レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Urusel kundservice – tar inget ansvar för förstört bagage VÃ¥r vÀska förstördes helt under flygningen med Norwegian. Vi landade pÃ¥ Palmas flygplats mitt i natten runt klockan 01:00 med trötta bar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fly D83516 til London d.26.6.23 blev aflyst efter mere end 2 timers ventetid. Årsag i hÞjtaler oplyst tekniske problemer og senere vejret, som var meget forbigÃ¥ende. Herefter fik vi kun tilbud om a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har ventet 40 dage pÃ¥ at fÃ¥ mine penge retur fra en afgang Norwegian har aflyst. Efter aflysning ombooker de mig til et fly dagen efter, sÃ¥ jeg altsÃ¥ mister 1 dÞgn af min 3 dÞgns rejse. SLET ik... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jag mÃ¥ste vÀl sÀga att jag upplev far nore krÃ¥ngel av dessa Àn nÃ¥got anna flygbolag. Att avboka biljetter var ett mycket tidskrÀvanfe projekt och att jag fick Ã¥terkomma flera gÃ¥nger av svaret.. Ja... もっず芋る

1.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Min fru och 4-mÃ¥naders bÀbis + tvÃ¥ till

Min fru och 4-månaders bÀbis + två till i familjen åkte med er förra veckan och de hade ett helv*te med Norwegian.
De skulle resa till Berlin pÃ¥ onsdag och komma tillbaka pÃ¥ söndag. Ni Àndrade avgÃ¥ngen med tvÃ¥ timmar men sedan har ni mage att Àndra Ã¥terresan med tvÃ¥ dagar till fredagen (tidig morgon) istÀllet för söndagen. Ok att man Àndrar avgÃ¥ngarna med nÃ¥gon timme, men att Àndra tvÃ¥ dagar Àr bara sjukt. Gör ont i mig att ens behöva förklara att de hade bokat hotell och hade planerat aktiviteter i Berlin. Ni hÃ¥ller ju pÃ¥ med resor, fattar ni inte att man har bokat upp massa saker?! OCH BETALAT FÖR HOTELL som de inte kommer att fÃ¥ tillbaka pengar för.
De blev Àven vÀldigt dåligt bemötta nÀr de försökte ta med sig en (helt klart godkÀnd att ha som handbagage) barnvagn på planet. Det var fullt i kabinen...
Ni hade Àven Àndrat platserna sÃ¥ att alla satt utspridda, trots att det fanns platser tillsammans, min fru gick i och Àndrade sjÀlv sÃ¥ att alla fick sitta tillsammans. MAN VILL SITTA TILLSAMMANS NÄR MAN RESER, speciellt NÄR MAN RESER MED EN LITET BARN.
NÀr de ringde Norwegian så fick de svaret att man får rÀkna med Àndringar. De fick Àven svaret att handlÀggningstiden för ev ersÀttning Àr på över 8 veckor. Complaints MUCH!!?

Än en gÃ¥ng, vad f*an hÃ¥ller ni pÃ¥ med. SÃ¥ man kan alltsÃ¥ inte rÀkna med nÃ¥got nÀr man flyger med er? Har inte ens varit med om detta pÃ¥ Ryan Air.
Det Àr som rysk roulett nÀr man köper biljetter av er. Man kan inte rÀkna med några som helst tider eller dagar för avgång och återresa, man kan inte rÀkna med att få sitta tillsammans. Det Àr inte sÀkert att det finns plats för kabinvÀska.
Ni borde skÀmmas och vi kommer aldrig att flyga med er igen. Ni borde be om ursÀkt istÀllet att bara gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng upprepa “Àndringar kan förekomma” “tyvÀrr Àr det lÃ¥ng handlÀggningstid just nu”. Ni borde inte ens fÃ¥ kalla er ett flygbolag, ni fattar inte vad service Àr. Jag hoppas innerligt att ni gÃ¥r i konkurs. Jag kommer att rekommendera er till mina vÀrsta fiender.

Ha en sjuk j*vla dålig dag

Med hatiska hÀlsningar

En förlorad kund

2019幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Bruger ikke dette selskab igen

Bruger ikke dette selskab igen. Havde bestilt og betalt for billetter til Alicante tur-retur, så jeg var dernede ved middagstid. Bestilte i god tid.Men så fik jeg fÞrst en så 2 Êndringer på mit fly, så fra at lande dernede ved middagstid, var jeg der ved midnat!!!! Bestilte og kÞbte pÊrer men fik Êbler..... Utroligt at de kan tillade sig det....

2019幎10月4日

worst airline ever

Quite simply the worst airline ever.
Do not use the airline.
Fobbed off with a substitute airline for flight to New York.
Evelop. Who are they. Unite frankly the rudest and most arrogant of any flight attendants I have ever known. Unless of course you are Spanish and then they will quite happily talk to you and ignore everyone else.
Inflight entertainment didn’t work and was rudely informed some work some don’t and had to constantly ask for a refund for faulty earphones.

2019幎8月15日

ALDRIG BRUG DETTE SELSKAB

VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE

Ja det opsummerer vores oplevelse med Norwegian! Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie, men flyveturen fra KÞbenhavn-Barcelona og retur....dét Þdelagde en del.

1. PÃ¥ vej til Barcelona: sure stewarder, jeg havde en 3-Ã¥rig der virkelig skulle tisse, men blev talt nedladende til og vi skulle vente. Det ville tage 2 sek!
2. Da vi skulle til KÞbenhavn igen: vi får sms fra Norwegian dagen inden hjemrejse, at der var strejke i lufthavnen og vi skulle mÞde i god tid. Vi var i lufthavnen kl. 9, skulle flyve kl. 16.50. Vi ville checke ind - dog kunne vi fÞrst aflevere kufferter kl. 10.50. Fair nok! Kl. 10.50 får vi at vide at der går 2 timer yderligere - AF SAMME MEDARBEJDER, det har hun hele tiden sagt...!
3. Endelig skal vi ombord og HJEM: mine forÊldre har én lille hÃ¥ndbagagekuffert - nÊsten ikke noget i - SOM DE KRÆVER bliver checket ind som vi er ved at gÃ¥ om bord!! Den sidste halve time har vi siddet og set folk SLÆBE 3-4-5 kufferter pr. person, lÞbehjul, rulleskÞjter, BAGAGE der burde vÊre checket ind!!! Fanme dÃ¥rlig stil!

Aldrig mere det her selskab!!!!!!

2019幎8月14日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg rejser ret meget med norwegian

Jeg rejser ret meget med norwegian, og jeg har ALDRIG oplevet problemer hverken mht forsinkelse eller andet. Kan kun sige jeg er super tilfreds isÊr med point ordning samt norwegian lavpris kalender, passer perfekt til mit behov.
Eneste minus - hvorfor skal wifi til at koste? Det var årsagen til jeg ALTID valgte jer, uanset.
Nu vÊlger jeg den billigste udbyder på rejsen istedet...

2019幎8月8日

Hvis 0 stjerne var muligt så var det

Hvis 0 stjerne var muligt så var det det de fik - har ALDRIG vÊret ude for så dårlig service og behandling - selvom man skriver både mails og på messenger kommer der ingen respons.
Gad vide om de vil reagere på forbrugerprogrammet Kontant eller forbrugerombudsmanden....??!?

DesvÊrre ser det ud til - nÃ¥r man kigger herinde pÃ¥ Trustpilot - at Norwegian er FULDSTÆNDIGT ligeglade med folks mening om dem,,,

2019幎8月3日

Totalt nedbrud af kundeservice

Nu ligger jeg så kl. 1:19 om natten og tÊnker tilbage på en forfÊrdelig dag med Norwegian i et hotel vÊrelse, som vi selv har betalt for og som er en ekstrem udgift vi ikke havde regnet med.

Årsagen er at vores fly (D83732) fra CPH til FCO d. 1/7 fik tekniske problemer og blev aflyst. Det er hvad der kan ske for ethvert luftselskab, og det mÃ¥ man tage med et skulder trÊk. Jeg er sikker pÃ¥ at det er noget Norwegian prÞver for alt i verden at undgÃ¥. Men hvad de sÃ¥ gÞr efter det er under al kritik. Flyet er udsat til nÊste morgen kl 9, med bÞrn og med 400km hjem er vi nÞdt til at fÃ¥ et hotel. Det fÃ¥r vi, tror vi, men da vi nÃ¥r frem med taxa billetten med hotellets navn trykt pÃ¥, er der ingen er reservation, og vi er ikke de eneste. Tre andre bÞrnefamilier fra samme fly stÃ¥r i lobbyen uden et vÊrelse. Ingen kan komme igennem til Norwegian, hotellet kan heller ikke, og vi fÃ¥r at vide at kontoret i lufthavnen er lukket.

Vi har ikke andet valg end selv at betale for et vÊrelse, som på grund af det sene tidspunkt er virkeligt dyrt.

Norwegian er billig, og så lÊnge det går godt så er det godt. Men hvis det går galt med Norwegian så går det til gengÊld også rigtigt galt. Mit råd vil vÊre, hvis man på nogen måde kan undgå dem, så gÞr det. Det er vÊrd at betale lidt mere for biletterne.

2019幎7月1日

DÃ¥rlig service

Har flÞjet meget med Norwegian og i mange år vÊret tilfreds. Men det er som om de i 2019 har besluttet at deres kunder ikke lÊngere skal behandles med service. Deres personale er desvÊrre ofte ubehÞvlet og lige glade med at genere deres kunder.
Jeg har en kuffert som prÊcis passer til deres stativ og alligevel skal jeg hvergang bevise at den passer, fordi man håber den ikke passer så jeg skal betale 100 euro. Men det gÞr den heldigvis. Jeg spurgte hÞfligt hvordan jeg kunne undgå det pinlige i st blive taget ude. Flabet svarede dame med dankortmaskinen. Så må du jo kÞbe en ny.

2019幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg er desvÊrre blevet fanget i

Jeg er blevet fanget i Norweigan Bank s fÊlde hvor de prÞver at svindle sig til dobbelt betaling for de ting jeg har kÞbt. Det gÞr at selv om jeg har vÊret meget tilfreds med deres fly service, at jeg vÊlger dem fra. min anbefaling til andre hold jer langt vÊk!!!

2019幎4月11日

Livsfare

Hvis jeg kunne, havde det vÊret 0 stjerner. FlÞj hjem fra Dubai 14.03 med et max 8 fly. Dagen forinden var det meldt ud at denne flytype ikke måtte flyve ind i EU luftrum, efter som der få dage inden var styrtet endnu et fly af denne type ned. Finder der forkasteligt at norweigian ikke overholder sikkerhedsprocedure og desuden udsÊtter deres eget personale for livsfare. Har nu i 3 uger skrevet diverse mail til forskellige mailadresser hos norweigian uden svar. Skrev så til dem i går på messenger hvor jeg fik besked at der kunne gå op til 6 uger fÞr min mail blev blev besvaret. Jeg vil bare virkelig gerne have en forklaring på hvordan dette kan ske? Jeg kommer aldrig til at flyve med norweigian igen, da jeg gerne vil nå helskindet frem til min destination.

2019幎4月7日

He llegado justo 40 minutos a la hora

He llegado justo 40 minutos a la hora de mi vuelo al mostrador,entregue pasaporte,enseñe tarjeta de embarque...y despues de mas de 10 minutos haciendo gestiones la señorita en el ordenador me dice: “vuelo cancelado” Vuelo a españa (Malaga) mi ingles es bastante malo, sus respuestas eran secas y sin explicacion alguna,me deja con la palabra en la boca,pedí informacion en español (personal) en ni gun momento hizo caso a mis peticiones,no me indico la venta de billetes,y si no tenia poco,se dio la vuelta y se marcho que habia acabado su turno....así que siendo las 21:00 de la noche, tengo que pasar la noche en el aeropuerto hasta mañana a primera hora. Mi familia desde españa me compra el billete.

2019幎4月6日
5぀星のうち5の評䟡

Mere end 2 års fremragende service på mine rejser

Har rejst med dette selskab nu i 2 år ca to gange om måneden i Norden. To-tre forsinkelser, altid venlig og smilene personale som er lÞsningsorienteret! Fede bonusser som rent faktisk gÞr min rejse oplevelse bedre! Skal du rejse i EU og isÊr Norden, så er det min oplevelse, at du får en bedre rejseoplevelse til en langt bedre pris, med et mere miljÞvenlig selskab her - end nogen anden, som eksempelvis SAS!

2019幎4月5日

0 stjerner!!!

0 stjerner!!!! Jeg har rejst rigtig mange langdistance flyvninger de sidste 3 år og fÞrste gang med norweigan men også sidste gang. VÊrste service og uprofessionelle personale jeg lÊnge har oplevet. Flybiletterne var til overpris og på en tur
Til Thailand tager de penge for HEADSET og tÊppe. Altså det man får udleveret gratis ved alle andre flyselskaber. De tilbyder ikke en gang vand mere end en gang på en 12 timers rejse.

2019幎3月19日
5぀星のうち2の評䟡

Dere stjeler penger

Hei,

Jeg kan ikke beskrive hvor sint og traumatisert jeg er etter min opplevelse med flymannskapet deres på min nyligste flytur. Jeg har aldri opplevd lignende på noen flyturer jeg har hatt hittil i livet.

Jeg besÞkte familie i Oslo fra 20/4 , til 02/03, som jeg pleier å gjÞre ca hvert andre år, og valgte spesifikt Norwegian på grunn av gode erfaringer med firmaet fra tidligere besÞk, selv om Lufthansa hadde samme tilbud i denne perioden, og det inkludert et måltid.

Jeg ankom Oslo med samme antall bagasje som jeg dro med (brukte Norwegian ved dette tilfellet også), og hadde ingen problemer ved ankomsten. Da jeg derimot dro fra Oslo ble jeg sjokkert ved inngangen til flyet da jeg ble tvunget til å betale 650 kr for akkurat den samme bagasjen som jeg hadde ankommet med.

På hjemmesiden deres står det at det er tillatt med 1 stk håndbagasje: maks 55x40x23 cm, og 1 liten eiendel: maks 25x33x20 cm mot ingen avgift. Det jeg hadde med var en jakke, en koffert (55x40x20 cm) og en liten ryggsekk som det kun var en laptop og en lommebok oppi. Både jakken og ryggsekken var det plass til under setet foran meg, altså opptok jeg ikke mer plass i lagringsrommet over setene enn det som var tillatt.

Ved inngangen til flyet var det to av deres ansatte som med en veldig lite servicevennlig hÃ¥ndvift sendte passasjerer tilbake til hjelpedesken. NÃ¥r det var min tur fikk jeg beskjed om Ã¥ sette kofferten min i ‘’check-boxen’’. Kofferten passet fint i boksen, men selv for dette dyttet deres ansatte meg og henviste meg til hjelpedesken og ba meg om Ã¥ snakke med kollegaen hans. Da jeg kom til kollegaen fikk jeg bare en kortterminal dyttet i ansiktet uten noe forklaring. Nok en gang sjokkert av deres kundebehandling spurte jeg om en forklaring pÃ¥ hva problemet var, og svaret jeg fikk var et kort ‘’du har for mye hÃ¥ndbagasje’’. Jeg prÞvde Ã¥ forklare at bagasjen min fikk plass i ‘’check-boksen’’ og at antall hÃ¥ndbagasje samstemte med reglementet deres, men hun avfeide meg kort. Jeg forsÞkte ogsÃ¥ Ã¥ forklare at jeg hadde ankommet Oslo med samme antall bagasje uten problemer, ogsÃ¥ med deres firma, til svar fikk jeg et sarkastisk ‘’ah, men da var det ingen som sjekket’’ og kortterminalen dyttet i ansiktet mitt igjen.

Jeg fikk ikke lov til Ã¥ gÃ¥ om bord flyet fÞr jeg hadde betalt 650 kr for kofferten min. Jeg var fortvilet, og var heller ikke den eneste. 650 kr er mye penger, spesielt for en som ikke bor i Norge, og kun skal dra tilbake til hjemlandet sitt. Jeg mÃ¥ si at dette var en helt forferdelig erfaring, spesielt Ã¥ ende et familiebesÞk med. Jeg hÃ¥per at dere tar klagen pÃ¥ alvor, og jeg forventer Ã¥ fÃ¥ en forklaring pÃ¥ hvorfor jeg mÃ¥tte betale 650 kr for en koffert som fikk plass i ‘’check-boksen’’, som sitt formÃ¥l er Ã¥ sjekke om bagasjen til passasjerene er for stor og mÃ¥ betales ekstra for.

Hvis måten dere driver flyselskapet deres på er å tjene penger på mennesker som skal komme seg tilbake til hjemlandet sitt, et land der levekårene, og ikke minst lÞnnen, er mye lavere enn i Norge, og dermed gjÞr dette uten en god forklaring i det minste, må jeg nok finne et annet alternativ neste gang.

2019幎3月5日

NOT Fair at ALL!

Change a regular ticket for 550 Dkk per person / per way. That is insane!!! I bought two tickets for Tenerife; it cost me around 3100 Dkk. I bought the tickets through NORWEGIAN VISA CARD (which by the way have insurance and ticket refund and all) But due to sickness, we couldn't travel. They told me, they won't cancel/change the tickets for free because; the illness must be listed on their insurance-list and not all diseases can be counted as a sickness in their terms !!! And when I asked for a change, they told me to pay 550/person/way so in total I must pay 2200 Dkk more plus price-difference. But funny enough Price-difference goes only ONE WAY, means If I found a flight another time and it cost 3400 for two persons, then I must pay 2200 Dkk + 300, in total 2500. But If I find two tickets that cost 798 (399 per person to Malaga fx), I still must pay 2200 for changing and NO refund from 3200 (3200-798=2402). So basically, the cheapest is to buy new tickets and FORGET the old tickets. That is not fair at all...

2019幎2月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ