Snowboard broek
Een snowboard broek besteld, was een stuk goedkoper dan bij de meeste sites. Levering was nog net op tijd en voor de rest heel goed geholpen door de klantenservice. Aanrader.
ネガティブなレビューの 22%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Belachelijk lang op mijn bestelling moeten wachten. In eerste instantie was de communicatie goed maar daarna lieten zij niks meer van zich horen! Kwaliteit is ook niks, en wilde het retourneren maar geen reactie meer. Ik bestel hier nooit meer!
Bij Novobazaar een korte jas besteld. Vond de prijs kwaliteit verhouding heel goed. Heel blij mee!
Heel blij met de bh die ik heb besteld ook al kwam die iets later binnen. Hele fijne klantenservice overigens, erg behulpzaam.
Heel goede prijs/ kwaliteit houding voor een skijas die ik heb gekocht. Hij kwam nog net op tijd binnen voor m’n skireis dus daar had ik geluk mee! Verder heel fijne klantenservice.
Een skibroek gekocht voor een goede prijs. Vond de kwaliteit best wel goed en de broek zit fijn. De levering was op tijd!
Na 5 weken een heel andere muts ontvangen van slechte kwaliteit. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Hier bestel ik nooit meer! Ik voel me opgelicht! Na een paar dagen heb ik toch mijn geld terug ontvangen.
Verkopen Chinezen kleding van slechte kwaliteit, gevoerde skibroek zonder voering. Zitten zogenaamd in Nederland.
En als je het wilt retourneren krijg je een adres in China. Koop hier niet krijg je echt spijt van!
Ik bestel Suus, Chiffon. Op de site lijkt dit een heel mooi setje. In werkelijkheid is het een vodje wat totaal niet overeen komt met de omschrijving en plaatje. Ik heb 3 x gemaild naar Novobazaar en er wordt niet gereageerd. Het pakket is aangetekend retour gezonden naar adres in Aalten. Als ik bel krij ik de voicemail. Ik wil mijn geld terug. Maar verneem niet. Ik raad iedereen aan om hier niets te bestellen.
Skibroek besteld van 95 euro, duurde een goede 2 weken voordat die binnen was. Nu wil ik hem retourneren en moet het naar China?!?! Contact opgenomen en in de mail schrijven ze dat het naar China moet omdat daar hun magazijn zit, maar op trustpilot reageren dat het wel naar Nederland zogenaamd kan??? Ik heb het met Klarna opgevolgd en hoop dat dit opgelost kan worden.
Jas besteld, kwaliteit en model valt tegen. Werd bezorgt in een te kleine plastic zak daardoor de jas super vol kreukels.
Retour sturen hopeloos!
Moet terug naar China, track en trace ruim 20 euro terwijl jas maar 59 euro was. Op de site staat winkel in Aalten!!!!
Gelukkig via Klarna gedaan, maar nog niet opgelost.
Dit nog nooit meegemaakt, zelf bij Temu is de service nog beter.
Jammer, site ziet er leuk uit.
Dit bedrijf geeft aan een 5 sterrenscore te hebben op trustpilot.
Onjuiste informatie

Novobazaar からの回答
Heel beroerd…
Niets kopen hier, zijn dropshippers, oplichters.
De door mij bestelde wollen jas is door hen of in china vervangen door een vormloos synthetisch witte grote lap met knoop. Het lijkt niet eens op een jas en het materiaal is bijna plastic.
Het duurde weken en uiteindelijk vond ik het pakket buiten op straat tegen de gevel van het apt complex waar ik woon. Dankzij een oplettende buur kwam het toch nog bij mij terecht.
Ik ga nog poging tot retourneren doen maar krijg vooralsnog geen reactie waar dit dan naartoe mag.
Niet intrappen dus, geld betaald is geld kwijt
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。