Jeg ba om et uttak pÃ¥ 800 kr og regna med at det skulle gÃ¥ greit siden jeg alt var verifisert. I stedet ble det stÃ¥ende i pending i ni dager. Hver gang jeg spurte, fikk jeg det samme svaret om at det... ãã£ãšèŠã
Wazbee is online casino with amazing welcome bonuses,great choico of slots,live games and fast payouts
Jeg spilte pÃ¥ nettbrettet en sein kveld og siden krÞp av gÃ¥rde etter midnatt. Spillene lasta knapt og et par ganger krasja de midt i en runde. Da jeg kontakta support, fikk jeg beskjed om at det mÃ¥tte... ãã£ãšèŠã
fÞrste innskudd ble trukket to ganger og jeg fikk panikk da saldoen ikke stemte. support brukte tre dager pÃ¥ Ã¥ bekrefte at de i det hele tatt sÃ¥ feilen. tilbakefÞringen kom fÞrst etter halvannen uke.... ãã£ãšèŠã
- ãªã³ã©ã€ã³ ã«ãžããŸãã¯èŽå
- è³ãä»£è¡æ¥
- èŽå
- ã«ãžã
- ã®ã£ã³ãã« ãµãŒãã¹
- ãªã³ã©ã€ã³ã¹ããŒãè³åã®è²©å£²æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norway TOP Casino Selections er den ledende plattformen for spillere i Norge som sÞker trygge, kvalitetssikrede og hÞykvalitets online casinoopplevelser. Vårt ekspertteam har gjennomfÞrt en grundig analyse av hundrevis av online casinoer for å identifisere de beste og mest pålitelige tilbyderne for det norske markedet. Vi vurderer hvert casino basert på strenge kriterier, inkludert lisensiering og sikkerhet, spillutvalg, bonustilbud, betalingsmetoder, utbetalingstider, kundeservice og generell spilleropplevelse. Kun casinoer som oppfyller våre hÞye standarder for rettferdighet, pålitelighet og brukeropplevelse blir inkludert i våre anbefalinger. Vårt mål er å hjelpe norske spillere med å finne seriÞse online casinoer som tilbyr attraktive velkomstbonuser, fordelaktige VIP-programmer og en sÞmlÞs spillopplevelse. Vi legger sÊrlig vekt på tilbydere med raske og sikre utbetalinger samt optimaliserte betalingslÞsninger tilpasset det norske markedet. Hos Norway TOP Casino Selections får du Êrlige vurderinger, grundige ekspertanalyser og regelmessig oppdaterte anbefalinger som er skreddersydd for spillere i Norge. Enten du er en ny spiller som Þnsker å oppdage de beste bonusene, eller en erfaren casinospiller på jakt etter premiumopplevelser, hjelper våre nÞye utvalgte casinoanbefalinger deg med å ta det riktige valget.
ãã«ãŠã§ãŒ
- norway-topcasino.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Nice casino
Nice casino, very deposit and withraw. Good idea!!!
Uttaksgrensa var sÃ¥ lav at jeg mÃ¥tteâŠ
Uttaksgrensa var så lav at jeg måtte dele opp gevinsten.
fÞrste innskudd ble trukket to gangerâŠ
fÞrste innskudd ble trukket to ganger og jeg fikk panikk da saldoen ikke stemte. support brukte tre dager på å bekrefte at de i det hele tatt så feilen. tilbakefÞringen kom fÞrst etter halvannen uke. en sånn start gjÞr at man aldri helt slapper av på sida igjen
da jeg endelig fikk kontakt medâŠ
da jeg endelig fikk kontakt med support, ga de meg feil svar to ganger på rad
Bonus ble bare avvist.
Filtrene i lobbyen funka ikke
Filtrene i lobbyen funka ikke, måtte scrolle i det uendelige.
de nye spillene de skryter av pÃ¥âŠ
de nye spillene de skryter av på forsiden fant jeg aldri i lobbyen. reklame og virkelighet stemte ikke
Jeg brukte mer enn jeg hadde tenktâŠ
Jeg brukte mer enn jeg hadde tenkt fordi det var vanskelig å se totalen i historikken. Det burde vÊrt tydeligere.
spillutvalget sÃ¥ mye stÞrre ut fÞr jegâŠ
spillutvalget så mye stÞrre ut fÞr jeg registrerte meg
Bonusen var umulig Ã¥ omsette fÞr denâŠ
Bonusen var umulig å omsette fÞr den gikk ut på dato.
de spurte om tre ulike dokumenter forâŠ
de spurte om tre ulike dokumenter for en liten gevinst
Vant 1000 kr men fikk beholde bare enâŠ
Vant 1000 kr men fikk beholde bare en brÞkdel på grunn av bonustaket
Spillene lasta greit
Spillene lasta greit, men uttaket Þdela alt. Fem dager i pending og så ba de om enda et dokument.
Vilkår endra etter innskudd
bonus sto som x25
bonus sto som x25, ekte vilkår viste x50 etterpå
Spillutvalget sÃ¥ mye stÞrre ut fÞr jegâŠ
Spillutvalget så mye stÞrre ut fÞr jeg registrerte meg
Meldte meg inn pÃ¥ nettbettet og satteâŠ
Meldte meg inn på nettbettet og satte inn 1200 kr en rolig kveld. Jeg testa et par automater og en runde i live-casinoet. Sida logga meg ut midt i det hele og gevinsten var borte da jeg kom inn igjen. Anbefaler ingen å starte der, Êrlig talt.
Time-out-funksjonen var umulig Ã¥ finneâŠ
Time-out-funksjonen var umulig å finne i kontoen.
Kundeservice var stengt akkurat da jegâŠ
Kundeservice var stengt akkurat da jeg trengte dem.
Verifisering uten slut.