ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verschrikkelijk. Regelrechte oplichterij. Je bestelt iets, duurt erg lang voordat het product arriveert, blijkt dan helemaal niet te lijken zoals op de website. Dan vraag je om een retourformulier, mo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestel er niet
Bestel er niet. Retourneren alleen mogelijk tegen hoge kosten. Slechte kwaliteit
Heel slechte kwaliteit van stoffen enâŠ
Heel slechte kwaliteit van stoffen en afwerking, ze zijn praktisch doorzichtig, zal er nooit nog iets bestellen en iedereen proberen te waarschuwen, heet novamere.nl en de bestelling komt rechtstreeks uit China, bestelling was nat met gevolg dat de poloâs beschimmeld zijn aangekomen, om nog maar over de geur te zwijgen
ROTZOOI UIT CHINA
ROTZOOI UIT CHINA. Maten zijn heel klein. Stof is 100% synthetisch, geld verspilling.
Weggegooid geld!!
Niet eens 1 ster waard.
Niet eens 1 ster waard.
Wat een oplichting.
Via Instagram op de website gekomen.
Ohhh, zondeee van m'n geld!!!
Troep uit China
Troep uit China, als je dat wil zelf bestellen via Temu 90% lager in prijs
oplichters - vermijd koste wat het kost!
Via TikTok op website gekomen. Zag er mooi uit, 2 t-shirts gekocht. Bleek achteraf uit China te moeten komen dus duurde even. Shirts slechte kwaliteit, echt synthetische zooi. Retourbeleid is terugsturen naar China kosten koper; er moet dan wel binnen 14 dagen daar daadwerkelijk ontvangen zijn.... Kansloos verhaal gezien retourkosten ook. Volgende keer beter opletten
Na 24 dagen komt eindelijk deâŠ
Na 24 dagen komt eindelijk de bestelling binnen. Waardeloze kleding, alles retour gestuurd, nu maar hopen dat ik me geld terug krijg.
1 ster is teveel.
Dropshipping
Dropshipping! Oplichterij dus. Mijn pakket moet nog uit china komen.
Oplichters
Oplichters, terugsturen naar china voor 30,- binnen 14 dagen
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit , en retourneren naar China !!!!!!
dit totaal zijn geld niet waard !
Besteling is na 3 weeken binnenâŠ
Besteling is na 3 weeken binnen gekrijgen.en jij heb maar 14 dagen bedenk tijden.ik dwnk dat doen ze
expres.dus mag je niet terug stuuren.ik heb M maat besteld.hij lijk XL of XXL.material is gewoon waardelos.ze zij oplichter.
Dropshipping vanuit China
Dropshipping vanuit China. Slechte kwaliteit en zeer slechte service mbt retourneren (lees zelf opsturen naar China en op eigen kosten).
Al met al de prijs totaal niet waard.
Veel complimenten ontvangen
Ik had een mooie polo shirt set gehaald die in de aanbieding was en ik ben al met al tevreden. Ik vond wel dat de witte variant wat doorzichtig was maar ik kreeg al snel de optie om dit in te ruilen voor de grijze!
Ik vond dat ze heel snel reageerde en ik ben tevreden ;)
Mij zien jullie zeker terug komen
NIET DOEN!!
Doen voorkomen of ze NL bedrijf zijn. Ze leveren niet of te laat (wacht al een maand). Gemelde leveringstermijn wordt bij lange na niet gehaald. Spullen komen ergens ver weg uit China. Retour is altijd op eigen kosten terug naar China en daar moet het 14 dagen na ontvangst zijn. Kortom NIET DOEN!!!
Slechte kwaliteit
Via instagram op website gekomen. Zag er mooi uit, 2 shirts gekocht. Bleek achteraf uit China te moeten komen dus duurde even. Shirts slechte kwaliteit, echt synthetische zooi. Retourbeleid is terugsturen naar China kosten koper; er moet dan wel binnen 14 dagen daar daadwerkelijk ontvangen zijn.... Kansloos verhaal gezien retourkosten ook. Volgende keer beter opletten
Kleding die je uit Temu voor 10 euroâŠ
Kleding die je uit Temu voor 10 euro kan kopen bieden zij aan voor 50 euro.
Malafide shop, ik ga dit ook melden bij Radar. Op hun website laten ze neppe reviews zien, zogenaamd is iedereen tevreden. Nooit kopen hier, troep uit China krijg je dan en als je retour wilt doen naar China moet je zelf betalen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ