レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PÃ¥ stroppetur i Hardangervidda med gutterne er en oplevelse for livet. Men hvordan sikrer man at sove som en baby om natten i vildmarken? Det gÞres med en luftmadras fra NorthernNights. Der findes ikk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse fra bestilling, til levering og brug! Man kan virkelig mÊrke at produktet er gennem testet inden de har valgt hvad der skulle sÊlges 😍 De har vÊret sÃ¥ professionelle og god... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har engang kÞbt en luftmadras der kostede over det dobbelte som min Northern Nights luftmadras, og den var slet ikke lige sÃ¥ god som denne. Leveringen gik hurtigt og uden problemer, og jeg kommer... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Northern Nights skaber vi moderne kvalitets letvÊgtsudstyr til friluftsliv i Norden. Udstyr, der er nemt at bruge, nemt at pakke og skabt til at give dig ro, komfort og frihed – uanset om du sover i telt, shelter eller under Ã¥ben himmel. Vores produkter er udviklet til bÃ¥de nybegyndere og erfarne friluftsmennesker, der Þnsker let, gennemtÊnkt udstyr uden unÞdvendig kompleksitet. Vi vil gÞre det enkelt at pakke, bÊre og bruge udstyret – hvad enten turen er kort eller lang. Bag Northern Nights stÃ¥r vi to med en stor passion for friluftsliv. Vi tilbringer mange timer i naturen – pÃ¥ vandreture, camping og overnatninger – og den glÊde og frihed, vi oplever derude, Þnsker vi at dele med andre gennem vores produkter. Vores mission er simpel - At gÞre friluftslivet mere tilgÊngeligt for alle!

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

PÃ¥ stroppetur i Hardangervidda med

På stroppetur i Hardangervidda med gutterne er en oplevelse for livet. Men hvordan sikrer man at sove som en baby om natten i vildmarken? Det gÞres med en luftmadras fra NorthernNights. Der findes ikke den knold i Norges hÞjfjeld, som ikke udjÊvnes med dette underlag. Dejligt at stå op om morgenen frisk og veludhvilet.

2026幎7月22日

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, Hans! 😊🏔

Det lyder som en oplevelse for livet med gutterne i Hardangervidda – og vi er selvfÞlgelig ekstra glade for, at vores Northern Nights Luftmadras fik lov til at vÊre en del af turen! 😄

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi hÃ¥ber, madrassen kommer med pÃ¥ mange flere eventyr fremover! 🏕🌲

Helt genial madras!⭐

Helt genial madras!⭐
Klar anbefaling herfra! En af de bedste luftmadrasser, som jeg har prÞvet. Super nem at pumpe op og kan pakkes kompakt sammen igen.

2026幎8月7日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling Sofia! ⭐😊

Det er virkelig fedt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for madrassen. Vi hÃ¥ber, den kommer med pÃ¥ en masse gode ture og giver mange gode nÊtter i det fri fremover! 🏕🌲

Fantastisk kvalitet

Jeg har engang kÞbt en luftmadras der kostede over det dobbelte som min Northern Nights luftmadras, og den var slet ikke lige så god som denne. Leveringen gik hurtigt og uden problemer, og jeg kommer til at vÊre glad for den her madras i mange år

2026幎7月23日

Tusind tak for den flotte anmeldelse August! 😊

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at luftmadrassen har levet op til – og endda overgÃ¥et – dine forventninger. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse, og det er skÞnt at hÞre, at bÃ¥de produktet og leveringen har vÊret en succes.

Vi hÃ¥ber, madrassen kommer med pÃ¥ mange gode eventyr i mange Ã¥r frem. Tak for din anbefaling! 🏕

Meget anbefalelsesvÊrdigt!✹

Jeg er meget overrasket over hvor godt et produkt det er, aldrig har jeg ligget bedre pÃ¥ en luftmadras, af sÃ¥ god kvalitet - det gÞr det hele meget sjovere, at vide man sover dejligt til natten, uanset hvor man er henne, sÃ¥ lÊnge man har madrassen med!🙋🏌‍♀

Derudover 10/10 på god og hurtig levering !

Meget anbefalelsesvÊrdigt !!

2026幎8月2日

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Mia! ✚😊

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er sÃ¥ glad for bÃ¥de komforten og kvaliteten. Vi tror pÃ¥, at en god nattesÞvn er en stor del af de gode oplevelser ude i naturen, og det er fedt at hÞre, at madrassen kan vÊre med til at gÞre turene endnu bedre😁

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for den flotte anbefaling! 🏕✚

Jeg kan klart anbefale Northen Nights

Jeg kan klart anbefale Northen Nights luftmadras. Den er så komfortabel at ligge på, og er af super god kvalitet.
Jeg har aldrig sovet bedre på mine shelter ture, end efter jeg fik fat i en luftmadras derfra.
Jeg ser frem til endnu flere gode produkter.

2026幎7月11日

Tusind tak for din fine anmeldelse LÊrke! 😊

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at luftmadrassen har gjort en forskel pÃ¥ dine shelterture. Den slags tilbagemeldinger er lige prÊcis grunden til, at vi gÞr os umage med de produkter, vi vÊlger🀗

Og bare rolig – vi arbejder allerede pÃ¥ flere spÊndende produkter, som vi glÊder os til at dele. Tak for din tillid og din anbefaling! 🏕✚

Comfort, nem og billig !!✹✹

Comfort, nem, billig. Tak for dette produktet - det gÞr udelivet bedre🌳

2026幎7月24日

Tusind tak for de flotte ord Anania! 🌳😊

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at vores produkt er med til at gÞre udelivet endnu bedre. Vi hÃ¥ber, det kommer med pÃ¥ en masse gode ture fremover. Tak for din anbefaling og for at du valgte Northern Nights!🏕✚

Jeg er virkelig glad for min luftmadras

Jeg er virkelig glad for min luftmadras. Jeg havde den med på Roskilde Festival, og jeg har aldrig sovet bedre på en festival.
Det tog under 3 minutter at puste den op, og det var utrolig nemt. Det bedste er, at man hverken skal have pumpe eller pude med. Derudover fylder den nÊsten ingenting, hvilket er et kÊmpe plus, når man bor småt eller man skal have den med nogle steder.
Leveringen var også hurtig, så alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales!

2026幎7月1日

Tusind tak for den flotte anmeldelse Line! 😊

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at luftmadrassen var med til at give dig en god nattesÞvn pÃ¥ Roskilde Festival. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Vi hÃ¥ber, den bliver en fast del af oppakningen til mange flere festivaler, shelterture og andre eventyr. Tak for din anbefaling! 🏕🎉

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra bestilling, til levering og brug!
De har vÊret så professionelle og gode ifh til vejledning af produkter, både deres sovepose men også til andet udstyr i Outdoor verdenen

Vil helt klart anbefale at bruge Northern Nights som foretrukken Outdoor udstyr -

2026幎7月26日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Sebastian🥳

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra bestilling til brug. Vi bruger meget tid på at finde og teste produkter, som vi selv kan stå inde for, så det er fedt at hÞre, at det kan mÊrkes.

Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ din tillid og pÃ¥, at du bruger os som sparringspartner inden for outdoor. Vi glÊder os til at fÞlge med pÃ¥ dine kommende eventyr og hjÊlpe med udstyr til dem 🏕😊

Super Luftmadras

Super Luftmadras. Syndes aldrig jeg har kunne finde et underlag som jeg lå godt på, men det har jeg nu. Fylder ikke meget og et plus er vÊgten. Og så skal man ikke medbringe en pumpe for at få luft i, super smart med den indbyggede pumpe.
Bedste anbefalinger her fra.

2026幎4月19日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din varme anbefaling Paw, den betyder rigtig meget for os. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har fundet et underlag, du ligger godt pÃ¥. Rigtig god fornÞjelse med luftmadrassen! 😊

Super god kvalitet

Super god kvalitet! Nem at have med og gÞre og effektiv svartid på spÞrgsmål!
Godkendt👍🏻😄

2026幎5月26日

Tusind tak for de flotte ord Vitus! 😄
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten og oplevelsen hos os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og er altid klar til at hjÊlpe hurtigt, nÃ¥r der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l. Tak for anbefalingen! 👍🏻

God luftmadras og god service

Rigtig god luftmadras, som er nem at have med på tur, nem at puste op og behagelig at ligge på.
God service og hurtig levering. Kan klart anbefales!

2026幎5月1日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Klara!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med luftmadrassen 🙌

Dejligt ogsÃ¥ at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de service og levering. Tusind tak for anbefalingen – det betyder meget for os! 😊

Perfekte luftmadras

Egentlig bare den perfekte luftmadras! LetvÊgt og nemt at have at gÞre med

2026幎5月4日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Victor!

“Den perfekte luftmadras” – det bliver vi altsÃ¥ virkelig glade for at hÞre 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Virkelig gode luftmadrasser

Virkelig gode luftmadrasser - de fylder meget lidt i opbakningen, nemme at få pustet op og super lÊkker kvalitet.
Testet på en shelter tur, hvor madrasserne var koblet sammen 👌🏻

2026幎4月28日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse Maria!

Det lyder som en rigtig god sheltertur – og hvor er det fedt at hÞre, at I har haft glÊde af at koble madrasserne sammen 👌🏻

Vi er glade for, at du oplever dem som bÃ¥de kompakte, nemme at puste op og i lÊkker kvalitet – det er lige prÊcis det, vi gÃ¥r efter 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse! 😊

Hurtig levering/ super produkt

Hurtig levering, og meget fint og fyldestgÞrende information med i pakken om produktet. Liggeunderlaget/luftmadras er super nemt og meget funktionelt, og man ligger rigtigt godt, og det er meget nemt at pakke ned igen. Kan kun anbefale dette produkt☺👍

2026幎4月24日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Martin!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den hurtige levering og den medfÞlgende information – vi gÞr os umage for, at det hele spiller fra start til slut 🙌

Fedt at hÞre, at liggeunderlaget lever op til forventningerne, både når det gÊlder komfort, funktionalitet og hvor nemt det er at pakke sammen igen.

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os! 😊👍

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. God kvalitet. Kan klart anbefales

2026幎4月23日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede både en hurtig og nem proces, og at kvaliteten levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang 😊

Testet på tur

Testet på tur, hvor nÊtterne er kolde, men sÞvnen var varm og uden knolde.
Let at pakke, stabil som fÃ¥ - Northern Nights fÃ¥r fem stjerner herfra, no doubt, no show. ⛺🛶🌟

2026幎4月20日

Northern Nights からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Kirsten!

Det lyder som en skÞn tur – og vi er virkelig glade for at hÞre, at Northern Nights kunne holde dig varm og komfortabel gennem de kolde nÊtter.

Tak for de fem stjerner og de fede ord – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi hÃ¥ber, den fÃ¥r lov at komme med pÃ¥ mange flere eventyr ⛺✚

Fantastisk luftmadras fra northern

Fantastisk luftmadras fra northern nights

Blev brugt da jeg skulle besÞge en kammerat i Norge, den var lille og kompakt, samt utrolig nem at have med. Virkelig fedt at hele ens bagage ikke skal fyldes med pumpe og liggeunderlag💪💪 Derudover ligger man virkelig godt, hvad angÃ¥r luftmadrasser

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!

Det lyder som en fantastisk tur til Norge – og vi er virkelig glade for, at Northern Nights kunne gÞre rejsen bÃ¥de nemmere og mere komfortabel for dig. Netop det med at spare plads i bagagen og stadig fÃ¥ en god nattesÞvn er noget, vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ 🙌

Fedt at hÞre, at du ogsÃ¥ synes, den er behagelig at ligge pÃ¥ – det betyder rigtig meget for os! Tak for de stÊrke anbefalinger 💪😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk produkt.
Madrassen kom super hurtigt, og er utrolig lÊkker at ligge på og nem at pumpe op med fodpumpen.
Jeg glÊder mig allerede til at komme på lÊngere motorcykelture, med min nye madras, som nÊsten ikke fylder noget - fedt manner.

KÊmpe fan af dette firma, det er absolut ikke sidste gang jeg shopper her!

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med bÃ¥de levering, komfort og den indbyggede fodpumpe – det er lige prÊcis sÃ¥dan en oplevelse, vi gerne vil skabe 🙌

Det lyder helt perfekt til motorcykelture, hvor pladsen er vigtig, og vi håber, madrassen bliver en fast del af mange gode eventyr fremover!

Tak for din opbakning – vi ser frem til at have dig som kunde igen 😊

God kvalitet og super service

Jeg er meget tilfreds med luftmadrassen, den er super nem at have med på tur og jeg er specielt glad for klick systemet.
Jeg er ny indenfor friluftslivet og fik rigtig god service hos Northern Nights - en klar anbefaling herfra.

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og servicen 🙌 Og hvor er det fedt, at du er kommet godt i gang med friluftslivet!

Dejligt at hÞre, at du er glad for kliksystemet – vi har netop designet det med fokus pÃ¥ brugervenlighed og fleksibilitet pÃ¥ tur.

Tak for din anbefaling, det betyder rigtig meget for os. Vi håber, du får mange gode oplevelser i naturen fremover 🌿😊

Super nem og ligetil kÞbsoplevelse

Super nem og ligetil kÞbsoplevelse, samt et hÞjt kvalitetsprodukt jeg har modtaget.

Ikke ligesom meget af det andet man kan finde online der ikke er hvad der bliver lovet. Forfriskende.

Northern Nights からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en nem og ligetil kÞbsoplevelse, og at produktet lever op til dine forventninger 🙌

Vi arbejder netop hÃ¥rdt pÃ¥ at levere Êrlig kvalitet, der matcher det, vi lover – sÃ¥ det betyder meget at fÃ¥ den slags feedback. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊