Lehet utánvéttel fizetni ,nem túl magas a szállÃtási költség,akkor kapom a csomagom mikorra jelezték.Történt olyan(kb.2 éve),hogy törött volt a parfÃŒm a csomagban,visszaÃrtam a sajnálatos esetrÅl,és k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
A webáruház egyszerű, könnyen átlátható. Valós érdemleges akciók vannak. Kedvenceimet el tudom menteni. Hűségpontok gyűjtése is vonz, hogy itt vásároljak. BÅséges termékválaszték van. Rendelés nagyon... ãã£ãšèŠã
ElsÅsorban az nagyon szuper, hogy azt a terméket, amire szÃŒkségem van, itt megkapom. Másod sorban pedig szállÃtanak automatába, Ãgy nem kell egész nap a futárt lesni, akkor megyek a csomagomért, amiko... ãã£ãšèŠã
Nem tudok olyan dolgot Ãrni amitÅl még jobb, átláthatóbb lenne a vásárlás,válogatás, stb. Nagyon hálás vagyok ennek az online áruháznak, mert itt a többi vásárló véleményébÅl lehet tájékozódni a termé... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Eredeti, márkás parfÃŒm, parfÃŒmszettek, teszterek, parfÃŒmök az Notino.hu online webáruházban. NÅi és férfi parfÃŒmök kedvezŠáron. Akár 50 %-os árkedvezmény. ParfÃŒm teszterek, ajándékszettek széles választékban.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Remek kozmetikumok
Ãvek óta vásárolok ÃnöktÅl. MinÅségi termékek, nagy választék. Gyors kÃŒldés, megfelelÅ csomagolás. Köszönettel EnikÅ
Nagyon jó weboldal
Nagyon jó weboldal! Sokat rendelek innen!
Csak ajánlani tudom!
MindÃg jó itt vásárolni.
MegbÃzható oldal!
Mindig gyorsan megtalálom amit keresek
Mindig gyorsan megtalálom amit keresek, mások véleménye pedig sokat segÃt a választásban. Köszönöm!
Most nem éppenFebruári vásárlás
Most nem éppen, mert nem vették figyelembe a kedvezményt. Nem bánnám, ha pótolnák. Eddig ilyen soha nem fordult elÅ. Egyébként gyors és pontosa kiszolgálás és szinte mindig minden van.
Jól rendszerezett weboldal
Jól rendszerezett weboldal, óriási választék, kedvezŠárak, gyakori akciók.Az AREON otthon-parfÌmöket nagyon megkedveltem kellemes (nem harsány) illatuk miatt...
pontos gyors kiszalitas + kedvesâŠ
pontos gyors kiszalitas + kedves ajandekok
MegbÃzható bolt,gyors szállÃtás.
Elég sokszor vásárolok online azâŠ
Elég sokszor vásárolok online az ÃŒzletbÅl. Nagyon elégedett vagyok mindennel.
Elégedett vagyok !
Sose volt még probléma . Pontosak , hibátlanul idÅben érkezik , MINDIG AZ VAN A CSOMAGBAN AMIT KÃRTEM !!! Nem kell félnem , hogy pl.tégla van benne ! Ha kifogy a parfÃŒmöm mindig innen rendelem . Szeretem a nagy kiszerelést , de mellé szÃvesen vennék egy kicsit is a kézitáskámba vihetÅt !
Szuper és nagy a kÃnálat
Szuper és nagy a kÃnálat. Gyakran vannak akciók . Gyors a kiszállÃtás
Akciós és eredeti parfÌmöket kapok
Akciós és eredeti parfÃŒmöket kapok. DÃsz csomagolásban elegáns megjelenés. Gyors szállÃtás. MegbÃzható minÅség.
Szuper a kÃnálata
Szuper a kÃnálata, és nagyon szeretem a termékleÃrásokat, sokat segÃt a kiválasztásban
Still have to pay for delivery here.
Never again.
A rendszer NEM engedi, hogy annyit rendeljek magánszemélyként egy termékbÅl, amennyit szeretnék.
Azt sem engedi, hogy többször ugyanazt a terméket rendeljem.
Ha nem annyit rendelek, amennyit szeretnék, akkor NEM érem el az ingyenes postázást.
Ha nem annyit rendelek, amennyit szeretnék akkor NEM használható a kuponkód (fentebb emlÃtett maximális rendelés tiltás miatt)
Ha több felhasználó rendeli SZEMÃLYES átvételre, akkor is felszámolnak POSTAKÃLTSÃGET.
Nem értem minek ÃŒzemeltetnek online shopot, ha nem lehet Ãnöknél vásárolni és állandóan falakba ÃŒtközik az ember?
Ez nem online shop, ez egy szÃvatás.
nagyon jó akciói vannak,sokatâŠ
nagyon jó akciói vannak,sokat vásárolok,mert megbecsÌlik, kÌlömbözŠmódon jutalmazzák a vásárlóikat!.köszönet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã