レビュアーのコメントを見てみましょう
Supernöjd! Rekommenderar varmt Nostalgishoppen ♥️ Snabb smidig beställning och leverans. Fick även en liten gåva som jag uppskattade enormt 🤗
企業が回答しました
Har gjort ett par beställningar hos Nostalgishopen och det fungerade till belåtenhet båda gånger. Bra utbud av trevliga ”feelgood-retro-grejer”. Är nöjd, återkommer gärna.
企業が回答しました
Mycket bra! Paketet försvann under leverans med de hanterade det super snyggt, nytt paket skickades ut och levererades. Allt hanterades jättebra! Rekommenderas!
企業情報
当該企業による記述
Välkommen till Nostalgishopen med Sveriges största sortiment av Nostalgic art! Muggar, skyltar, klockor och mycket mer i skön retro stil, teman som ”50-tal”, Coca Cola, ”garaget & verkstan”, ”Open bar”, BMW, Volkswagen och Harley Davidson. Allt packat och skickat av oss på det lilla familjeföretaget från vårt eget lager. Vi sätter dig som kund i första rummet -tveka aldrig att kontakta oss om du behöver hjälp med din order eller har några funderingar. Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd!
Supernöjd! Rekommenderar varmt ♥️
Supernöjd!
Rekommenderar varmt Nostalgishoppen ♥️

Nostalgishopen からの回答
Mycket fin mugg och pastillburk med vw…
Mycket fin mugg och pastillburk med vw golf 1:a gti motiv. Snabb leverans

Nostalgishopen からの回答
Fick ett trevligt sms att det kunde ta…
Fick ett trevligt sms att det kunde ta lite längre tid att leverera varan då dom hade högt tryck på beställningar sen att DHL smashade paketen va ju lite tråkigt men varan va fortfarande hel och det är ju huvudsaken
Bra upplevelse
Bra hemsida, hittade exakt vad jag sökte.
Kaffe burken var jättefin och lagom stor.
Mkt prisvärd
Smidig leverans
Så nöjd

Nostalgishopen からの回答
Varan var bättre och större än vad jag…
Varan var bättre och större än vad jag uppfattade på bilden.

Väldigt nöjd!
Snabb leverans och beställda te- & kaffeburkar såg t.o.m. bättre ut än på hemsidan! Jättefina! Och blir uppskattat att ge bort med gott innehåll! 🌟👍

Bästa webbshoppen!
Alltid lika trevligt att handla från Nostalgishopen. Fina saker, bra service och så fick jag en fin present i paketet. Tack snälla!

Mycket bra
Mycket bra!