レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Du trÊder ind i de smukkeste klinikker og bliver mÞdt af smilende og professionelt personale. Fra fÞrste sekund fÞler du dig velkommen og vÊrdsat. Sygeplejerskerne er yderst kompetente og har mange... もっず芋る

Jeg har vÊret kunde i mange Ã¥r, og selvom klinikken nu hedder Novoderm i stedet for Nomo, er kvaliteten stadig helt i top. Andrijana er fantastisk – bÃ¥de dygtig, grundig og altid varm og imÞdekom... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Kosmetisk speciallÊgeklinik - Virksomheden tilbyder kosmetiske behandlinger herunder: fjernelse af karsprÊngninger og gevÊkster, laser, sklerosering, botox, filler, fedtreduktion, permanent hårfjerning og personlig hudanalyse.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

36件のレビュヌ

HÞj faglighed og elegant&hyggelig klinik

Jeg havde en ovenud god og tryg oplevelse hos Novoderm i Hellerup, hvor jeg blev behandlet af Andrijana. Andrijana har en imponerende faglighed; hun forklarer alt omkring behandlingen, afstemmer forventninger og en glad positiv person. Klinikken er elegant, men også hyggelig med en rar rolig stemning og både kaffe, juice og lidt snacks. Det er tydeligt, at Novoderm teamet sÞger at skabe en top klasses oplevelse!

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Man trÊder ind i et smukt og lÊkkert

Man trÊder ind i et smukt og lÊkkert lokale hos Novoderm Charlottenlund. Andrijana tager i mod og hun er skÞn og behagelig at tale med. Man mÊrke at hun har stor viden og erfaring . Samtidig en beskeden og respektfuld tilgang i forhold til kundens egen tanker og man fÞler sig på ingen måde presset til noget ... Super dejlig oplevelse, glÊder mig til nÊste gang. Kan varmt anbefale at besÞge stedet.

2026幎1月26日

Jeg kan kun anbefale Novoderm Christina

Jeg kan kun anbefale novoderm charlottenlund Hellerup.
Jeg kan kun anbefale novoderm, tidligere nomo, som jeg har vÊret kunde hos i flere Ã¥r, Christina og Jeanette er sÃ¥ dygtig, jeg fÞler mig sÃ¥ tryg, men fÃ¥r altid super service, kvalitet og tryghed, min stÞrste anbefaling 🙏
Mvh. Munevver

2026幎1月17日

Magisk, det virker!

KÊre Novoderm
Havde jeg dog bare vidst at det passede, at laserbehandling virker. Havde jeg dog bare vidst hvor diskret og ordentlig man kan få behandlinger hos jer, på de mest private områder uden at fÞle ubehag, var jeg kommet for mange mange år siden. Det er en stor fornÞjelse at opleve effekten af jeres behandlinger og vejledning, hvor jeg fÞler mig tryg og godt guided. Jeg er kommet der gennem et år og nu anbefaler jeg det til alle, så de får en nemmere hverdag.

2025幎12月27日

Kan kun anbefale Novoderm

Kan kun anbefale Novoderm. Super dygtige og kompetente sygeplejersker. Jeg fÞler mig super godt vejledt og informeret og resultatet har jeg vÊret så glad for. Har allerede nu booket flere behandlinger i efteråret Og så er priserne også rigtig gode i forhold til andre klinikker i Danmark.

2025幎6月16日

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted. Professionel behandlinger og det sÞdeste personale, har kommet i klinikken igennem mange år. Selvom de har skiftet navn fra Nomo til Novoderm er personalet og kvaliteten stadig den samme.

2025幎10月15日

Hos Novoderm får man kvalitet

Jeg har vÊret kunde i mange år, og selvom klinikken nu hedder Novoderm i stedet for Nomo, er kvaliteten stadig helt i top.

Andrijana er fantastisk – bÃ¥de dygtig, grundig og altid varm og imÞdekommende. Jeg fÞler mig tryg hver gang, og resultaterne taler for sig selv.

Hos Novoderm får man kvalitet, tryghed og fantastisk service. Kan kun anbefales! 💛

2025幎10月13日

SelvfÞlgelig 5 stjerner til Novoderm

Sygeplejerskerne er yderst kompetente og har mange års erfaring, hvilket skaber en enorm tryghed. Sammen finder I ud af hvilke typer behandlinger, der vil give dig det bedste og smukkeste resultat. Jeg er altid tilfreds og går derfra glad med Þget selvvÊrd.
Tillykke med jeres nye navn Novoderm - vi ses meget snart :)

2025幎10月3日

Novoderm tidligere Nomo

Jeg er kommet hos Nomo i Roskilde i mange år og er gladeligt kÞrt fra Hellerup til Roskilde. Da en ny klinik Nomo blev åbnet i Charlottenlund var det naturligt for mig at fortsÊtte der.
Det er fuldstÊndig ligegyldig om jeg kommer det ene eller andet sted - det er de samme skÞnne mennesker.
Jeg har altid vÊret skeptisk men Jeanette’s varme naturlige mÃ¥de at give mig det rigtige skub efter en skilsmisse har gjort mig sÃ¥ glad og jeg giver her min stÞrste anbefaling.
De er proff ud til fingerspidserne
Ønsker jer ALT det bedste med jeres nye navn.
Novoderm flot navn til flotte klinikker.

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret kunde siden deres fÞrste

Jeg har vÊret kunde siden deres fÞrste klinik i Roskilde, dengang de hed Nomo, og jeg vil fÞlge dem uanset hvad. Man bliver altid mÞdt med Êgte varme og tryghed, fra Jeanettes imÞdekommende modtagelse til Andrijanas professionelle og omsorgsfulde behandlinger. En klinik jeg har fuld tillid til og varmt kan anbefale.

2025幎10月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。