Jag blev ocksÃ¥ lurad pÃ¥ pengar. De drog det dubbla. Jag försökte avboka med detsamma. Men dÃ¥ svarade dom att det inte gick. Jag anmÀlde dom till Facebook gruppen men fick aldrig nÃ¥got svar. Mycket dÃ¥l... ãã£ãšèŠã
NourixÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vill returnera pga att min mage inte skulle palla denna produkt och blir misstÀnksam av alla dÃ¥liga omdömen om dem, dÃ¥ erbjuder de 40% rabatt trots att jag skrivit att jag inte kan Àta dem. Har fÃ¥tt... ãã£ãšèŠã
Har förbrukat 3 st Nourix burkar.(2 tabletter/dag) och har inte gÃ¥tt ner ett hekto. Det stod i och för sig inte nÀr dessa 14 dagar skulle intrÀffa, med att gÃ¥ ner ett kilo om dagen, om ett Ã¥r, tvÃ¥ Ã¥r... ãã£ãšèŠã
Skulle bestÀlla tre burkar för 449 kr helt plötsligt nÀr jag jag tryckte ok pÃ¥ orden sÃ¥ hade den tredubblat priset pÃ¥ 1300 kr. Inte klokt!! Skickar direkt att jag vill annullera orden dÃ¥ fÃ¥r jag tillb... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag blev också lurad på pengar
Jag blev också lurad på pengar. De drog det dubbla. Jag försökte avboka med detsamma. Men då svarade dom att det inte gick. Jag anmÀlde dom till Facebook gruppen men fick aldrig något svar. Mycket dåligt. Man borde lÀmna Facebook, faktiskt! De lever inte upp till förvÀntningarna.
Ett blufföretag!!!!!
250422 SÃ¥g reklamen, blev nyfiken. BestÀllde pÃ¥ webben MEN Ã¥ngrade direkt minuten efter köpet och mailade svar pÃ¥ deras snabba bekrÀftelse om bestÀllning att jag annullerar köpet. DÃ¥ kommer flera glada mail om deras tacksamhet för köpet och att jag ska fÃ¥ lÀnk för att följa leveransen. Mailar flera gÃ¥nger att Ã¥ngrat köpet, vilket lagen ger mig rÀtt till. De ignorerar alla mail. Skriver att paketet plockas för hand och kan ta 3-5 dagar innan det sÀnds. Gott om tid för företaget att avbryta bestÀllningen. Paket kommer, fÃ¥r meddelande att hÀmta. Pratar med KLARNA, för femte gÃ¥ngen, hur detta ska avslutas. FÃ¥r rÃ¥det att INTE hÀmta paketet. GÃ¥r i retur. Nu svarar Nourix ( som under tiden bytt namn till Moodi) att de kan lÃ¥ta paketet gÃ¥ i retur om jag inte hÀmtar ut. Kravet i KLARNA kvarstÃ¥r! 250902 efter mÃ¥nga mail och samtal med KLARNA med samma standardsvar blir jag tvungen att betala över 1300:- för nÃ¥got som Àr avbestÀllt och inte uthÀmtat dÃ¥ KLARNA hotar med att jag inte ska fÃ¥ bestÀlla mer genom dem samt att det kommer gÃ¥ till inkasso. Nourix/Moodi har i mail flera gÃ¥nger bekrÀftat att de ska ta bort kravet hos KLARNA men inget hÀnder och KLARNA gör inget trots att de fÃ¥tt kopior pÃ¥ Nourix/Moodis mail. Ett blufföretag, KÃP INTE, följer inte lagen och ni fÃ¥r inget stöd hos KLARNA.
Ren lurendrejeri
Ren lurendrejeri
Garantin de skriver om gÀller inte nÀr man vill utnyttja den
Man får samma autosvar på alla mail man skickar med olika klagomål. Som alla andra skriver så funkar såklart inte tabletterna . Undrar hur DraknÀstet INTE kan anmÀla detta, då det onekligen aldrig varit med i programmet .
BestÀllde i maj den 5:e men inte fÃ¥ttâŠ
BestÀllde i maj den 5:e men inte fått några varor inte heller order nr. Vill ha pengar tillbaka. Mycket besviken
Skulle gÀrna ge alla minuspoÀng somâŠ
Skulle gÀrna ge alla minuspoÀng som finns. KÀnner mej mest fÃ¥nig som blir sÃ¥ lÀttlurad. Köpte 3 burkar. Ingen effekt alls. KÃP INTE !!!!!
SÀmsta
SÀmsta! Har inte ens fått produkterna levererade. Emailat flera gånger utan att fått svar. Cecilia
Bluffprodukt som ger garanti de INTE håller!
Hade gÀrna satt ett minus framför stjÀrnanâŠJag tycker jag gjorde ALLT rÀtt före min bestÀllning, men tydligen inte. Jag mailade dem och stÀllde raka frÃ¥gor i punktform fÀr jag frÃ¥gade om garantin (fÃ¥r man förbruka tabletterna eller Àr det oöppnade burkar som gÀller?) Fick vÀldigt raka svar tillbaka pÃ¥ mina frÃ¥gor, Àven dessa i punktform. FrÃ¥gade Àven om var de tillverkas samt vem som fakturerarâŠ
Det kÀndes med andra ord tryggt att bestÀlla (ingen risk dÃ¥ garantin Àven gÀllde dÃ¥ man förbrukat tabletterna) rResultat: Ingen viktnedgÃ¥ng och nu NEKAR de att fullfölja sina löften (som jag har sparat sÃ¥klart)âŠde menar att jag erhÃ¥llit âautomatiska svarâ, och att garantin inte gÀller. ð¡
BLUFF
BLUFF
De lovar viktnedgång. Jag har Àtit 2,5 burkar och inte gått ned något.
Lurendrejeri!
Helt galet!!! Fyllde i formulÀret om att få returnera produkterna eftersom jag tyvÀrr bestÀllt dubbelt. Fick då besked om att jag kunde behålla burkarna med 40% rabatt. LÀt bra tyckte jag eftersom jag då skulle slippa betala returportot. Inget svar på 2 veckor, inga pengar återbetalade och naturligtvis inte heller någon viktnedgång. Klart man tror man blivit superlurad nÀr mailadressen Àr hello@trynourix och det på bankens betalningsorder står att betalningen gjorts till Gummy.....Oseriöst! FruktansvÀrt arg och besviken.
Prisbluff
Jag bestÀllde och priset skulle bli 450kr ish, nÀr jag kom till betalningen var det nÀstan 1500kr
Givetvis bad jag dem avboka bestÀllningen direkt efter då ångerrÀtten bör gÀlla
Fick inte då bestÀllningen var lagd!! En sekund tog det alltså att packa varorna, så det får man de dem cred för
Så undvik detta blufföretag
Inte bra
Jag har anvÀnt Nourix i en och en halv månad utan resultat
Fått ökad gastrit och kramp i benen
Alltså ingen e effekt
Absolut vÀrdelösa kapslar
Absolut vÀrdelösa kapslar. Ingen viktnedgång.
LÃ¥ng leveranstid
Lång leveranstid. Produkten totalt verkningslös. Det går inte att kontakta företaget alls. Köp inte !!!
Riktigt oseriöst företag, köp inte!!
Riktigt oseriöst företag!! Ordern blev dyrare Àn det stod, sen sÃ¥ har jag provat produkten och inte gÃ¥tt ner nÃ¥gonting! Pengarna-tillbaka garantin, dÀr de utlovar âfull Ã¥terbetalningâ gÀller bara obrutna förpackningar. Hur sjutton ska jag kunna skicka tillbaka obrutna förpackningar efter att jag provat produkten och inte Àr nöjd!!????? De Ã¥terkopplar med ett autosvar och sen slutar de svara. Man skriver igen och fÃ¥r samma svar igen och igen! Lurendrejeri Àr vad det Àr. Tragiskt att DraknÀstet stÃ¥r bakom detta. Var mycket pga det jag tÀnkte att det kunde vara intressant att prova. Samt deras falska âfull Ã¥terbetalning⊠â Sjukt besviken.
TOTALT LURENDREJJERI !!!
TOTALT LURENDREJJERI !!!
KÀnner igen allt det andra upplevt om denna produkt !!
Som tur var,sÃ¥ handlade jag genom Klarna,och skickade inga pengar.....Sparade all mail, som jag fick/skickade...MYCKET VIKTIGT !! Hade en rÀkning pÃ¥ nÀstan 1400 spÀnn,för denna prutt-produkt jag inte ville ha....Som jag lurats bestÀlla med hjÀlp av falsk reklam(bl.a höga omdömmen frÃ¥n Trustpilot,och en annons med DraknÀstet,som FORTFARANDE ploppar upp !! ) VARNING för detta !! Och jag kan inte vara nog tacksam mot KLARNA som hjÀlpte mig reda upp detta vansinne. Jag skrev mitt första mail kl 03:25 en Söndag morgon ( bestÀllde sent en Lördags kvÀll i Maj) nÃ¥gra timmar efter min bestÀllning att jag ville ta tillbaka min bestÀllning.....Fick snabbt,den tiden pÃ¥ morgonen ett mail att bestÀllningen redan var pÃ¥ vÀg !!!! Sen...började cirkusen. Jag kan bara hoppas att jag lÀrt mig att kolla TRUSTPILOT....innan jag skickar efter nÃ¥got som nÀstan verkar för bra för att vara sant....Det Àr ofta nÃ¥got "knas" med sÃ¥nt !! Kan bara beklaga till er andra, som gjort samma misstag som jag....Den hÀr gÃ¥ngen hade jag tur och fick hjÀlp. LÃ
T DOM INTE BLÃ
SA FLER PÃ
ERA PENGAR,GENOM FALSKA ANNONSER,OCH RENT LURENDREJERI !! GCK DET ATT GE "NOLL" ELLER MINUS,SKULLE JAG GÃRA SÃ
Nourix er en svindel virksomhed
Nourix er en svindel virksomhed, der misbruger kendtes identitet og billeder på sociale medier. Jeg har ALDRIG taget Nourix, og jeg kommer aldrig til det.
Jeg har bedt Nourix stoppe deres falske annoncer, hvor de har stjålet billeder af mig. Jeg har politianmeldt virksomheden.
Men svindlen fortsÊtter.
Lad dig ikke narre! Fald ikke for de falske reklamer. KÞb ikke Nourix!
Kh Mette Helena Rasmussen
Det Àr lurendrejeri
Det Àr lurendrejeri. NÀr man ska betala lÀggs en extra utgift på och deg Àr omöjligt att få tillbaka pengarna, inte ens om man skickar tillbaka varorna. Varning!
Bluff
Bluff. Såg en vÀlgjord falsk Aftonbladet-artikel. Tittar man noga så Àr webbadressen aftAnbladet.com
Kunde jag sÀtta 0 stjÀrnor sÃ¥ hade jagâŠ
Kunde jag sÀtta 0 stjÀrnor så hade jag gjort det. Helt verkningslöst. Dyrt dessutom. Lovar stor rabatt vid köp av tre förpackningar men det Àr Àven bluff. Fick betala fullt pris.
BestÀllde tyvÀrr frÃ¥n dettaâŠ
BestÀllde tyvÀrr från detta blufföretag. Först vart bestÀllningen 3 gånger så dyr som det stod, detta framkom precis nÀr jag klickat igenom betalningen. Sen har jag inte fått någon orderbekrÀftelse. Jag försökte hitta kontaktuppgifter till företaget men det var nÀstan omöjligt. Kontaktade då klaran men de kan inte göra något förrÀn det gått en viss tid. Men de hade en mailadress till företaget. Men det svarade bara att de inte kunde annullera orden då den redan var skickad. Dock fortfarande ingen orderbekrÀftelse. Nu har det gått några dagarn å jag har fortfarande inte sett röken av bestÀllningen. Jag bad Àven om returadress ifall jag får burkarna men det har jag inte fått.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ