Excellent store! I appreciate the wide selection of products for all age groups. There are detailed descriptions and specifications for both fragrances and skincare products. I didn't have time to exp... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Lehet utánvéttel fizetni ,nem túl magas a szállítási költség,akkor kapom a csomagom mikorra jelezték.Történt olyan(kb.2 éve),hogy törött volt a parfüm a csomagban,visszaírtam a sajnálatos esetről,és k... もっと見る
A webáruház egyszerű, könnyen átlátható. Valós érdemleges akciók vannak. Kedvenceimet el tudom menteni. Hűségpontok gyűjtése is vonz, hogy itt vásároljak. Bőséges termékválaszték van. Rendelés nagyon... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Eredeti, márkás parfüm, parfümszettek, teszterek, parfümök az Notino.hu online webáruházban. Női és férfi parfümök kedvező áron. Akár 50 %-os árkedvezmény. Parfüm teszterek, ajándékszettek széles választékban.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Szeretek itt vásárolni
Szeretek itt vásárolni, minden egy helyen és van kedvezmény, na meg az ajándék sem marad el.
Könnyű rendelni, de...
Könnyű rendelni, m9st volt 20 % kedvezmény, ami miatt rendeltem a férjemnek 2 db parfümöt.De, ha ezt üzletben vásárolom meg 2-3 db illatmintával vagy kozmetikai táskával köszönik meg nekem. Ti miért nem adtok valami bónuszt?
Super👍🏻 Ajánlom!
Hát most ezzel a discovery box-szal…
Hát most ezzel a discovery box-szal nálam kiütötte az összes webshopot, mert régen keresem az arckrémeimet, a parfümjeimet, mindig vásárolok valamit de soha nem találtam meg. Egyszerűen fantasztikus, hogy itt a discovery box nyújtotta lehetőségekkel meg fogom még a hajápolómat is találni. Remélem sokáig lesz, mert addig fogom a discovery boxokat rendelni, amíg az illatom, hajápolóm, testápolóm stb meg nem találom. Imádom az időpont foglalós részét is a notinonak, egyszerűen olyan fejlődést látok, ami kiröppentette az egekbe a notinot. Viszont az én városomban nincs notino bolt, és kiránduláskor mentem be a notino boltba egy másik városban, és ott szembesültem a discovery boxokkal.
Gyors
Gyors, pontos szállítás, jól működő weboldal! Széles választék, jó minőségű termékek! Köszönöm!
Rendszeres vásárlóként a tapasztalatom
Rendszeres vásárlóként a tapasztalatom, hogy mindig nagyon gyorsan nálam vannak a termékek. A csomagolás mindig igényes, a termékek sem okoztak még csalódást. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a céget.
Elsősorban nagyon szuper
Elsősorban az nagyon szuper, hogy azt a terméket, amire szükségem van, itt megkapom. Másod sorban pedig szállítanak automatába, így nem kell egész nap a futárt lesni, akkor megyek a csomagomért, amikor nekem a legmegfelelőbb. Szóval, köszi!
Tóth Andi hirdetése keltette fel az…
Tóth Andi hirdetése keltette fel az érdeklődésemet.
Tapasztalatom még nem sok van, de reméljük egyre több lesz majd a jövőben.
Notino is always reliable
Notino is always reliable, fast, and offers kind customer service. Every order I’ve placed arrived exactly on time, and there’s always a small gift in the package. I’m very satisfied and would highly recommend them to everyone!
Praktikus webshop, szuper Ügyfélszolgálat
Kedvező árak és praktikus webshop. Ügyfélszolgálat hatékony és megbízható.
Alapvetően a vásárlás rendben volt
Alapvetően a vásárlás rendben volt. A termékeiknél mindig van 20-25%-kal olcsóbb hely. Ezért is vettem a Golyós dezodor Aromatics Elixir (Antiperspirant-Deodorant Roll-On) 75 ml máshol.
Örömmel járnék csak Önökhöz, de ebben sokat segítene, ha fel sem kellene merülnie, hogy mint már sok éves ügyfelüknek nem a legjobb piaci árat adják-e.
Illetve örülnék, ha az aktuális kupont nem kellene külön figyelemmel kézzel beütnöm, - mint például most is.
Most pedig nem tudom elküldeni, pedig elvileg a fiókokban vagyok aktívan. Mi ez a gyakorlatoztatás…?
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。