レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vÊlge og kÞbe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal vÊre. En helt klar anbefaling til andre der tÊnker at handle... もっず芋る

Super rar og tryg oplevelse hos notjustawatch. Jeg skulle kÞbe mit fÞrste ur og havde udkig pÃ¥ et submariner fra hjemmesiden. Thomas var god til at forklare og hjÊlpe mig igennem hele processen, der t... もっず芋る

䌁業情報

1. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Hos Not Just a Watch er du sikret en tryg oplevelse. Jeg ved, at tillid og tryghed er altafgÞrende, når man skal kÞbe eller sÊlge et luksusur. Min mission er at sÞrge for, at dit drÞmmeur kommer om håndleddet, og at intet vil vÊre overladt til tilfÊldighederne. Jeg rådgiver dig hele vejen igennem kÞbsprocessen, og du vil hos Not Just a Watch altid kunne forvente en hÞj service, men nÊsten vigtigere, en meget personlig og trovÊrdig kÞbsoplevelse. Er du interesseret i at se et ur fra mit sortiment, eller sÞger du blot inspiration, så hjÊlper jeg dig med at finde det ur, der matcher lige netop din stil og personlighed. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal venligst tid for besigtigelse i god tid.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

117件のレビュヌ

Thomas var behagelig

Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vÊlge og kÞbe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal vÊre. En helt klar anbefaling til andre der tÊnker at handle hos ham.

2026幎4月12日

Klar klar anbefaling

Jeg havde en helt igennem fantastisk kÞbsoplevelse hos Thomas Nowak fra Not Just A Watch. Fra fÞrste kontakt fÞlte jeg mig mÞdt i ÞjenhÞjde. Det hele var utroligt jordnÊrt og uden nogen form for pres. Thomas er både imÞdekommende, Êrlig og tydeligt passioneret omkring det, han laver, hvilket gjorde hele processen både behagelig og tryg.
Jeg kÞbte et Rolex Datejust 16234 fra 1990, og det er helt Êrligt imponerende, hvor flot standen er. Man skulle ikke tro, det har så mange år bag sig. Kvaliteten taler virkelig for sig selv, og det er tydeligt, at der er krÊset for detaljerne.
Det, der isÊr gjorde indtryk på mig, var den tillid og ro, jeg fÞlte gennem hele handlen. Man er aldrig i tvivl om, at man er i gode hÊnder, og det betyder enormt meget, når man investerer i et ur i den klasse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor jeg skal kÞbe mit nÊste ur. Det bliver helt sikkert hos Thomas igen. derfor 5 fulde stjerner fra min side af!

2026幎3月28日

KÊre Gustav,

tusind tak for de 5 stjerner, og din i Þvrigt utrolig flotte og udfÞrlige anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har haft en så god oplevelse hele vejen igennem. Jeg sÊtter stor pris på dine ord om både tillid, ro og den jordnÊre dialog, da det netop er noget, jeg bestrÊber mig på at skabe i hver eneste handel.

Det glÊder mig ogsÃ¥ meget, at du er sÃ¥ tilfreds med dit Rolex Datejust 16234 – det er et fantastisk ur, og jeg er enig i, at standen virkelig er noget sÊrligt.

Endnu en gang tak for din anbefaling og tillid. Jeg ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang - på gensyn:-)

Not Just a Watch

Super rar og tryg oplevelse hos

Super rar og tryg oplevelse hos notjustawatch. Jeg skulle kÞbe mit fÞrste ur og havde udkig på et submariner fra hjemmesiden. Thomas var god til at forklare og hjÊlpe mig igennem hele processen, der tit kan vÊre besvÊrlig og fremmed som fÞrstegangskÞber. Kan klart anbefales herfra!

2026幎3月19日

KÊre Robert,

tusind tak for de 5 stjerner :-)

Det var en stor fornÞjelse at mÞde dig og din gode ven forleden pÃ¥ den lokale kaffebar – og sikke et skÞnt ur, du fik med hjem! Et klassisk og ikonisk Submariner er et fantastisk valg – det klÊdte dig virkelig godt, og sÃ¥ mÃ¥ det blive et Datejust nÊste gang, haha:-)

Hav det rigtig godt, og pas godt på uret, så det kan tikke videre i mange år endnu:-)

Not Just a Watch

Helt fantastisk oplevelse og service

Helt fantastisk oplevelse og service under handlen med Thomas Nowak! Jeg kan varmt anbefale at kÞbe sit ur trygt og sikkert hos ham!
Dbh. Bo

2026幎2月14日

KÊre Bo,

tusind tak for de 5 stjerner:-)

Det var en super god og tryg fornÞjelse at mÞde dig forleden og sikke et skÞnt ur du fik med hjem! Super klassisk, elegant og det klÊdte virkelig dit håndled, så stort tillykke med dit fine ur som sikkert heller ikke bliver det sidste:-)

GlÊder mig fortsat til at fÞlge din ur-rejse:-)

Not Just a Watch

De bedste anbefalinger fra start til

De bedste anbefalinger fra start til slut i mÞdet med notjustawatch og mÞdet med Thomas.

Thomas gjorde sig meget umage med at give mig et fyldestgÞrende indblik i uret, historien, alle funktionerne samt alle mine spÞrgsmål og langt mere end jeg havde forventet/bedt om.

Hans hÞje score på Trustpilot er 100% velfortjent og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra!

Super professionelt!

2026幎2月2日

KÊre Emil,

tusind tak for de 5 stjerner – og for at du tog dig tid til at skrive en sÃ¥ fin anmeldelse pÃ¥ Trustpilot! Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for mig, da jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at skabe en helt sÊrlig kÞbsoplevelse. Jeg gÞr mig umage hver eneste gang og er i bund og grund bare mig selv, sÃ¥ tak for at dele den da det (ogsÃ¥) motiverer mig til at fortsÊtte med at gÞre mig umage.

Det var i Þvrigt et fantastisk smukt ur du kÞbte forleden, er også selv helt tosset med kombinationen af two-tone og den blå skive!!

Hav en fortsat fantastisk uge og på gensyn:-)

God oplevelse.

Super flink fyr, trovÊrdig og god service.

2026幎1月27日

KÊre Yousif,

tusind tak for handlen forleden og de 5 stjerner!!

Det var super hyggeligt at mÞde og dejligt at mÞde én ligesindet urtosse, som er ligeså passioneret omkring armbåndsure som én selv:-)

PÃ¥ gensyn:-)

Fantastisk oplevelse hos Not Just a

Fantastisk oplevelse hos Not Just a Watch. Jeg havde en helt konkret forespÞrgsel, og Thomas fandt hurtigt prÊcis det ur, jeg drÞmte om – et Rolex Datejust fra mit fÞdeÃ¥r. Hele forlÞbet var prÊget af ro, tillid og Êgte passion for ure. Man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder, og det mÊrkes, at Thomas gÞr sig umage hele vejen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

2026幎1月16日

KÊre Henrik,

tusind tak for de meget flotte ord – og ikke mindst for en virkelig behagelig handel forleden. Det var enormt hyggeligt at mÞde dig og din bedre halvdel!

Jeg ved, at tillid og tryghed er helt afgÞrende, når man investerer i et ur, og derfor betyder det ekstra meget for mig at lÊse om din kÞbsoplevelse hos mig. Jeg gÞr mig virkelig umage, og det glÊder mig oprigtigt, når det netop kan mÊrkes og resulterer i en så god oplevelse.

Jeg hÃ¥ber, du vil fÃ¥ stor glÊde af dit smukke Datejust i mange Ã¥r fremover – og hvem ved, mÃ¥ske bliver det ikke dit sidste ur
 eller mÃ¥ske er det fruens tur nÊste gang:-)

PÃ¥ gensyn:-)

Not Just a Watch

Jeg havde fornÞjelsen af at skulle

Jeg havde fornÞjelsen af at skulle kÞbe mit fÞrste Rolex-ur i december. MÞdet med Thomas var meget positivt og behageligt og jeg gik fra vores mÞde med en rigtig god fornemmelse i maven og en masse viden om det Rolex-ur jeg nu havde hÃ¥ndleddet😁

2025幎12月23日

KÊre Helle,

tusind tak for dine venlige ord og for de 5 stjerner! Det var en stor fornÞjelse at handle med dig, og jeg er super glad for at vi kunne finde lige prÊcis den model som du har vÊret på udkig efter. Det er virkelig et smukt ur!

Jeg håber uret vil tikke i mange år frem på dit håndled:-)

Not Just a Watch

⭐⭐⭐⭐⭐ Topoplevelse hos Not Just a Watch – Kan varmt anbefales!

Jeg kÞbte mit ur gennem Not Just a Watch hos Thomas Nowak, og hele oplevelsen var intet mindre end fremragende. Fra fÞrste kontakt var kommunikationen hurtig, personlig og professionel, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem kÞbsprocessen. Thomas tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmÃ¥l, gav grundig information om uret og sÞrgede for, at jeg var fuldt informeret – noget jeg sÊtter stor pris pÃ¥, isÊr ved et kÞb af denne stÞrrelse. ᅩ

Uret leverede fuldt ud i forhold til beskrivelsen, og standen var som aftalt. Handlen var simpel, behagelig og uden stress, og jeg kunne mÊrke Thomas’ passion og ekspertise for ure i hver eneste detalje. 📿✚ ᅩ

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til alle, der gÃ¥r med tanker om at kÞbe et luksusur – isÊr hvis du sÊtter pris pÃ¥ god service, Êrlig rÃ¥dgivning og en personlig oplevelse. Tak Thomas – det har vÊret en fornÞjelse! 🙌 🕰 ᅩ

2025幎12月27日

KÊre Carsten,

tusind tusind tak for de flotte ord, og ja de 5 stjerner som man ikke kan få nok af!:-)

Det var virkelig en god handel vi havde her i juleferien og det var virkelig en fornÞjelse at finde drÞmmeuret til dig - også selvom det gik lidt hurtigere end du lige havde regnet med:-)

Jeg håber, du får masser af glÊde af dit vanvittig fede Sea-Dweller i mange år frem. Og hvem ved om du i 2026 nupper et ur mere til samlingen, jeg tror ikke du galt i byen ved at nappe det:-)

Hav en fortsat fantastisk juleferie og så skrives vi jo bare lige pludselig ved:-)

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop kÞbt et nyt ur af Thomas til min kone, og alt fra vejledning, service, til overdragelse var fuldstÊndig i top.
Uret var på trods af at det var brugt i fantastisk stand.
Dette er ikke sidste gang jeg kÞber et ur af Thomas👍

2025幎12月21日

KÊre Ejnar,

tusind tak for de 5 stjerner og ikke mindst for en fantastisk formiddag vi havde forleden da du skulle kÞbe et ur med hjem til fruen.

Det var en stor fornÞjelse at mÞde dig (og Knud:-) og jeg er super glad for at vi kunne finde lige prÊcis den model din bedre halvdel skulle have på den store dag.

Hav en fortsat fantastisk juleferie, og så på gensyn:-)

KÞb af Rolex datejust

en yderst kompetent og informativ prÊcentation, information samt instruktion af et meget flot ur, som lever helt op til mine forventninger. har efterflg vÊret forbi min egen urmager, som gav uret UG med kryds og slange. kan varmt anbefale at handle med Not just a watch

2025幎10月25日

KÊre Dorthe,

tusind tak for de 5 stjerner og fordi du gav dig tid til at lave et skriv på Trustpilot!

Er super glad for at hÞre, at du syntes du fik en god oplevelse - den betyder meget for mig da jeg netop går meget op i at give en helt speciel kÞbsoplevelse hos mig, Det var virkelig et flot ur du kÞbte forleden, og fantastisk at hÞre at urmageren kunne bekrÊfte det samme.

Hav en fantastisk sÞndag og hils manden derhjemme:-)

Not Just a Watch

Godt oplyst og informeret hele vejen

Godt oplyst og informeret hele vejen igennem.
Utrolig hurtig til at reagere, hvilke flere af kollegaerne i branchen kunne lÊre meget af.
Kommer tilbage 👌👌

2025幎11月2日

KÊre Martin,

tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det har vÊret en en sand fornÞjelse at handle uret med dig selvom du endnu ikke har fået hentet uret. Du kan godt glÊde dig:-)

Det betyder meget for mig at hÞre, at du syntes du var godt oplyst og informeret hele vejen igennem. Jeg gÞr også hvad jeg kan for at give jer kunder en god oplevelse hos mig, og gerne bedre end hos mine kollegaer i branchen. Det er nemlig helt essentielt for mig, at tillid, tryghed og god service er i centrum, når man skal finde sit drÞmmeur.

Hav en fantastisk weekend og vi ses snart:-)

Not Just a Watch

Super oplevelse at handle med Thomas

Super oplevelse at handle med Thomas, alt forlÞb som forventet. Uret levede op til hvad der beskrevet og handlen var nem og behagelig

2025幎10月25日

KÊre Brian,

tusind, tusind tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig!

Det var en sand fornÞjelse at handle med dig, og hvor er det egentlig sjovt at vi mÞdtes for små 10 år siden for at handle et helt andet ur. Oplevelsen forleden var mindst ligeså god som sidste gang;-)

Ha’ det rigtig godt, og jeg glÊder mig allerede til nÊste gang vores veje krydses.

Personlig og professionel

Meget engageret og personlig handel, og samtidig professionel.

2025幎10月9日

KÊre Patrick,

tusind tak for handlen forleden og de 5 stjerner!!

Dejligt at hÞre du havde en god kÞbsoplevelse hos mig da du forleden skulle kÞbe din bedre halvdel et gudesmukt Datejust!

Jeg håber hun passer på uret så det kan tikke i mange år frem og måske en dag gå i arv:-)

Professionel

KÞbte mit fÞrste rolex hos Not just a watch og det var en oplevelse i verdensklasse. Man fÞler sig helt tryg og professionalisme er absolut i hÞjsÊde
Ikke mit sidste ur jeg har kÞbt hos Thomas

2025幎10月2日

KÊre Kim,

tusind tak for dine venlige ord. Det har vÊret en stor fornÞjelse at handle uret med dig. Som jeg ogsÃ¥ nÊvnte i min mail, blev jeg dybt rÞrt over din historie – det her er jo meget mere end bare et ur, du har kÞbt til dig selv.

Endnu en gang tak for en god handel. Jeg har en fornemmelse af, at vores veje nok krydses igen :-)

Thomas Nowak

Jeg var på udkig efter et ur fra samme

Jeg var på udkig efter et ur fra samme årgang som jeg selv (1993). Thomas fik lyn hurtigt bestilt et hjem. En uge efter sad jeg med det smukkeste ur om hånden. Det var mit fÞrste ur i den prisklasse, så jeg havde naturligvis en del spÞrgsmål. Thomas tog mig i hånden og fik mig til at fÞle mig tryg under hele processen. Er du på udkig efter super service og Thomas helt sikker din mand.
KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎9月19日

KÊre Patrick,

tusind tak for de flotte ord – og for en virkelig behagelig og hyggelig handel i fredags! Det var en fornÞjelse fra start til slut, og jeg er super glad for at jeg kunne hjÊlpe dig med at finde drÞmmeuret fra dit fÞdeÃ¥r 😊

Jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dit smukke Datejust i mange Ã¥r frem. Og hvem ved
mÃ¥ske er det din hustru's tur nÊste gang 😉

Hav en fantastisk mandag – og tusind tak for din anmeldelse!

Ny stamkunde

Har vÊret mere end tilfreds med min fÞrste oplevelse som kunde hos Thomas & Notjustawatch.
Man kan mÊrke hans passion for ure - sÊrligt vintage - og hans trovÊrdige service og store viden på området er en kÊmpe tryghed og hjÊlp, når man som mig er ret ny i den verden.
Tillykke! Du har en ny stamkunde ;)

2025幎9月4日

KÊre Jakob,

tusind tak for de pÊne ord og ja, jeg tror "desvÊre" heller ikke det bliver dit sidste ur:-)

Det var en kÊmpe fornÞjelse at handle uret med dig forleden og jeg er glad for at du nappede Omega'et som dit fÞrste rigtige mekaniske ur da du så stille og roligt kan arbejde dig op ad - du har ikke travlt min ven:-)

Men for dÊlan da et fint ur du har fået kÞbt - elsker den blå skive og uret passer dig bare skide godt for at sige det lige ud!!:-)

Hav den mest fantastiske weekend og på gensyn:-)

Not Just a Watch

Fantastisk Rolex ur kÞbt hos trovÊrdig urhandler.

Det har vÊret en helt igennem rigtig god service og oplevelse at kÞbe mit Rolex ur.

Det har vÊret en meget tryg og trovÊrdig handel og kommunikation med Notjustawatch..

Jeg kan kun anbefale at handle og kÞbe et ur med kvalitet og sikkerhed via Notjustawatch.

Det er ikke sidste gang at jeg kÞber et kvalitetsprodukt / ur .. via dette firma.

Som ur entusiast og samler bliver det ikke bedre..

Mvh.

Christian

2025幎8月31日

KÊre Christian,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og fordi du huskede mig herinde!

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen gennem dit kÞb. Din tilfredshed betyder meget for mig, og jeg kan kun sige at det også har vÊret en stor fornÞjelse at mÞde dig og ikke mindst at lÊre dig at kende.

Jeg håber ikke det er sidste gang vi stikker hovederne sammen. Stort tillykke mit flotte ur og ikke mindst med den lille nye derhjemme:-)

Hurtig, professionel, og fleksibel

Jeg kÞbte et Rolex Datejust 36mm som gave til min kÊreste – og jeg havde helt specifikke Þnsker til bÃ¥de model, stand og Ã¥rgang. Thomas fra Not Just a Watch leverede en serviceoplevelse, der var alt andet end almindelig. Han skaffede prÊcis det Þnskede ur hjem til mig pÃ¥ kort tid, og hele forlÞbet bar prÊg af en professionalisme og dedikation, man sjÊldent mÞder.

Det fÞltes ikke som en standardhandel, men som en skrÊddersyet oplevelse. Alt fra den personlige kommunikation til hÃ¥ndteringen af uret gav en fÞlelse af eksklusivitet og tryghed – som om jeg var den eneste kunde i fokus.

Jeg har tidligere handlet hos andre grey-dealere, men oplevelsen her var i en helt anden liga. Not Just a Watch har uden tvivl sat en ny standard for mig, og det bliver fremover mit faste sted at handle.

En stor tak til Thomas for at levere prÊcis dét ur, jeg drÞmte om, og for at gÞre processen til en oplevelse, der matchede selve urets eksklusivitet.

2025幎8月27日

KÊre Jacob,

tusind tusind tusind tak for de 5 stjerner og for en rigtig flot feedback på Trustpilot - 100 anmeldelser og allesammen er på 5 stjerner, WOW!!

Det var en kÊmpe fornÞjelse at handle uret med dig forleden. O hvor er jeg glad for at du skriver at kÞbsoplevelsen hos mig, var af en helt anden liga end dine tidligere handler. Jeg gÞr virkelig også hvad jeg kan for at give den bedste og mest trygge oplevelse når jeg mÞdes med jer kunder!!

Håber du/I bliver mega glade for uret og at I passer på det, så det kan tikke de nÊste mange år. Shit et flot ur, og hvilken elegant skive der sidder på det Datejust!!

Jeg tÊnker ikke det bliver sidste gang vi to handler et ur sammen, så jeg vil sige på gensyn og rigtig god weekend når du kommer dertil:-)

Kun positive ord herfra

Jeg giver min varmeste anbefaling efter en utrolig behagelig, tryg og professionel handel med Thomas
 Kun positive ord herfra!

2025幎8月19日

KÊre Caroline,

tusind tak for de 5 stjerner og de positive ord!!:-)

Er super glad for at hÞre, at du fik en behagelig, tryg og professionel oplevelse da du var forbi tennisklubben og kÞbe dit smukke Datejust med diamanter på skiven. Det var ikke en nem beslutning da du også ville se et at mine andre nydelige ure jeg havde på lager, men jeg syntes du valgte den helt rigtige model i forhold til din gode stil:-)

Jeg tÊnker at vi snart ses igen, og indtil da må du bare have det godt og nyde dit vildt flotte ur!!:-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。