à kunne kommunisere med support pÃ¥ norsk gjÞr alt sÃ¥ mye enklere. Jeg trenger ikke bekymre meg for misforstÃ¥elser som kan oppstÃ¥ ved bruk av et fremmedsprÃ¥k. Novafjord har Ã¥penbart tenkt pÃ¥ at kunder... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har gjennomfÞrt dusinvis av innskudd og uttak pÃ¥ Novafjord og samtlige har gÃ¥tt uten problemer. Det er en grunnleggende men viktig ting at transaksjoner fungerer pÃ¥litelig. Her leverer Novafjord kons... ãã£ãšèŠã
Da jeg begynte pÃ¥ Novafjord hadde jeg lite erfaring med finansmarkeder. Utdanningsmaterialet pÃ¥ plattformen er strukturert og forklarende pÃ¥ en mÃ¥te som faktisk gir mening. Etter noen uker med lesing... ãã£ãšèŠã
Som ny investerare var jag orolig att det skulle vara svÃ¥rt att förstÃ¥ plattformen. Men Novafjord har fantastiska utbildningsresurser som förklarar allt frÃ¥n grunden. Jag lÀrde mig enormt mycket pÃ¥ k... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Norskspråklig stÞtte er en stor fordel
Ã
kunne kommunisere med support på norsk gjÞr alt så mye enklere. Jeg trenger ikke bekymre meg for misforståelser som kan oppstå ved bruk av et fremmedspråk. Novafjord har åpenbart tenkt på at kunder fra Norden også skal få en god opplevelse.
Fikk god stÞtte fra dem med en gang
FÞrste gang jeg tok kontakt med kundesupport var jeg litt nervÞs men de var utrolig imÞtekommende. Fikk god stÞtte fra dem og fikk svar på alle spÞrsmålene mine i lÞpet av kort tid. En plattform der man virkelig fÞler seg tatt vare på.
Kundemidler er i trygge hender
Novafjord holder kundemidler adskilt fra selskapets egne midler og det kombinert med FINMA regulering og avansert kryptering gir meg fullstendig tillit. Vet at pengene mine er sikre uansett hva som skjer i markedene.
SÀkerheten Àr oövertrÀffad
MilitÀrklassad kryptering, plånböcker med flera signaturer och försÀkringsskydd på upp till 500 miljoner dollar Àr inte något man ser på alla plattformar. Novafjord tar sÀkerheten för sina kunders pengar på största allvar och det återspeglas i hur plattformen Àr byggd.
Support på flera språk Àr guld vÀrt
Det faktum att Novafjord erbjuder kundsupport på flera språk Àr en stor fördel. Jag har kontaktat dem på svenska och fått snabb och tydlig hjÀlp varje gång. Det mÀrks att de satsar på tillgÀnglighet för anvÀndare från olika lÀnder.
I have been using Novafjord regularlyâŠ
I have been using Novafjord regularly for over a year and see no reason to switch. The platform is constantly improving and it is clear that the team behind it listens to its users. Each update has made the experience a little better.
Novafjord passar min långsiktiga strategi
Jag Àr inte ute efter snabba vinster utan vill bygga upp ett stabilt kapital över tid. Novafjords breda utbud av tillgångar kombinerat med robusta riskhanterings verktyg gör plattformen perfekt för min investeringsstil. KÀnner mig i goda hÀnder.
Bra tjeneste men mer videoinnhold Þnskes
Skriftlig opplÊringsmateriell er bra men jeg lÊrer bedre gjennom video. Det finnes noe videomateriale men jeg Þnsker det var mer. Alt annet på plattformen er imidlertid veldig godt og det er et lite punkt i et ellers solid tilbud. Totalopplevelsen er klart positiv.
Bygget til den seriÞse daytrader
Markedsdata i realtid, snÊvre spreads og lynhurtig ordreudfÞrelse er de tre ting, jeg har mest brug for. Novafjord leverer på alle tre uden kompromis. Efter at have testet en rÊkke konkurrenter, er dette den platform, der rent faktisk holder trit med mit handelstempo.
Olen ottanut yhteyttÀ tukeen sekÀâŠ
Olen ottanut yhteyttÀ tukeen sekÀ aikaisin aamulla ettÀ myöhÀÀn illalla, ja vastaus on aina ollut nopea ja avulias. 24/5-saatavuus ei ole vain lupaus, vaan todellisuutta, jonka kokemukseni vahvistaa. Tukitiimi, johon voit todella luottaa.
Imponerades av supportens kompetens
StÀllde en ganska teknisk fråga om arbitragestrategier och fick ett utförligt och kunnigt svar från supportteamet. Fick bra support från dem och mÀrkte tydligt att de verkligen förstår vad de pratar om. Det Àr ett tecken på en seriös och vÀlutbildad organisation.
LÀrorikt för nybörjare
Som ny investerare var jag orolig att det skulle vara svårt att förstå plattformen. Men Novafjord har fantastiska utbildningsresurser som förklarar allt från grunden. Jag lÀrde mig enormt mycket på kort tid och kÀnde mig snart redo att börja investera på riktigt.
Problemfri transaksjonshåndtering alltid
Har gjennomfÞrt dusinvis av innskudd og uttak på Novafjord og samtlige har gått uten problemer. Det er en grunnleggende men viktig ting at transaksjoner fungerer pålitelig. Her leverer Novafjord konsekvent og det er jeg veldig fornÞyd med.
Bra tjÀnst men utbudet av analyser kan bli bÀttre
Marknadssignalerna Àr bra men jag önskar att det kom fler på vardagsbasis på de lÀgre planerna. Det Àr dock ett ganska litet klagomål i ett i övrigt vÀlbalanserat erbjudande. Plattformen som helhet Àr stark och jag tÀnker definitivt fortsÀtta anvÀnda den.
Bra plattform med lite inlÀrningskurva
Det tog mig lite tid att förstå alla funktioner och verktyg på Novafjord men det var vÀrt anstrÀngningen. Plattformen erbjuder vÀldigt mycket och nÀr man vÀl lÀrt sig att navigera den Àr den verkligen kraftfull. Supportteamet var till stor hjÀlp under inlÀrningsperioden.
SÀkerhet i varje detalj
Multifaktorsautentisering SSL-kryptering och sÀker serverinfrastruktur gör Novafjord till en av de tryggaste plattformarna jag anvÀnt. Det Àr tydligt att sÀkerhet Àr en kÀrnvÀrde och inte bara en eftertanke. Det gör stor skillnad för mitt förtroende.
Perfekt for langsiktig kapitaloppbygging
Jeg er ikke ute etter raske gevinster men Þnsker å bygge formue over tid. Novafjords brede spekter av aktivaklasser kombinert med solide risikostyringsverktÞy passer min strategi utmerket. ISK-konto på Elite og oppover er dessuten en stor fordel for norske investorer.
Supportteamet rÀddade min dag
Hade råkat göra en felaktig order och kontaktade supporten i panik. De var lugna och professionella och hjÀlpte mig att lösa situationen snabbt. Fick bra support från dem och Àr verkligen tacksam för hur de hanterade situationen.
Litt forvirret av bekreftelsesprosessen ved uttak
FÞrste gang jeg tok ut penger tok det litt tid å forstå bekreftelsesstegene. Men det er jo egentlig bra at det er grundig sikkerhet ved uttak. Supporten forklarte prosessen og siden da har alt gått knirkefritt. Ingen grunn til klage egentlig.
Utmerkede lÊringsressurser for nybegynnere
Da jeg begynte på Novafjord hadde jeg lite erfaring med finansmarkeder. Utdanningsmaterialet på plattformen er strukturert og forklarende på en måte som faktisk gir mening. Etter noen uker med lesing og Þving fÞlte jeg meg klar til å ta egne investeringsbeslutninger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ