KÞbte 2 luft-til-luft varmepumper, og alt spillede bare max! Karsten kom forbi og besigtigede vores ejendom, og kom med gode rÃ¥d til placering m.v. Tilbud blev fremsendt samme dag af Louise, og kun... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har idag fÃ¥et monteret luft til luft varmepumpe. Og hvilken oplevelse. Fra fÞrste dag, hvor jeg via telefonen fik et godt tilbud, frem til idag, hvor montÞren Rasmus kom pÃ¥ besÞg. MontÞren kom fe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super betjening hele vejen rundt. Fik monteret ny varmepumpe den 29.02.24. Forud var gÃ¥et nogle gode dialoger om rette valg med Louise pÃ¥ kontoret. Montagen som blev udfÞrt af Rasmus kan kort besk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ fik vi monteret vores Mitsubishi Hero L/L varmepumpe i gÃ¥r. Det var et par uger tidligere end vi egentlig var stillet i udsigt, sÃ¥ det var positivt. Dennis leverede en hÞflig service og passede pÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð Modtag et uforpligtende tilbud
Vidste du, at du kan få op til 27.000 kr. i tilskud til en luft til vand varmepumpe?
ð LÊs mere om tilskud til luft/vand
ð LÊs mere om loyalitetsgarantien
Luft til luft varmepumper er ideelle til opvarmning af specifikke zoner og sommerhuse - de giver hurtig varme, effektiv kÞling om sommeren og en lav driftsomkostning.
ð Luft til luft varmepumper
Luft til vand varmepumper erstatter eller supplerer dit eksisterende varmesystem og leverer varme til radiatorer og gulvvarme - ofte med markante besparelser og hÞj komfort.
ð Luft til vand varmepumper
Med solceller producerer du din egen el og reducerer afhÊngigheden af svingende elpriser. Kombineret med en varmepumpe kan du udnytte mere af din egenproduktion og styrke din samlede Þkonomi.
ð Solceller
Mange oplever, at huset bliver ulideligt varmt om sommeren, og at nÊtterne bliver lange og sÞvnlÞse. Her er en varmepumpe en smart lÞsning - for den fungerer ikke kun som effektiv varmekilde om vinteren, men også som aircondition på de varme dage.
Med en luft til luft varmepumpe kan du sikre et behageligt indeklima året rundt og sove bedre, selv når sommervarmen er på sit hÞjeste.
ð Aircondition
Vi prioriterer klare aftaler, grundig rådgivning og pÊn montage. Vores mange femstjernede anmeldelser afspejler, at kunderne oplever hÞj kvalitet, god kommunikation og en lÞsning, der lever op til forventningerne.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luft til luft varmepumper

Vejlbjergvej 31, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dårligste service ever fra NovaSolar, kÞb ikke her .Fik ny varmepumpe med Wi-Fi installeret i juni måned 2025 - men installatÞr tilsluttede ikke Wi-Fi, enten fordi de ikke havde tid eller ikke besad kompetencer til dette. Jeg kontaktede firmaet i september, men de sendte ikke medarbejder, og telefonisk havde de ikke kompetence til at tilslutte mig . Så vinteren når vi tog i sommerhus var 13 grader, grundet manglende Wi-Fi tilslutning. FÞrst efter at firmaet gav op, og jeg fik kontakt direkte til Panasonic lykkedes det på 5 min.
Super oplevelse! Bestilte en PanasonicHZ35ZKE den 28 Januar og allerede den 18 Februar var den kÞreklar. Effektiv kommunikation, montering og hjÊlp til enkelte mindre udfordringer. Yderst kundevenlig montÞr - så kun smil fra vores side!

NovaSolar A/S ããã®åç
Vi har for nyligt fÃ¥et indlagt gulvvarme i forbindelse med en totalrenovering af vores stue, og kort efter oplevede vi, at radiatorerne i resten af huset pludselig ikke lÊngere afgav varme. Den VVSâer, der havde udfÞrt gulvvarmeinstallationen, kunne ikke finde/forstÃ¥ Ã¥rsagen.
Da Karsten fra Novasolar kom på sit årlige servicebesÞg på vores varmepumpe, gennemskuede han problemet på få minutter: der var blevet monteret en ekstra cirkulationspumpe i serie med den eksisterende, hvilket forstyrrede hele flowet i varmesystemet og drÊnede radiatorerne for varme.
Karsten tog sig â helt uopfordret â tid til at forklare den tilstedevÊrende VVSâer og mig prÊcis, hvordan installationen skulle indreguleres og den ekstra pumpe frakobles, sÃ¥ systemet igen fungerede korrekt. Det var langt ud over, hvad man normalt kan forvente af et servicebesÞg, og han hÃ¥ndterede situationen bÃ¥de professionelt og respektfuldt.
Resultatet var, at hele varmesystemet hurtigt kom tilbage i balance, og vi har igen varme i både gulv og radiatorer.
Endnu en gang 5 stjerner til Karsten og Novasolar. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

NovaSolar A/S ããã®åç
Jeg har haft besÞg af den flinkeste montÞr fra NovaSolar til at servicere min luft/luft pumpe i sommerhuset.
Vi har en Samsung og ikke mange vil servicere deres produkter.
KÊmpe anbefaling til NovaSolar og deres fremmÞdte montÞrðªðœ

NovaSolar A/S ããã®åç
Vi fik skiftet vores Êldre VÞlund varmepumpe ud med en ny Panasonic Monoblock 16kW T-cap M-genration. Opgaven blev tilgået meget professionelt og det er tydeligt at Karsten samt hans kollegaer er meget erfarne og sÊtter en Êre i at lÞse de udfordringer der kan vÊre når man skal udskifte noget eksisterende. Vi kan varmt anbefale NovaSolar til andre.

NovaSolar A/S ããã®åç
En stor tak til Stewen for den gode oplevelse vi fik da han kom på besÞg og lavede et meget grundigt eftersyn som vi ikke har fået hos det foregående selskab, meget pligtopfyldende og gav gode råd. En rigtigt god oplevelse, har fremadrettet lavet serviceaftale med dem.
Johnny

NovaSolar A/S ããã®åç
Vi fik sat en Panasonic flagship luft til luft op. Hurtigt og effektivt job lavet af en super behagelig montÞr fra det vestjyske. Vi overvejer nu at snakke videre med dem om en luft til vand også.

NovaSolar A/S ããã®åç
Super flink og dygtig medarbejder. God til at forklare og grundig til at servicere. Kan klart anbefale firmaet og medarbejderen Steven.

ALL INCL
Jonas er meget erfaren og dygtig til at montere varmepumper .
Vi fik monteret en luf/luft varmepumpen og den virker 100% i orden.
Vi er sluppet af med en del myg og andre småkryb fordi vi kan sove med lukket vindue nu.
Tak for flot arbejde samt rengÞring :)
Vi ses om 2 år til serviceeftersyn

NovaSolar A/S ããã®åç
Fantastisk service og kompetence niveau, fra allerfÞrste forespÞrgsel og til fÊrdig monteret produkt :) Specielt vores montÞr, Jonas, var exceptionel :)

NovaSolar A/S ããã®åç
PrÊcist som lovet. Var der til tiden, yderst professionel og kompetent opsÊtning,hurtig og flot opsÊtning. Og tekniker Jonas kan bare sit kram, pas godt på ham - så overvejer du varmepumpe, så er det her

NovaSolar A/S ããã®åç
Vi har i forbindelse med vores solcelleanlÊg fået den allerflotteste hjÊlp og service af Henrik fra NovaSolar.
Vores anlÊg har vi desvÊrre meget fortrydeligt kÞbt andet steds og ligger p.t. I retssag med dette firma.
De rykkede hurtigt ud og har hjulpet os gennem processen både med forklaringer omkring hvad man som forbruger har ret til og brug for ikke mindst. Vi har fået en kompetent gennemgang af vores anlÊg samt skriftlig rapport som også danner grundlaget for vores sagsanlÊg.
Derudover har vi haft Henrik ude som konsulent ved gennemgang på syn og skÞn.
Vi ville Þnske at vi havde kÞbt vores anlÊg hos Nova Solar hvor vi hele vejen i gennem har fået professionel rådgivning og service.
Vi fortsÊtter også vores forlÞb med Nova Solar som service partner.
Navn på firma/vores leverandÞr bliver
navngivet med sagens afslutning.
Tusind tak for helt fantastisk, kompetent, professionel rådgivning og service. I har vores allerbedste anbefalinger.

NovaSolar A/S ããã®åç
Novarsolar fortjener 10 stjerner. De ved hvad de har med at gÞre og fixer problemerne på prof. vis, erfarne og effektive.

NovaSolar A/S ããã®åç
Rigtig god service fra Novasolar, I forhold til service fra lokal el instaletÞr

NovaSolar A/S ããã®åç
Meget kompetent installationsproces. Hurtig og professionel.
Voldsomme overpriser på ekstra dele, hvor produkterne slet ikke står mål med det leverede. (Som eksempel tager Novasolar 599 kr for fire simple plasticfÞdder, som normalt kan kÞbes i en vÊsentligt bedre kvalitet for ca 150 kr.)
Vi har lige fået monteret en luft til luft varmepumpe i vores sommerhus
Fra fÞrste kontakt til Novasolar og til gennemfÞrelse af montagen har det vÊret en fornÞjelse at samarbejde med dem
Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger

NovaSolar A/S ããã®åç
Har netop fÃ¥et installeret min nye varmepumpe. Og sikke en positiv oplevelse. Virkelig en kompetent og behagelig installatÞr - tak Jonas fra RingkÞbing. Kun gode anbefalinger fra migðð»

NovaSolar A/S ããã®åç
Fik serviceret både varmepumpe og solcelleanlÊg i sommers. Flink montÞr, som have tid til at forklare og give gode råd.
Da jeg i november fik fejl på min converter, ringede de til mig sent fredag eftermiddag hvor vi forsÞgte at finde fejlen over telefonen, så jeg slap for at betale for teknikerbesÞg. Vi fandt årsagen og en ny reservedel blev fluks sendt. Sikke en service.