KjÞpte en Resteröds Bambus T-Skjorte minste herrestÞrrelse S. Denne T-skjorten er vel den romsligste S jeg noengang har prÞvd. Northorganic viser anmeldelse for hvert produkt. Men hvor kommer dett... ãã£ãšèŠã
Ingen problemer med bestilling og bambussokkene jeg bestilte var helt himmelske i stoffet. Absolutt god kvalitet! Trekker kun ned da jeg sÃ¥ at retur var noe tungvint. Helt greit at jeg selv mÃ¥ betale... ãã£ãšèŠã
Kjempetilbud pÃ¥ underbukser i Þkologisk bomull, sÃ¥ jeg slo til. Varene ble pakket og sendt neste dag og kom pÃ¥ postnord pickup to dager seinere, som forventet. Underbuksene virker Ã¥ vÊre av hÞy kvalit... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos NorthOrganic® mener vi, at produkter skal vÊre behagelige å ha på, fremstilt av gode, holdbare materialer og produsert med respekt for både mennesker og miljÞ. Det er vår holdning til hvordan bÊrekraftig tÞy skal vÊre.
Postboks 71, 2025, Fjerdingby, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@northorganic.no
- northorganic.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kvalitetsvarer produsert pÃ¥ bÊrekraftigâŠ
Kvalitetsvarer produsert på bÊrekraftig måte. Anbefales!
Rask levering og flott kvalitet ð
Veldig bra service og kvalitet.
Jihuu
Veldig fornÞyd med strÞmpebuksene av Þkologisk ull jeg kjÞpte hos dere, tusen takk for at dere finnes! Pakken kom frem utrolig raskt også.
UnÞdvendig innpaknings plast og papir, produktet dessverre fra Kina
Hei, det var bra med alt komunikasjon, raskt levering og produktet. Det som jeg Þnsket annerledes er mengde plast og stÞrelse på papp eske av innpakning-unÞdvendig mye. Også trodde jeg at produktet er bÊrekraftig og stÞtter nordiske produsenter, men ble veldig skuffet at jeg igjen kjÞpte en produkt fra Kina. Det kunne vÊre bedre komunisert. Jeg ville ikke kjÞpe hos dere hvis jeg var bevisst det- men det er kanskje deres mål..
Ingen problemer med bestilling ogâŠ
Ingen problemer med bestilling og bambussokkene jeg bestilte var helt himmelske i stoffet. Absolutt god kvalitet! Trekker kun ned da jeg så at retur var noe tungvint. Helt greit at jeg selv må betale frakten, men det legges ikke til rette for returlapp og lÞsning i Klarna/faktura om at man senere blir belastet for returbelÞpet. Slik er det stort sett i de fleste nettbutikker.
Super service!
Produktet jeg kjÞpte var en gave. Jeg har ikke sitt produktet. MEN, jeg la igjen en kommentar og spurte om de kunne pakke inn gaven. Da pakken ble mottatt var denne pent pakket inn i flott papir og med bånd. Dette satt jeg utrolig stor pris på.
Levert litt seint men bra god kvalitet
enjoyable products and fair price
the products are wonerful and well worth the price, they arraived in time and are so damn comfortable
Raskt og godt levert.
Komfortable klÊr
Flotte, veldig myke og komfortable klÊr som passer både å bruke til trening og i hverdagen.
Veldig fine og behagelige produkter
Veldig fine og behagelige produkter.
Anbefaler at dere informerer om hÞyde og hvilke stÞrrelse modellene på bildene bruker. Da blir det lettere å velge stÞrrelse.
Godt tilbud, rask levering
Kjempetilbud på underbukser i Þkologisk bomull, så jeg slo til. Varene ble pakket og sendt neste dag og kom på postnord pickup to dager seinere, som forventet. Underbuksene virker å vÊre av hÞy kvalitet.
Det kom veldig rask og alt ser bra ut
Det kom veldig rask og alt ser helt i orden. Jeg kjÞpte en gave, så kan ikke si mye mer om kvalitet, men stoffet fÞltes veldig behagelig.