevelse, bruker gjerne Norsk Klimasenter i gjen.

Jeg har lite å utsette på Norsk Klimasenter
Jeg har lite å utsette på Norsk Klimasenter: De kom på døra til meg med ny varmepumpe, installerte den og tok med den gamle. Alt til en helt rimelig pris, og varmepumpa jeg kjøpte hos dem fungerer helt utmerket. Den er av merket Bosch.
Det eneste som trekker ned fra full toppkarakter er at montøren kunne ryddet litt bedre etter seg. Det tok meg ikke mange minuttene å gjøre dette selv, men likevel en smule uprofesjonelt.

ANBEFALING
Vi er imponert over, og MEGET GODT FORNØYD med hele prosessen, fra befaringen til varmepumpen var installert og i drift.
På en skala fra 1-10 ville vi sannsynligvis gitt 12!
En usedvanlig kunnskapsrik, hyggelig og hjelpsom installatør informerte om daglig bruk på en grei og forståelig måte.
Vi har allerede, og vil også i fremtiden, anbefale Norsk KLIMASENTER for venner og bekjente.
TUSEN TAKK!
Mvh Espen Mellquist.

Ny varmepumpe.
Det ble kaldt i heimen da den gamle varmepumpa med klagende lyder utåndet! Vi søkte på nettet etter leverandør av ny pumpe, men det var ikke lett. Endelig fant vi Norsk Klimasenter som etter ganske kort tid kunne levere en ny Panasonic. Flink montør kom på avtalt tid og gjorde arbeidet, inklusive bruksforklaring, raskt og effektivt. Med andre ord: Vi ble fornøyde kunder!
Rolf Ketil Solberg

Anbefales
Sjelden at en leverandør gir så god og rask oppfølging med befaring og montering. Mitsubishi varmepumpe fungerer bra og gir jevn og god varme i huset.
Kan anbefale både firmaet og varmepumpen!

Norsk Klimasenter からの回答
Lynrask tilbakemelding og kjempebra service
Oppdaget at det dryppet fra kanalen ute under kjøling. Tok kontakt med Norsk Klimasenter, som monterte i vår. Montør ble sendt samme dag for å sjekke og installere ny slange for kondens. Imponert over hvor kjapt og enkelt Norsk Klimasenter løste dette. Anbefales varmt.

Lite seriøst firma
Lite seriøst firma - Anbefales IKKE
Elektrisk arbeid på 230V utført av ikke kvalifisert personell ved montering. Måtte utbedre det selv på egen regning.

Styr unna!
Skulle ta service på og flytte Panasonic varmepumpe. Når den ble montert opp igjen så laget motoren på innedelen en støyende lyd. Ble fortalt at jeg skulle få en god pris på ny motor. Etterspør etter flere ukers ventetid hva som skjer, og får beskjed at de ikke kan skaffe delen, og sier jeg heller kan forsøke å skaffe den selv. Så sitter med ødelagt varmepumpe etter at Norsk Klimasenter har hatt service. Styr unna!

Anbefales
Varmepumpe var på plass en uke etter befaring. Hyggelig og informativ befaring, rask og flink montør som også ga god informasjon. Rent og ryddig etter montering, og gammel varmepumpe var fjernet. I vår renoveringsprosess av et gammelt hus var det godt å oppleve en handel og montering uten komplikasjoner.

Anbefaler Norsk Klimasenter
Hadde norsk klimasenter på befaring og ble enig om plassering av varmepumpen ute og inne. Selger oppga feil farge på innedelen på mail, så er viktig å dobbeltsjekke dette Installatør gjorde en ryddig og god jobb. Varmepumpen har fungert ypperlig i de 2 månedene jeg har hatt den. Vil anbefale dem.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。