Jeg brugte hele aftenen pÃ¥ at prÞve at fÃ¥ omsat deres 100% bonus, men hver gang jeg troede jeg nÊrmede mig, opdagede jeg ny betingelse. Maks indsats, forbudte spil, tidsbegrÊnsning. Til sidst gad jeg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Turned 50 into 200 on live blackjack last night, money arrived in my crypto wallet shortly after requesting.
Great casino for live games, dealers are always nice and chat with other players flows super smoothly.
The live dealer lobby lets you filter tables by minimum bet amounts which is great for bankroll management.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kedelig bonusjagt
Jeg brugte en hel aften pÃ¥ at jagte et eller andet âmissionâ-tilbud, og da jeg endelig klarede det, var prÊmien en free spin-pakke der gav nÊsten ingenting. FÞlte mig mest dum bagefter.
dårlig sortering af spil
Det er svÊrt at finde noget man gider spille, fordi deres filtre er så begrÊnsede. Man kan ikke engang sortere ordentligt efter udbyder eller tema, så jeg endte bare med at klikke lidt tilfÊldigt rundt og blev hurtigt trÊt.
Alt for mange login-sikkerhedsspÞrgsmål
Skal igennem ekstra spÞrgsmål nÊsten hver gang. Bliver bare trÊttende.
Roder med valuta
Indbetaling stod i DKK, men inde i nogle spil var det pludselig EUR og mÊrkelige omregninger. Det forvirrede mig, og jeg fÞlte ikke helt jeg havde styr på hvor meget jeg egentlig satsede. Ikke en rar fÞlelse når der er penge involveret.
Vag RNG-certificering
De linker til et gammelt certifikat uden dato. Jeg fÞler mig ikke overbevist om at alt er fair.
min fejl, men også deres
jeg spillede for mere end jeg havde råd til, det ved jeg godt, men casinoet kunne godt have reageret da jeg indbetalte tre gange på en aften. der kom ingen advarsler, bare flere "tillykke med din indbetaling" beskeder. det fÞles forkert, selv om det selvfÞlgelig er mit ansvar.
Små gevinster, store krav
Jeg vandt et par gange 50-60 kr., men alle kampagner krÊver kÊmpe omsÊtning og mindst 200 kr. indbetaling for at deltage. Virker til kun at vÊre lavet til folk der spiller alt for meget.
SÊrt login via link
Fik tilsendt "magic link" for at logge ind, men det virker upraktisk og usikkert når man bare vil bruge kodeord.
Lille minimumsudbetaling, stort besvÊr
Selv når man bare vil hÊve et lille belÞb, skal man igennem hele den samme KYC-proces. Jeg havde kun 200 kr stående, men det tog flere dage og en masse dokumenter at få dem ud. Overvejer om jeg bare skulle have spillet dem vÊk i stedet, og det kan ikke vÊre meningen.
Velkomstbonus fÞles som fÊlde
Jeg brugte hele aftenen på at prÞve at få omsat deres 100% bonus, men hver gang jeg troede jeg nÊrmede mig, opdagede jeg ny betingelse. Maks indsats, forbudte spil, tidsbegrÊnsning. Til sidst gad jeg bare ikke mere og spillede resten vÊk. De burde vÊre meget klarere omkring hvad det reelt krÊver, i stedet for at gemme det i en tekstvÊg ingen lÊser fÊrdig.
Langsomt og buggy mobilsite
Spillede på mobilen i sengen, siden frÞs flere gange midt i spin, og jeg skulle logge ind igen hver gang. FÞles gammelt og tungt, ikke noget jeg gider bruge tid på.
Langt fra hygge
Jeg tÊnkte det kunne vÊre lidt hyggeligt at spille nogle kortspil online, men alt omkring det fÞles bare hektisk og pressende, med kampagner overalt og timers, der tÊller ned. Ingen ro, bare konstant fÞlelse af at vÊre bagud.
Auto verification went throughâŠ
Auto verification went through instantly, ID photo got accepted in under ten minutes.
The live dealer lobby lets you filterâŠ
Turned a 30 dollar crypto deposit intoâŠ
Turned a 30 dollar crypto deposit into 150 on some new slots, smooth process from start to finish.
Browser app on iOS runs flawlessly
Browser app on iOS runs flawlessly, zero crashes or getting logged out while playing.
The site interface is completelyâŠ
The site interface is completely intuitive, everything from cashier to profile settings is easy to locate.
No lag on high definition stream feedsâŠ
No lag on high definition stream feeds even when running on standard public wifi networks.
Everything works as expected
Everything works as expected, clear promo terms with no hidden catches in the site rules.
Support was very understanding when myâŠ
Support was very understanding when my selfie photo was blurry, allowed me to upload a clearer one instantly.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ