Det er desvÊrre svindel. NÃ¥r man bestoller modtager man en mail om en "Êrlig" forsinkelse. AltsÃ¥ man har ikke varen lige nu, men den kommer om en mpned, mÃ¥ske... Samtidg kan man se pÃ¥ deres hjemmesid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God og overskuelig hjemmeside. StÞrrelses vejledningen passede til mit kÞb. Og lÊkkert produkt, der passede med beskrivelsen. Hurtig levering uden overflÞdig indpakning. Kan bestemt anbefales. Og komm... ãã£ãšèŠã
KjÞpte langermede t skjorter til mitt barnebarn . Har kjÞpt en del av de tidligere , hun elsker de bambus genserne . Bor i Norge , men bestillingen kom etter et par dager . Veldig fornÞyd bÃ¥de med k... ãã£ãšèŠã
KÞbte sÃ¥ fragten var dÊkket, fÃ¥r dagen efter svar...... denne vare er udsolgt, du kan finde en anden vare af interesse vi kan sende med de andre varer. Jeg kunne ikke finde noget i stedet og de til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NorthOrganic er dit bÊredygtige valg nÃ¥r du skal kÞbe undertÞj og homewear til mÊnd eller kvinder. BambustÞj, Ãkologisk bomuld, uld, lyocell og recycled polyester. Vi fÞrer nogle af de mest populÊre mÊrker i undertÞj, fx JBS, Resteröds, Dovre og JBS of Denmark. Her har vi udvalgt de mest bÊredygtige kollektioner fra de enkelte brands.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er glad for det gode udvalg af isÊrâŠ
Jeg er glad for det gode udvalg af isÊr bambus tÞj og en overskuelig hjemmeside. Alt i alt en rigtig fin oplevelse samt hurtig levering.
Ingen respons !
Jeg har fået en t-shirt med misfarvninger foran , jeg har skrevet 3 e-mails og har forsÞgt at ringe for at få hjÊlp , Men har ikke fået noget respons . Det ikke i orden !!

Northorganic ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet
LÊkre produkter
LÊkre produkter, hurtig levering - meget tilfreds med mine kÞb.
Vender helt sikkert tilbage.
Kvaliteten var ikke som forventet
Ikke den bedste kvalitet, havde regnet med en lidt mere blÞd og behagelig buks som ikke vi glide ned hele tiden. Så kommer desvÊrre ikke til at bruge alle dem jeg kÞbte.
Fin pris på varen og hurtig levering
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Kort leveringstid. Fin oplevelse alt i alt
Alt i orden
KÞbte Þko bomuldstÞj til rimelig pris, oplevede ingen problemer, meget hurtig levering.
Super behagelige og blÞde at have på
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse. Jeres oplysning om varen er kort og prÊcis. Jeres levering er hurtig og jeres information om forlÞbet af leveringen er god.
Venlige hilsener
Henrik
Fin vare til meget rimelig pris
Fin vare til meget rimelig pris. Desuden hurtig forsendelse!
Super hurtig levering
Super hurtig levering, fine priser og ingen problemer ved returnering af nogle af varerne
Det kom hurtigt og var iorden
Supper god kvalitet
Lang leveringstid !
LÊkre produkter.Har kÞbt flere gange
LÊkre produkter.Har kÞbt flere gange. Hurtig levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã